Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
naravno da se ne odgadja...ali ponesite samo najosnovnije ..ja cu kupiti inhalator...a vi se dogovorite za pelene, mlijeko (da ne bude previse ) ...i novac...
drage mame svaka čast na organizaciji za pomoć malom Muhamedu. Ja bih stavila u prioritet njegovo liječenje, ZAŠTO SE NE MOŽE DIJETE OD 8 MJESECI SMJESTITI U BOLNICU- ZBOG DUGA KOJI RODITELJI NISU PLATILI JER NISU IMALI NOVCA, DAKLE NOVAC ZA LIJEČENJE JE PRIORITET.
MAMA 2009 KAD VEĆ BUDEŠ IŠLA TAMO MOŽEŠ LI PROVJERITI U SLUŽBI ZA SOCIJALNI RAD ŠTA JE POTZREBNO DA SE DIJETE SMJESTI U BOLNICU ILI U BOLNICI U KOJOJ JE LIJEČENO, I MOŽDA SE RASPITAŠ U ČEMU JE PROBLEM MORA POSTOJATI RJEŠENJE.
Ne mogu da vjerujem, tek je kročio na ovaj svijet a već su mu uzeli njegova prava. Muhamede mi smo uz tebe i snaga naše dječice,samo nam ostani nasmijan.
Ja mislim da cemo sad ovaj vikend ja i bebaca poslat- dobacit robice za malenog, kod mene ce bit stvari za zimu i 1.pak pelene, maramice i jos ponesto od kozmetike za bebe tako da mozda sa garderobicom odlozite a da posaljete jos pelene i mlijeko uz inhalator
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
znate sta je mene potreslo.prijateljica mi rece da joj je je rekla majke bebe da ona i nije znala da su oni njemu izvadili bubreg.kako i zasto neznam,kaoi ni kad su joj rekli.a bas mi to cudno
mogu ja preuzet sve, dio da ostavim u kancelariju dio da ponesem...ja se nudim da idem opet u sedmici od 23-27. 01 izaberite bilo koji daan, sa bebachom cu odnijeti ovaj dio najvjerovatnije ako Bogda u subotu, namkic iskreno ja nemam vremena ici po sluzbi za socijalni rad niti znam gdje se to nalazi
Ovako postoji direktna linija iz Sarajeva za Lukavac, Zat(a) trans u 14:40 cini mi se,postoji i za Gracanicu ta ista i jos jedna . E sad kako cemo nas dvije slat jos ne znam, Meni se ne ide tamo jer sam placljivica pa da se zeni ne okacim na vrat i pocnem da placem, nemojte me pogresno razumjet ne odbijam obaveze al vec sad placem. Cim se dogovorimo javicemo vam
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Dok moj spori otvori, ucita... vi sve dogovorila. Mama 2009
mogu ja preuzet sve, dio da ostavim u kancelariju dio da ponesem...ja se nudim da idem opet u sedmici od 23-27. 01 izaberite bilo koji daan, sa bebachom cu odnijeti ovaj dio najvjerovatnije ako Bogda u subotu, namkic iskreno ja nemam vremena ici po sluzbi za socijalni rad niti znam gdje se to nalazi
posto ja nisam u toku od starta...vi cete to u sub. nositi...pare i robicu...je li tako? mogu li ja do tebe svratiti u petak onda da ti dam pare i mozda jos nesto od robe?mislim na posao. d onda sutra nista neuplacujem...neg da tebi dam
posto ja nisam u toku od starta...vi cete to u sub. nositi...pare i robicu...je li tako? mogu li ja do tebe svratiti u petak onda da ti dam pare i mozda jos nesto od robe?mislim na posao. d onda sutra nista neuplacujem...neg da tebi dam
Ovako postoji direktna linija iz Sarajeva za Lukavac, Zat(a) trans u 14:40 cini mi se,postoji i za Gracanicu ta ista i jos jedna . E sad kako cemo nas dvije slat jos ne znam, Meni se ne ide tamo jer sam placljivica pa da se zeni ne okacim na vrat i pocnem da placem, nemojte me pogresno razumjet ne odbijam obaveze al vec sad placem. Cim se dogovorimo javicemo vam
ziki ok, nije problem poslati sta sad kad dodje do vas.....
ja i dalje ostajem pri tome da poslije mog godisnjeg donesem drugu turu...
ako zelis mogu poslati tebi sve i ovu "prvu" turu pa se vi organizujte
< Poruku je uredio mama2009 -- 11.1.2012 22:08:46 >