Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hvala ti Boze od kako je totalno prestao dojiti prije pola godine, od tada spava cijelu noć...probudi se samo i kaze mama poki bebu (umjesto da ja bdijem i da ga pokrivam, vidi dijete ako se ja sam ne izborim za sebe, nista od ove moje mame, smrznuću se ) i to je to...a kad se samo sjetim, pune dvije godine da nisam sastavila noc u komadu...i kakva sam isla na posao... u 6h ustajem, a tu noć me probudi recimo tri puta da doji do 3h i onda jos jednom u 5h ,a ja za sat vremena moram na noge e sta mi majke svasta deveramo radi ovoj naših mohikanaca
stiže mi moj fotić sutra il čak večeras... ako stigne namah slikam...
Pocahontas vidjela sam prosli put kad sam bila u Sarajevu da otvoren studio za Fotoepilaciju kod Muzicke skole. Cini mi se smao fotoepilacija. Ne znam puuuno o tome, je li ima isti ucinak kao laserska depilacija???
sinoc razmisljem o tebi i D...kako ste vas dvije, kako D napreduje ...ljubi curu slatku
hvala ti Boze od kako je totalno prestao dojiti prije pola godine, od tada spava cijelu noć...probudi se samo i kaze mama poki bebu (umjesto da ja bdijem i da ga pokrivam, vidi dijete ako se ja sam ne izborim za sebe, nista od ove moje mame, smrznuću se ) i to je to...a kad se samo sjetim, pune dvije godine da nisam sastavila noc u komadu...i kakva sam isla na posao... u 6h ustajem, a tu noć me probudi recimo tri puta da doji do 3h i onda jos jednom u 5h ,a ja za sat vremena moram na noge e sta mi majke svasta deveramo radi ovoj naših mohikanaca
meni je gore saznanje da kad mi bude u pubertetu reće mi ''ti mene ne razumiješ, ja tebe ne volim i ti mene ne voliš....'' il mi kaže nedo joj Bog ''što si me rodila kad me maltretiraš''
do sad nisma bila...tad bih je rpebila kad s esjetim ovih sadašnjih 5 prvih godina zajedničkoga života s anjima
Mi smo spavanje rješili... starijoj smor dili sestru pa nije mogla spavati tako lagano d ami hoda po sobi jer imamao bebu... a mlađoj sma dogijal starijus eku...da kad izađe iz krevetića ide kod nje da se ušuška na krevet jer starija ima baldahin rozi
Joj citam po 3x put i jedva skontah Pocela si po starom men' se cini
Mi smo spavanje rješili... starijoj smor dili sestru pa nije mogla spavati tako lagano d ami hoda po sobi jer imamao bebu... a mlađoj sma dogijal starijus eku...da kad izađe iz krevetića ide kod nje da se ušuška na krevet jer starija ima baldahin rozi
Joj citam po 3x put i jedva skontah Pocela si po starom men' se cini
jesam po starom moram bježat....
a sve i da porčitaš moj savjet ništa ne znači jer za ovo trebaš dvoje djece imat
naime starijoj sam noćno buđenje ukinula rađanjem bebe...nije smjela hodat noću i ako s eporbudi ne smije mrdnut iz kreveta nit me zvat jer imamao bebu... a mlađoj sam rodila stariju seku, kojoj smo napravili krevete sa rozim baldahinom...pa kad odluši da šeta iz kreveta ne die više meni u krevete nego seki svojoj i kod nje se ušuška...
Sinoc se vozimo u autu, i ja dala Lani maramicu da brise nos a ona se zadala u ciscenje stakla na vratima, malo malo pa je mm dira za ruku, kao ne da joj da brise a ona ce : nana bise prozor a tajo ne dija Naninu juku Ili mu kaze : to vise nije zabavno
jutro mi skoro ustali . eVO BORIM se da obucem mu carape neda , ja vicem ajd obucemo carape kaze nemogu zima mi ... ..... odo ga ganjat neda carapa i tito dragi neda pa neda ...
jutro mi skoro ustali . eVO BORIM se da obucem mu carape neda , ja vicem ajd obucemo carape kaze nemogu zima mi ... ..... odo ga ganjat neda carapa i tito dragi neda pa neda ...
Kako su djeca razlicita, moja ne bi bosa nema sanse...odmah strample i pape obavezno pa tek ide dalje
Lady, pocahontas.. to je ustvari mast..dođe u tubi..i služi za vlaženje sluznice nosa..Nama je super..E kad stavim po malo u obje nosnice...vrlo brzo sav hamelj krene na nosić..samo obrišem i to je to..Pogotovo prije hranjenje, da ga riješim muka..ODLIČNA JE..
mi citav dan se borimo stim , kad bi brojala nebi mogla na brojati koliko puta preko dana kini-buci kini-buci i sve tako u krug nekad me nanervira da ga pustim budi bos hodaj , pa kad te budu bocali recu eh samo ti opet skidaj carape pa ces viidit onda kako je ... Jos ga dole sveki naucila dira vodu sam se popne privuce stolicu na sudoper odvrce zavrce cesmi bezbroj puta sam rekla da nesmije na milion nacina pa vala bilo je i po guzi al dzaba govoriti nego neces reko ni ic dole kad ne slusas Al samnom opet ne pravi tolike scene ni probleme niti sta radi sto nesmije jer zna da samnom nece lako proc dok sa mm obrce ga kako hoce , pa kad zagusti mene mm vice eno ga dole dira vodu pa reko sta mene vices koji djavo briga me rijesi nekad nesto sam necu kaze mene ne slusa tebe hoce i tako uvjek sto god da je sad cu zovnit mame . Nebi taj povisio ton na njega il ga pucno ma neda on njemu da place da se dere a ja ja ja davno ogluhavila