Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo ga na , htjeli van kad ga pipni vruc ima ture zar moze se ovaj slajm u njemu upaliti ??????? Dala sam mu sirup za turu ,i samo tecnosti trazi pije jutros uzeo zalogaj dva .
ooo depilacija ja to kuci sama pola voskom pola epilatorom sto kaze Tiki sreca pa u trudnoci slabije rastu
Mi smo jucer napokon rucali nakon dugo vremena, pa je mama pocatsila sinoc i palacinkama
Felix moras mu cisiti nos od toga mu se spusta i stvara slajm, aquamaris, nisita, evo ima i krema, naparvi sljez ja sam znala u spricu i samo ucilja u nos, naravno drzim je krvnicki al ubacim, za kasalj pravi onaj caj od luka i jabuka, ukoliko nema temp, dobra je i svinjska mast na pelenu pa na prsa probaj i onaj recept od pocy med i puter u jednakoj kolicini izmjesaj i daji mu po kasikicu
Urastanje dlacica zavisi i od vrste voska koju nanosite. npr patronima niposto bikini zonu, vec spatulom nanositi vosak i poseban vosak, lako razmazivi, ne znam tacno sad zaboravih kako se zove ide na bikini. Dosta kozmeticarkih uzme isti vosak za sve, jbga isplativije.
Sad sam uspjela i Luki usisivacem, tj baby vacom izvaditi sline, u wc parkirala usisivac dok sam ja izvlacila zaova ga umivala da ne poplavi i da se ne zacene, ali nazalost slabo izvukoh ili su mu toliko tvrde ili nema, a prije da su tvrde jer jedva dise i tacno cujem hroptanje u nosu, ali zato sam Ani blago izvukla, bukvalno morala od dva puta jer nije moglo jednom da stane u babyvac
ma ja taj vosak nikako ne gotivim..kožu mi odere totalno skupa s dlakicama a kad pomislim na gospoju i vosak, lijepo mi zlo..a inace nisam peka i svašta mogu podnijeti...
felix, prati ga s temp..R. je imao 2 dana tu neku temp. malu i nisam mu je ni skidala..i treći dan ko da nista nije bilo...samo malo kaljsuca, nista strasno...a kad samo pomislim da mu je pedijtracia htjela antibiotik, a djetetu na kraju nista strasno
jeste li gledale prije par dana na dnevniku o jednoj mladjoj zeni, koja ima dvoje djece, curicu i bebu od 7 mj, zivi negdje kod Tuzle, nemaju nista, beba joj umjesto mlijeka caj pije ,a plus je maleni i nesto bolestan hajd ako neko nesto zna da se nekako organizujemo i pomognemo
< Poruku je uredio bananica -- 11.1.2012 12:08:25 >
Svoje dijete nekad stvarno ne razumijem. Opet se probudio u 1 i nije zaspao do pola 5
Ne znam šta mu je, malo me je čupao za gornji dio pidžame, a onda hoće da se igra, pa da sluša kva kva, i jedva smo ga uspavali. Već 10 dana svaku drugu noć napravi dernek, valjda ćemo večeras spavati Došlo mi je da ga stavim u krevetić i izađem iz sobe, ali nemam srca za to, sve me strah da mu od onolikog plača nešto ne bude
Pričate o depilaciji, hm... meni urastaju i sa voskom a imam i električni epilator, pa opet urastaju tako, jedino je prihvatljiva varijanta brijač da ne budem u ožiljcima.
jeste li gledale prije par dana na dnevniku o jednoj mladjoj zeni, koja ima dvoje djece, curicu i bebu od 7 mj, zivi negdje kod Tuzle, nemaju nista, beba joj umjesto mlijeka caj pije ,a plus je maleni i nesto bolestan hajd ako neko nesto zna da se nekako organizujemo i pomognemo
o Bože...pa kako joj živi to dijete? doji li bar
kasno sam pocela gledati, tako da ne znam detalje kaze komsinica joj donijela 3 pelene i caja, to ce piti dok ne potrosi, bas tuzno , nije rekla da doji ili ja nisam cula, a bebici izvadjen bubreg na stariju curicu, oko 5 god,cini mi se, nema kad da misli a najtuznije mi bi kad kaze da nema zdravstveno osiguranje i ne moze djecu odvesti doktoru, ima jedno 10 uputnica,ako ne i vise
I ja kontam...moglo bi se skupiti bar za malo pomoći...a njima je očito i malo puno... Bože kakvih sve sudbina ima
bas tako,stvarno tuzna sudbina
ja sam cula, da zivi negdje kod Tuzle, Lukavac , znam da su spominjali zeljeznicku stanicu sad pokusavam da se sjetim na kojem kanalu sam to gledala, al uzalud jer to D kod mene prebacuje, trazi crtane i tako sasvim slucajno sam i cula cini mi se da se Aida zove
Ja bi imala dosta stvari za za to vecu djevojcicu,stvbari koje su Ajli velike.a i za bebicu takode.ja bi mogla nesto ovdje organizovat.trenutno nisam u mogucnosti puno finansijsi pomoc al mogu dosta u nekim drugim stvarima jer toga ima,a njima je sigurno neophodno
kasno sam pocela gledati, tako da ne znam detalje kaze komsinica joj donijela 3 pelene i caja, to ce piti dok ne potrosi, bas tuzno , nije rekla da doji ili ja nisam cula, a bebici izvadjen bubreg na stariju curicu, oko 5 god,cini mi se, nema kad da misli a najtuznije mi bi kad kaze da nema zdravstveno osiguranje i ne moze djecu odvesti doktoru, ima jedno 10 uputnica,ako ne i vise
Na kojoj TV si gledala? Mogle bismo se zaista organizovati. Ja imam dosta stvari za bebicu, a i starijoj mogu dati neke stvari od Farah, pa i novcano malo pogurati.
Na kojoj TV si gledala? Mogle bismo se zaista organizovati. Ja imam dosta stvari za bebicu, a i starijoj mogu dati neke stvari od Farah, pa i novcano malo pogurati.
planirajte i mene ako se uspijete organizovati! ja bih novcano pomogla ili sta vec bude trebalo...uglavnom saljite mi PP ako sta skontate.
Odoh sad na posao
pocy, idi na temu skola skijanja :)
puse