Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutrooooo sta je ovo spavalice svi...Nadam se da ste dobro ja sam vam ko trkaca koka ...Sinoc pocela citavu noc i evo jutro spavaca-cenifa, boravak tj salon-cenifa ali najvise sam u cenifi..Ne znam jeli neki virus stomacni ili sam liznula sta pogano pih...Ako nastavi ode do hecima da mi da sta da me ovo prodje...Jutros sam trebala ici vidjeti kucu ali ne mogu maketi nigdje Adi adi hmm ne znam sta da radim s ovim djetetom , nece dijete u krevetac da si pita , vristiiiii citav kvart ne moze da zaspi ...Probala sam sve moguce nacine , medo, muzika, ja ali dzaba cim zaspi ji ja ga spustim vriska nastaje....Samnom bez problema spava, ....Zivim za onaj dan kad cu prespavati noc u komadu , de me malo utjesite
dobro jutro lana me naravno opet probudila oko 7, prije toga u pola 6 trazila cucu moram kasnije na depilaciju a mrskoooooooooo mi...
depilaciju čega
jutro..
ja koliko vidim naše ove teme više nema ono sa strane da izlijeće da je neko aktivan (jao objašnjenja )...sto li Boze aha, evo vidim ipak ima..tu je zanemarite moj post
Jutro zene , mi sjedimo ja pijem kahvu a sin se igra sa stampacem otvara zatvara ma samo da imam mir dok kahvu pijem nismo nista odradili u kuci je bomba hahaha al neka je ima cio dan.
ama šta vi to depilirate ja to sve sama radim depilatorom..ne pada mi na pamet plaćati nekome još i za to
e ne bi je sa patila ni za šta. noge mi nisu problem jer nisam uopšte dlakava ali bikini zonu je gulila ja sama. fino legnem na sto i sve bude gotovo za 20minuta.
tajra otisla na put,sretno draga moja...
za bolesne veliki
a za ove "agresivne,razmazene"imam ja kandidata za tu grupu i to vise pa primite me u taj klub Luki cim nije nesto po volji pocne da kmeci i da se baca, a ja dobila preporuku da to ignorisem,kazu proci ce.....
nego, hanady, jesi isla u tus u benetton,ima li tamo stogod za moje dijete? kakav im je izbor? broj nam je xxs
nisma vala dole išla...ja ovaj kod titive obiša...jakne, pantalone i majice pokupila pa ne znam smijem li dole uopšte da idem
šalim se u planu su mi...al fakat ne mogu stići...vikend mi bio malo dobro u obavezama...a i ova dva dana nakon njega