Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma moram obracati paznju, pa nece mokra na spavanje , mah znam da od zuba se vise znoje nego inace pa zato... Jesam je samo pipala, odokativno i odpipativno - nema....
lady26 da ti se malo pohvalim noja rucala graha nije nesto puno al jela je i mesa i kiselih krastavaca i luka veceras u set_nji pojela 4 kiflice popila 200ml mlijeka i zaspala k''o klada ja sam
Neka,neka za nas nitko nije pitao Antonio je na zinatu od cetvrtka,a do nedjelje navecer imao temp.u vecernjim satima nije strasno 37-37,5 ali opet kaslje zrelo cak ponekad i povrati a 100 put dobije nadrazaj da povrati pa nista,najvise me brine sto je jos promukao manje ali jest....i da zbog antibiotik opet odbija jesti a tamam se bio fino nalotzio da jede sve i svasta bez nutkjanja ,i previse se vezao za mm kako on na odmoru hm....khm.... Ja sto da kazem jedna mi zlijezda iza uha otekla i boli me a i sinusi me muce....osjecam se iscrpleno na poslu sam se preopterezila i psihicki i fizicki a i ova mevzlijezda sikira eto... Kao ste svi vi,tajra neku nesrecu mm imao ma nek je on zi i zdrav Dadada se sprema za koncert
Neka,neka za nas nitko nije pitao Antonio je na zinatu od cetvrtka,a do nedjelje navecer imao temp.u vecernjim satima nije strasno 37-37,5 ali opet kaslje zrelo cak ponekad i povrati a 100 put dobije nadrazaj da povrati pa nista,najvise me brine sto je jos promukao manje ali jest....i da zbog antibiotik opet odbija jesti a tamam se bio fino nalotzio da jede sve i svasta bez nutkjanja ,i previse se vezao za mm kako on na odmoru hm....khm.... Ja sto da kazem jedna mi zlijezda iza uha otekla i boli me a i sinusi me muce....osjecam se iscrpleno na poslu sam se preopterezila i psihicki i fizicki a i ova mevzlijezda sikira eto... Kao ste svi vi,tajra neku nesrecu mm imao ma nek je on zi i zdrav Dadada se sprema za koncert
bice bolje jest da mi nije jasno koji ce mu klinac ant....al haj...odlucila sam sutiti...dovoljno sam drobila
lady26 da ti se malo pohvalim noja rucala graha nije nesto puno al jela je i mesa i kiselih krastavaca i luka veceras u set__nji pojela 4 kiflice popila 200ml mlijeka i zaspala k''''o klada ja sam
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ja evo u glavu kucam ....ne ureklo se sta si joj uradila posalji i meni toga sta god da je
lady26 da ti se malo pohvalim noja rucala graha nije nesto puno al jela je i mesa i kiselih krastavaca i luka veceras u set__nji pojela 4 kiflice popila 200ml mlijeka i zaspala k''''o klada ja sam
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ja evo u glavu kucam ....ne ureklo se sta si joj uradila posalji i meni toga sta god da je
rekla joj da cu pobjeci sa onim cikom sa skypa
nisi normalnaaaaa
doslo mi je danas da ti malo "zakuham" ono...tipa...je li ti on tu jesi sama