Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:20:52
bananica
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: bananica noa, ista novo za nalaze? kako lijepo snijeg pada , samo da sam jos kuci, pa iz toplote da posmatram salji malo snijega ajd nemoj da si se scpipila ne dam niti jedne pahulje
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:23:07
R&T@
Joj, bananice, skrtice Pa ne dijelis banane
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:24:24
bananica
ionako ga malo imamo, cuj da dijelim, taman posla pa eto nek sam i skrtica a banane zar i to neko dijeli
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:24:28
R&T@
sretna mama, kakvi su ovo prsti
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:25:20
R&T@
IZVORNA PORUKA: bananica a banane zar i to neko dijeli Aha... dobijes jednu i kazu: Dok vas smrt ne rastavi
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:26:19
koka i po
akhm...akhm....
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:26:24
bananica
IZVORNA PORUKA: tajra IZVORNA PORUKA: bananica a banane zar i to neko dijeli Aha... dobijes jednu i kazu: Dok vas smrt ne rastavi tuzne sudbine
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:27:28
pocahontas
IZVORNA PORUKA: koka i po akhm...akhm.... jesi to i ti hasta
_____________________________ Bilježim se sa štovanjem
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:28:24
koka i po
jok....zapao mi dinstani kiseli kupus u grlo....radi banana
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:28:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: bananica noa, ista novo za nalaze? kako lijepo snijeg pada , samo da sam jos kuci, pa iz toplote da posmatram salji malo snijega ajd nemoj da si se scpipila ne dam niti jedne pahulje skrtice da znas da cu ti sad kisu poslat da ti otopi i oto "teke" sto imas kad neznas djeliti koka , dje si koka ..... sta ima ...
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:29:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po jok....zapao mi dinstani kiseli kupus u grlo....radi banana jesil ti skrta ko bananica aj daj malo kupusa kod nas nije bio dobar pa sve bacili citavo bure daj jednu glavicu ziva bila jos, ak je rasol dobar kad vec smagas ....
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:29:55
koka i po
na zapadu nista novo...ni na istoku...ni na sjeveru...itd.....
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:30:49
koka i po
sad cu da ti posaljem na pp.. nisam ja cicija
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:31:53
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po jok....zapao mi dinstani kiseli kupus u grlo....radi banana grlo i banane Ima li recepAt?
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:32:15
bananica
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: bananica noa, ista novo za nalaze? kako lijepo snijeg pada , samo da sam jos kuci, pa iz toplote da posmatram salji malo snijega ajd nemoj da si se scpipila ne dam niti jedne pahulje skrtice da znas da cu ti sad kisu poslat da ti otopi i oto "teke" sto imas kad neznas djeliti koka , dje si koka ..... sta ima ... a ha poslat cu ti sliku snjeska kad ga napravimo
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:32:28
Anoniman
drug si koka uh kako bi mogla kupusa kiselog uz maslenicu jos rasol kiseo slan uuu voda mi na usta ide necu vise da se uzivljavam..
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:33:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: bananica noa, ista novo za nalaze? kako lijepo snijeg pada , samo da sam jos kuci, pa iz toplote da posmatram salji malo snijega ajd nemoj da si se scpipila ne dam niti jedne pahulje skrtice da znas da cu ti sad kisu poslat da ti otopi i oto "teke" sto imas kad neznas djeliti koka , dje si koka ..... sta ima ... a ha poslat cu ti sliku snjeska kad ga napravimo posalji,, da bacim papucu da ga pokvarim preko
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:35:15
koka i po
ajoooojjjjjj cccccccc....neko ima "prljave" misli ja ili ti sram te bilo
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:39:39
Anoniman
Iman samo ti nas poslusaj za ''the helanke'' da ne idemo tamo OT
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:40:17
DM
Joooooj kako je kod nas jep sneko bejic
_____________________________ Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
[Obrisana poruka] 10.1.2012 13:41:23
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:42:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83 IZVORNA PORUKA: noa Iman samo ti nas poslusaj za ''the helanke'' da ne idemo tamo OT Ja baš nešto kontam o tim helankama....hebo te koji su ti muškarci idioti da im trebaju vratašca i na helankama...k'o da je svući ih viša matematika... pa da se gu... pothladi bjezi tamo bas si okrutna
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:43:16
R&T@
"Vejte snegovi...." tra...la...la...
[Obrisana poruka] 10.1.2012 13:45:05
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] 10.1.2012 13:47:41
R&T@
Lude ste... oplakah
Anketa
Stanje u drustvu teacher75 Mislite li da ce se u buducnosti nesto promijeniti na bolje u nasoj drzavi? Da (
37% )
Ne (
63% )
Broj svih glasova: 52 Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu !
Oznake