Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam vec prije pisala da je drugaricinog sina napao bez ikakvog razloga pas lutalica na grbavici, mali se sankao sa drugarima i pas se zaletio i ugrizao ga. sreca pa je imao skijasko odijelo i debele carape tako da je prosao samo sa velikom modricom. ali mali sada ima traume i ne smije nigdje iz kuce sam zvali su sintore i jedva nasli psa ali posto ima cip i neka komsinica ga stiti, morali su ga pustiti. nakon tog ugriza opet je lajao na istog djecaka cim ga je vidio (valjda nanjusio strah). roditelji ne znaju sta da rade, stalno im se vrti u komsiluku a mali istraumatiziran
ja sam vec prije pisala da je drugaricinog sina napao bez ikakvog razloga pas lutalica na grbavici, mali se sankao sa drugarima i pas se zaletio i ugrizao ga. sreca pa je imao skijasko odijelo i debele carape tako da je prosao samo sa velikom modricom. ali mali sada ima traume i ne smije nigdje iz kuce sam zvali su sintore i jedva nasli psa ali posto ima cip i neka komsinica ga stiti, morali su ga pustiti. nakon tog ugriza opet je lajao na istog djecaka cim ga je vidio (valjda nanjusio strah). roditelji ne znaju sta da rade, stalno im se vrti u komsiluku a mali istraumatiziran
ma ja bi ga našla i maljem u glavu i bilo bi pojeo ga mrak pa nek istražuju..ne daj ti Boze dragi da mi neko dijete dohvati a kamoli pas slažem se sa svim i generalnim problemo, ali ja da radi nesposobne vlasti i jednog paščeta živim u strahu za dijete i život, ma malo sutra...
Ja da se pitam, a ne pitam se , ja bi prvo krenula od samog početka glede ovih pasa, znači čipirala bih sve pse u vlasnistvu, bili oni mali,veliki,sorte,nesorte,u kuci ili ispred....staviš mu fino čip u koji bi unijela osnovne podatke o vlasniku kojeg bi upoznala sa predhodno donešenim Zakonom (kojeg bi trebalo donijeti) da ukoliko takav pas zavrsi na ulici vlasniku slijede sankcije.... pa fino kad takvog psa nađu na ulici, očita mu se čip i fino vlasniku uruči uplatnica kao ona iz MUP-a za (ne)parkiranje recimo 40KM i sve tako po džepu bi udarala na kraju ako ne pije vode zavalila bih kaznu vlasniku neznam sad cca. 1000KM i oduzela psa kojeg bi tek onda stavila u azil,udomila ili sta vec.... A ovako, ovo kastriranje, vakcinisanje, sve je to ok, ali kao sto neko reče psi samo naviru i naviru...tako da dok se ne suzbije igon i progon istih iz kuca dvorista itd. džaba nama pričati o 100 azila, bar ja tako mislim.
E da,i volim ne samo pse, vec zivotinje uopće..neke "odabrane" mi nisu bas omiljene, ali o tom po tom. I da, strah me je pasa lutalica.
Toliko od mene o ovim psima. Nehtjedoh nista reći al' jezik se razveze
ma ja bi ga našla i maljem u glavu i bilo bi pojeo ga mrak pa nek istražuju..ne daj ti Boze dragi da mi neko dijete dohvati a kamoli pas slažem se sa svim i generalnim problemo, ali ja da radi nesposobne vlasti i jednog paščeta živim u strahu za dijete i život, ma malo sutra...
najzalosnije je sto i do toga moze doci, da ljudi pocnu uzimati stvari u svoje ruke i krenu ubijati, trovati i sta ja znam sta sve jos ne, jer vecina zivi u strahu za svoje najmilije, a posebno za djecu, a svi smo po tom pitanju isti, samo mi dijete ne diraj
iskreno, ja volim životinje, ali sad je situacija nesnošljiva, teti sam jutro rekla da ne idu u šetnju da ih ne bi napao čopor lutalica, psi su gladni, gledam ih ovdje u tešanjskoj jedu stiropor i spužvu, nema ni u kontejnerima ništa. nešto će se poduzeti tek kad neko ozbiljno nastrada, možda čak i smrtno. smatram da je humana eutanazija najbolje rješenje za trenutnu situaciju, a tek nakon toga može se kastracijom kontrolirati broj lutalica i smještati ih u azile, ako ih jednom bude)
Uvijek ce ih biti jer nazalost kod nas je puno onih kretena (sorry ne mogu naci finiji izraz, samo jos gori od ovoga) koji ce bez ikakvih problema izbaciti na cestu psa kojeg se zasite ili kad shvate da ne mogu na godisnji jer ga nemaju gdje ostaviti
U Osijeku je prije 3, 4 godine bio slučaju da su psa došli uspavati jer eto nemaju gdje s njim a idu na more!!! Joooooooj, svasta bih sad napisala!!!
joj i ja sam primjetila ovu navlakušu mrtvu znala sam da nema ništa jeftino a dobro..kad se sve sabere i oduzme skupa sa aranzmanom, taksama i dzeparcem za dvije osobe 3 dana dodje te milja i po...katastrofa...
Tajra pojelo se Moj Alenko spavao od pola 10 do pola 12.a inace zaspi u 12.e ga sad luduje i trazi od mene da "gize fafu".griza kafu.valjda hoce da proba ia cjelo jutro me zove "ubavi"(ljubavi)a ja se topimmm
Tajra pojelo se Moj Alenko spavao od pola 10 do pola 12.a inace zaspi u 12.e ga sad luduje i trazi od mene da "gize fafu".griza kafu.valjda hoce da proba ia cjelo jutro me zove "ubavi"(ljubavi)a ja se topimmm
heheh i A kad napravim kafu vice mama daj hafe , ja dam on samo pijucne malo pa se stresa bjez reko djete tam jos mi treba da i tebi solju pravim kafe ionak si ziv i bez kafe ko bi te onda smirivo Bome ostal ista u toj plastici ijedna cokoladica njamiii njamiii
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
facebook malena.
lijepo bi bilo imati clanice rr i na facebooku.neznam na koju temu da postavim.pa sta mislite ovako.mi je koje zelimo da se medjusobno dodajemo na fb da dodamo komentar da posaljemo pp.da ne bih slala pp poruke nekima koji ne zele da mjesaju rr i fb.
zelim nove prijatelje (76%)
ne zelim clanice rr na fb (24%)
Broj svih glasova: 108
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!