Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I mi smo nedavno gledali predstavu Hrabri zecic uplasic. L su se dopale pjesmice, mada radnju bas i nije pratila. Zna li neko kada ce biti neka druga dobra predstava na repertoaru? Mogli bismo opet u pozoriste.
Poz zene. A. svaki put povrati kad jede pizzu Nije strasno ali necu mu vise davati. MM je juce nekakvo kamenje kupio uvalili mu kao kifle nek je ziv i zdrav al ja sam mu prvo rekla da opipa prije neg sto kupi . Tajra divno za R. da hoce to pozitivno ponasanje preci i na ovog mog maleckog bilo bi odlicno . Ima li Lady jel ziva? Tekja Dado je jako sarmantan mashAllah .
Tajra ja u prodavnici sve opipam osim zivih bica oni svakako pobjegnu kad me vide sto nekad i nije lose rahat opipam sta trebam kupit. A. inace smeta masna hrana sto je u neku ruku i dobro. Sad idem da uspavam malenog a i ja cu malo .
Ella hvala ...a ja luda majka, voljela bih da je malcice povuceniji, stidljiviji...on se bilo gdje, bilo s kim osjeca kao kod kuce, a tako se i ponasa
Tajra, ne skontah jeste li gledali Crvenkapicu ili Hrabrog zeku?
I V. se pristojno ponasao na svojoj prvoj predstavi, a ja cekam hoce li biti Macak u cizmama, citala sam da je ta predstava ekstra...meni se Zeko nije dopao
Rose, ne sekiraj se, od moje prijateljice je kcerka, kada je imala 3 godine, odgrizla vrh toplomjera i zena k''o bez glave otrčala u hitnu, tamo joj rekli da se odavno ne prave vise toplomjeri sa pravom zivom, tako da nista maloj nije bilo, sad joj je 11 godina
< Poruku je uredio Leena -- 8.1.2012 21:03:51 >
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
tajra...hvala kiflice su gotove...nisu kao od hanady...za prvi put su super rose...ako je sa zivo...ona ti bude u par kuglica...tako da mozes skontati...i nama se jednom desilo...nije mi bilo svejedno
leena meni neki dan rece covjek koji radi nesto za apoteke da jos samo kod nas mozes kupiti zivin toplomjer
Ne znam, ova moja drugarica je u Jablanici i tamo joj to u Hitnoj rekli... Ona kaže da su maloj puna usta bila tog nečega što baš liči na živu, a eto ništa joj nije bilo
leena meni neki dan rece covjek koji radi nesto za apoteke da jos samo kod nas mozes kupiti zivin toplomjer
Ne znam, ova moja drugarica je u Jablanici i tamo joj to u Hitnoj rekli... Ona kaže da su maloj puna usta bila tog nečega što baš liči na živu, a eto ništa joj nije bilo
daj Boze da je tako jer mm redovno lomi toplomjere sreca pa su par maraka
koliko ja znam...ovi topl. standardni...sa sivom tekucinom su sa zivom...a one zahebancije za bebe...kao npr. toplomjeri za vodu...one imaju neku tekucinu u boji...
Nikola je veceras imao pred spavanje epizodu plakanja za igrackama,tocnije za nekakvom kutijom na navijanje koja užasno glasno svira,pustila sam ga pola sata kontala prestat ce i onda mu je uzela,plakao je strasno i jedva nekako zaspao.. ja sam kriva sto sam mu uopce pustila da je nosi u krevetic.. joj mrzim kad zaspe uplakan i sad se fuj osjecam
ja se jos bojim M odvesti u pozoriste da ne napravi haos, al u sustini mirno sjedi i gleda npr snjeguljicu dugometrazi crtani? mozda bi i bila ok tamo?
daj Boze da je tako jer mm redovno lomi toplomjere sreca pa su par maraka
Leena...ja se isto nadam da si u pravu...ja sam istraumirana sto se zive tice...navodno je dovoljno da je udahnes...e haj ti vise znaj...a lako moguce da su nasli nesto slicno...sto nije otrovno.
ja se jos bojim M odvesti u pozoriste da ne napravi haos, al u sustini mirno sjedi i gleda npr snjeguljicu dugometrazi crtani? mozda bi i bila ok tamo?
Ja sam ti i onda kad smo na kafi bile rekla da ja mislim da su one ok za pozorista vec... Ja jos pitala onog naseg zajednickog druga, rekao mi da je crvenkapica u nedjelju i da je dovedem, ali sam imala goste jutros, pa ne odosmo