Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma ja svakako ne volim da mi je veliko, jos mrsavije izgledam cini mi se. A gdje mogu kupiti te jabuke u Sa? I koliko kostaju? mama2009 vidim da ti dajes malenoj, jel to dobro i za djecu? De me malo uputite zene, nemam vise vremena da istrazujem po netu kao nekad. Cak sam prestala i kupovati preko interneta
imas na pijaci na otoci..tako je sve ovdje i pocelo...ja se zijanila Odoh vam i ja spavat Laka vam noc
da dajem joj, ona se davi s njima, uvijek trazi jos, moramo kriti od nje
mislite li da upalu lijevog plucnog krila moze sumamed sanirati?
upala pluca koliko ja znam,lijeci se inekcijama 10 dana. Cisto sumnjam da Sumamed za 3 dana to moze rijesiti.
bas i ja tako mislim, iako sam presutila, od drugarice mali ima tu dijagnozu, propisali mu sumamed odmah mi je zvucalo nemoguce, al eto daj Boze da pomogne
ja danas radila do 13h pa išla do BBI da vidim ima li šta na sniženju. nađem majičice kratkih rukava u TL po 6,5 i 7,5 KM. nakupovala joj da ima za ljeto pa sam bila happy. i taman krenem Okaidi, Bimbus itd. kad mm poče da tronca kako sam ga dovukla opet da hoda po radnjama i ne uđoh ni u jednu. valja mi ili sutra ili prekosutra otići da vidim šta ima. iako sam vidjela na brzinu da su ove zimske stvari na sniženju a njih imamo sasvim dovoljno. ali nikad se ne zna...
N se opsutAla samo tako. trči po kući, haos mi pravi. ja kao stroga pa je ružim ali ne mogu kada se ostali smiju i sve joj živo pustaju. jadna ja dok ovo dijete vaspitam kako treba.
haha ti isto ko i ja...i ja danas u BBI bila oko 2-3...kupila joj 5 majica i 2 suknje za ljeta vidjet ces kad na kafu podjemo a djeca nam u istim majicama
ja gledala danas, najjeftinija majica 12 KM...a vecina s crnim slovima...nesto mi to malo too dark za bebe ...one gore nekim slikama su mi malo skuplje pa nisam htjela da se zalijecem a imamo dosta majica dugih rukava...juce sam joj 3 kupila na 3 razlicita mjesta
moja cura NEĆE da ustane! ja ne mogu da vjerujem. zaspala je sinoć oko 20h i eno je još spava. probudila se prije pola sata, popila mlijeko i ja mislila da je to-to. dok sam se ja umila, vratim se u sobu, ona cucla prst, stavila igračku na glavu da joj ne smeta svjetlo. ja ležala u krevetu, ležala, dijete ne ustaje. jadnoca, valjda se smori u toku sedmice jer je rano budim pa sada nadoknađuje.
moje dijete je ustalo prije sat vremena i ima temperaturu 38,2. Sad ide dio gdje ja psujem sve.... ali eto, dobro je jela, hoda, živahna je....nisam joj još ništa dala da skinem temperaturu. malo ću je pustiti i mjeriti da vidim kako se organizam ponaša.
Selebriti, jaja samo umutim, dodam malo secera i tako mu dam, tako su najdjelotvornija. Mogu se i dodati u zgnjecenu bananu ili neko drugo voce koje dijete voli. Moze se napraviti i kao obicno jaje ali je bolje zivo. Mi smo to uzeli po preporuci doktorice zbog bronhitisa
Mozes joj davati, ja sam mojoj curici davala kad je bila tolika, pise da djeca ispod tri godine uzimaju dva jajeta dnevno, ujutro pola sata prije dorucka. Ja svom A dajem svako jutro dva . To su skroz mala jaja, tri cetiri kasike i on pojede. To je dobro za imunitet a nisu neki sirupi i hemija
nisam misli da ja joj dajem nešto za temperaturu i počela padati. spala na 37,7 i poslije pola sata skočila na 38,8. sada sam joj dala Panadol baby da spuštam jer čim je sada ovolika, kolika će biti večeras?!
a ja hoću po šator