Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kod nas takav vjetar puše tako da sam bila bez struje od onog posta o kaki jabukama dadada ima da ti posaljem jednu korpu kod nas rodila nenormalno a samo je svekar i Noa jedu kazu da je pravo zdrava pa mene tjeraju da jedem al ja jok posebno je dobra za ljude koji imaju problem sa štitnjacom
a mozes garant i ti u tu korpu stati ...dolazi probacu ja nju ne zvala se ja kako se zovem
Hvalim danas kolegici onaj Hanady rolat...cetiri puta ga pravila... I ona me pita: Kakav je ukus?
A ja ne znam... nisam probala...
daaaaaaaaaaa, imam cak i anegdotu s tim, zvala me teta iz vrtica sva isprepadana, kao znate D je kakila , al boja je znate cudne boje bla bla dobro reko kakve ma znate svjetlece (florescENTNE) ma reko nista to nije ne sekirajte se
majke mi sam se prepala koliki je zena uvod pravila
al sad uzeh kolač napravila popodne medeno srce i ne mogu d ajedem boli me vilica
Ako su zubi-jao tebi Suosjećaj sa djecom, da ti kupimo ćilibarsku ogrlicu Šalim se malo, nemoj se ljutiti! Jesi li popila šta za bolove? Moja djeca traže kugice(sinoć dajdžinca pravila piletu bolesnom da ga iznenadim i malo obradujem , pa se i mi malo ogrebali, aoni cjeli dan kugice spominju )
kupit cemo joj ogrlicu i dentinox kapi
hej a bil mi dentinox pomogao...fakat...imama negdje u apoteci ostalo do djece ove...i smaiju sma neki dan mazukala
boli me čovječe...pa nije nromalno
ja baš mogu bol trpiti nije me vala dugo nešta ovako boljelo
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
al sad uzeh kolač napravila popodne medeno srce i ne mogu d ajedem boli me vilica
Ako su zubi-jao tebi Suosjećaj sa djecom, da ti kupimo ćilibarsku ogrlicu Šalim se malo, nemoj se ljutiti! Jesi li popila šta za bolove? Moja djeca traže kugice(sinoć dajdžinca pravila piletu bolesnom da ga iznenadim i malo obradujem , pa se i mi malo ogrebali, aoni cjeli dan kugice spominju )
kupit cemo joj ogrlicu i dentinox kapi
hej a bil mi dentinox pomogao...fakat...imama negdje u apoteci ostalo do djece ove...i smaiju sma neki dan mazukala
boli me čovječe...pa nije nromalno
ja baš mogu bol trpiti nije me vala dugo nešta ovako boljelo
ma kakav dentox...vinoooooooo...mrkni nesto ba...rakiju...tabletu...nesto konkretno...ostavi te dzidze za djecu
Hvala! Kod nas standardno, ima svega, samo mama nema vremena ni za sta. Jos mi mm na putu stalno, pukla sam skroz, ne znam gjde cu prije. bananice imas pitanje na temi BB pa molim te odgovori mi
Hanady probaj ja sam sebi mazala i malo mi lakse bilo bananice ja ne prodajem jabuke djelim ih mama2009 ja sam se neki dan tako prepala sadrzaja iz pelene nesto kontam da ovu jabuku pomjesam sa plazmom bi li imalo efekta jer ja je 'nako ne mogu
Ma ja svakako ne volim da mi je veliko, jos mrsavije izgledam cini mi se. A gdje mogu kupiti te jabuke u Sa? I koliko kostaju? mama2009 vidim da ti dajes malenoj, jel to dobro i za djecu? De me malo uputite zene, nemam vise vremena da istrazujem po netu kao nekad. Cak sam prestala i kupovati preko interneta
Ma ja svakako ne volim da mi je veliko, jos mrsavije izgledam cini mi se. A gdje mogu kupiti te jabuke u Sa? I koliko kostaju? mama2009 vidim da ti dajes malenoj, jel to dobro i za djecu? De me malo uputite zene, nemam vise vremena da istrazujem po netu kao nekad. Cak sam prestala i kupovati preko interneta
ima kod noe , nikakve druge informacije ti nemam, tek sam i ja cula za njih
imas na pijaci na otoci..tako je sve ovdje i pocelo...ja se zijanila Odoh vam i ja spavat Laka vam noc
Bananice, hvala na pitanju , .. onako, ... puna je šlajma, .. dajem joj puter i med u hapi istopljen i mažem je Dr.Theissom, krema neka... ma zubici je slomise, .. al proći će...
nadam se da ce brzo proci, jesi probala da joj svinjsku mast stavljas na pluca?
Nisam, ... Nije mi ni napamet pala, .. jel znaš da pomaže ?
nesto kontam da ovu jabuku pomjesam sa plazmom bi li imalo efekta jer ja je 'nako ne mogu
De, nećeš li se udebljati
kako sam oplela po maticnoj mlijeci i ovim ''zdravim'' stvarima bojim se da cu se dobroooooo udebljati al samo nek sam zdravo mm ionako vise voli bucke
Hanady probaj ja sam sebi mazala i malo mi lakse bilo bananice ja ne prodajem jabuke djelim ih mama2009 ja sam se neki dan tako prepala sadrzaja iz pelene nesto kontam da ovu jabuku pomjesam sa plazmom bi li imalo efekta jer ja je 'nako ne mogu
mozes pomjesat sa plazmom, bitno je da uneses jabuku u organizam, a s cim ces to nije bitno...kad vec imas domace ne zezaj se i jedi to
Bananice, hvala na pitanju , .. onako, ... puna je šlajma, .. dajem joj puter i med u hapi istopljen i mažem je Dr.Theissom, krema neka... ma zubici je slomise, .. al proći će...
a trebalo bi da pomaze, mnogi je koriste i ujedno i hvale probaj, nece joj odmoci
a trebalo bi da pomaze, mnogi je koriste i ujedno i hvale probaj, nece joj odmoci