Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ladyblue kako oke danas obavezno stavljaj kapi i par dana nakon sto prodju simptomi,da se ne bi konjuktivitis vratio...znam da ih je tesko ukapati,mi smo muku mucili,a mast sam mu mazala samo preko kapaka kada zaspi nismo mogli drugacije
ide na bolje, hvala što pitaš. još se pojavi po koji krmelj ali kakva je bila jučer ujutro ovo je zanemarivo.
Ja na svoju ruku odbila sumamed..još kod nas bila bakterija u nosu...odvela je po drugo mišljenje, i rekla ja NE DAM sumamed...i propisali nam Zinat...u ponedeljak ću po nalaz brisa...bude li baja i dalje tu, znači da je mama pojela go''no...
R. kiše, kaslje, slini, sad nema temp., danas imao 37,5 u guzi..sline su guste bijele, providne..nisu zelene kako me mm danas prepao crp 14..meni ovo nije za antibiotika. samo da mu ovaj sekret izbacim iz njega pa kuda god.
ma nama niko jos nije rekao sumamed.ovo sam ja rekla jer mi je puko film vise..ali kad vidim ladyblue s cim devera i jelenuT sramota me bilo sta reci nama ukljucili inhalacije, ali ja izgubila papri gdje pise cime ce ga inhalirati..iamm inhalator-mogu ga nabaviti pa da ga ne vodam dzaba kad ga mogu kuci inhalirati, samo ne znam cime cu? fizioloskom otopinom ili?
Vidim ima bolesnih, ... želim im da što prije ozdrave.
Naš treći dan u jaslicama je protekao skroz super. Ne računam njeno nejelo, jer ga pripisujem zubićima. Ja sam zadovoljna uslovima u našim jaslicama i tete su nam super.
Danas sam opet iskoristila prijepodne i jasala svuda . Kupila sam E. onu spravicu za izvlačenje slinica u Kozmu, čutavih 7KM, ali joj danas nisam mogla prići time, pa smo se vratili dobrom starom Nuk-u.
ma nama niko jos nije rekao sumamed.ovo sam ja rekla jer mi je puko film vise..ali kad vidim ladyblue s cim devera i jelenuT sramota me bilo sta reci nama ukljucili inhalacije, ali ja izgubila papri gdje pise cime ce ga inhalirati..iamm inhalator-mogu ga nabaviti pa da ga ne vodam dzaba kad ga mogu kuci inhalirati, samo ne znam cime cu? fizioloskom otopinom ili?
Ventolin? Jel se tako zove ono čudo s čim se inhaliraju bebe?
pitaj na narednoj inhaliciji čime ga inhaliraju, imaju upisano u karton inhaliranja...moguće da je smao fiziološka...moguće 2 ml fiziološke i nekoliko kapi ventolika ( pedijatar tačno odredi) ili dexstametazon...pitaj pa ćeš znati i moći bez njih raditi inhalacije... mada ja volim jutarnju kod njih prije svake posluša mi dijete pa ih nekada o prekinemo prije nego je planirala... ja inahliram kući u toaletu... ili smao fiziološkom između ovih ventolinskih... fiziološka odlijepi sekret iz nosa pa dijete s ebrže očisti
Zelim da kazem mojim BebiBazarkama da necu ujutro doci... I saljem im
selebriti sta se guras druzim se i ja s tajrom preko interneta , tajra gdje si ti dozivala sam te. A sad evo nema ni tekije . Kod nas sve po starom pistimo vristimo skidamo pelenu, malo slini ali je dobar momak jos uvijek, starijeg sam uzurbano poslala svekrvi nek uzivaju bez mene.
Dobra "birtija" je vazda dobra... ali dobre goste i dobre radnike smo nas dvije pokupile
Ofskroz :)
Ja danas otisla nakon sto godina, mislim nisam otkako sam rodilA ... a E. mi u jaslicama, a ja u skitnju , pa pravo tamo na kafu i doručak. Pripaziše me