|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
6.1.2012 14:20:39   
dzenyA
eh vi moje terminuse sad ste me bas zbunile Arina i Pauza
Po
dr.racunanju meni termin 31.01. a po mome 29.01. a zadna menga 24.04. e sad sta vi mislite

ja zene otisla u market,odma ispod nas u zgradi,kad su meni nekakvi zigovi uhvatili ja sam ko luda uletila u stan user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9251
6.1.2012 14:24:23   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: treće

joj a u kojem Bingu, ja tamo baš juče cipele zaobišla smrdi ona guma iz Kine, ali imaju fina odjelca za bebe

Na AP. Imaju oni i Kinu, ali imaju te neke ostatke dobre robe iz Njemacke, sve su Njemacke deklaracije. Recimo majice 12 , pantalone 20, ma sad ne znam sve, ali znam da sam ja djeci kupim cesto sisley i beneton, po smijesnim cijenama. Svecana haljina koja je kod nas u Sisleyu bila 120 km ja kupila za 20, i tako ima tih stvari samo treba malo roviti

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 9252
6.1.2012 14:24:31   
mama21e

IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: pauza

hej zenice, zna li neko sta znaci ovaj strasan pritisak koji imam u donjem dijelu stomaka, kad stojim za pobudaliti, kad lezim malo je lakse, ama isto kao da ce mi sad ispasti beba?? je li ovo normalno za ovu sedmicu ili su neki prvi znaci poroda?? neka mi neko odgovori plesase.... ja necu jos da se poradjamuser posted image user posted image

meni je ovako pa se smiri..mislim da je to priprema
a zasto neces, u devetom si mjesecu

mama21 super sto se povlace a jooj sto mrzim neuke doktore, glupake prave..cuj ne zna dal ide na recept..i jedan mali savjet..kad ti na receptu napiše I ( jedan komad ) ispravi na V ( 5 ) i kupi sevi za marku 5

meni dr napisao II ja ovu drugu crtu ispravila na slovo V i 4 kutije..sta on meni ima određivat koliko cu kad ja znam da mi je opet za heftu ici njemu a moj dr ( privatno ) mi rekao bez prekida da pijem...eto tako

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sto me nasmija...
Ma znam ja da je meni neko rekao sa foruma da ide na recept i da dobijes 5 kutijica, znaci to si bila ti user posted image user posted image user posted image
Iduci put cu joj reci gerberka mi rekla da ide na recept user posted image user posted image user posted image
Tako da ce mi morati dati user posted image user posted image user posted image
user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9253
6.1.2012 14:25:06   
anđelo
Ja malo vako čitam knjigu s lap topa,malo kliknem na rr da vidim šta ima i da malo domorim.Vidim vi vrjedne,kuća se čistila,kod mene kao da je bomba palauser posted image user posted image user posted image user posted image ,al briga me ,ja učim evo sin i muž nek radeuser posted image user posted image user posted image user posted image .Samo se nešto uljenili izležavaju seuser posted image user posted image user posted image user posted image .Valjda će kasnije malo u akciju user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pauzo moja ,i ja sam čitala da ne valja sanjati takav san o zubima,kao umire ti rodbina,tako nešto.Biće ono što biti mora.Juče sam u kući pala,ispružila se po laminatu kolko sam duga i široka.Sin ostavio neku igračkicu na pod ,ja nisam vidjela,i stanem papučom na igračku(neka s točkićima)i samo se ispružim i tresnem.Sreća pa sam na svaki guz po 2 kila nabacila,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je to ublažilo pad.Malo me guza bolila,al ništa strašno.Dobro se osjećamo i ja i beba.

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 9254
6.1.2012 14:26:21   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: dzenyA

eh vi moje terminuse sad ste me bas zbunile Arina i Pauza
Po
dr.racunanju meni termin 31.01. a po mome 29.01. a zadna menga 24.04. e sad sta vi mislite

ja zene otisla u market,odma ispod nas u zgradi,kad su meni nekakvi zigovi uhvatili ja sam ko luda uletila u stan user posted image

Pa to su dva dana razlike, nemoj se brinuti. Jer nisu ni sve tablice iste. Meni je tako negdje termin 9.4., a negdje 11.04., to sve zavisi od tablice

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9255
6.1.2012 14:27:36   
mama21e
anđelo i kod mene ista situacija s kucom, evo od jutros malo radim pa puno odmorim i sve tako user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9256
6.1.2012 14:27:52   
dzenyA
joj Gerbo oplakah  od smijeha a znas sto ja sam sebi uputnicu ispravila ona meni 35+ nedjelja a ja sebi 38+,da joj ja nebi isla po DZ hodala samo malo umjesto 5 zaoblim 8 user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9257
6.1.2012 14:28:08   
Selma Kikoebu
Dobro si ti, ti si pala u kuci, ja sam prije dva dana u sred restorana, na plocice, srecom pala sam bocno, beba je ok, dr kaze user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9258
6.1.2012 14:30:14   
gerberka
mama21, ja sam ti pisala, ali zavisi koji je dr..meni je u porodicnoj jedan dr odmah pisao na receptu V kutija..i tako par puta..jer sam ja na ginipralu od 6 mjeseca..dok nije dosla ova jedna baba, ona mi napise II pa moram poslije da ispravljam    user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 6.1.2012 14:31:19 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 9259
6.1.2012 14:30:25   
dzenyA
Hej Miracle ok je to ,al zene nesto pricaju po 15 dana odstupanja,neznam ko je to ovdje pisao

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9260
6.1.2012 14:31:47   
treće
očkićima)i samo se ispružim i tresnem.Sreća pa sam na svaki guz po 2 kila nabacila, pa je to ublažilo pad.Malo me guza bolila,al ništa

dobri zi amortizeriuser posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 9261
6.1.2012 14:32:06   
mama21e

joj Gerbo oplakah  od smijeha a znas sto ja sam sebi uputnicu ispravila ona meni 35+ nedjelja a ja sebi 38+,da joj ja nebi isla po DZ hodala samo malo umjesto 5 zaoblim 8 user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image od sad i ja prepravljam user posted image

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9262
6.1.2012 14:33:40   
gerberka

ma nagodi sebi sestro kako ti odgovara user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 9263
6.1.2012 14:34:13   
Selma Kikoebu
nego htjela sam vas jos nesto pitati, malo me blam al et user posted image
Kako vi vrsite licnu higijenu, mislim na depiliranje user posted image
Ja vec mjesec dana ne vidim carobno mjesto, pa nako pipam pa polako, al nekako nije mi to to user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9264
6.1.2012 14:35:24   
anđelo
IZVORNA PORUKA: treće

očkićima)i samo se ispružim i tresnem.Sreća pa sam na svaki guz po 2 kila nabacila, pa je to ublažilo pad.Malo me guza bolila,al ništa

dobri zi amortizeriuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,živjele kileuser posted image user posted image user posted image user posted image
Zaboravih napisat Miracle ,hvala na tablici,znači sutra smo u 7-momuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 9265
6.1.2012 14:35:39   
dzenyA
Mama 21 moras sad opametnit na vrijeme,a ne cekat kraj trudnoce user posted image
Mracle te beneton stvari su meni extra,sminkerske pravo

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9266
6.1.2012 14:37:29   
mama21e

mama21, ja sam ti pisala, ali zavisi koji je dr..meni je u porodicnoj jedan dr odmah pisao na receptu V kutija..i tako par puta..jer sam ja na ginipralu od 6 mjeseca..dok nije dosla ova jedna baba, ona mi napise II pa moram poslije da ispravljam    user posted image

A i njima je lakse da nam daju vise kutijica i tako nas se rijese na neko vrijeme, a sad cemo im svaki cas dolaziti. Ma ni oni ne razmisljaju, tako da cemo mi olaksati posao prepravljajuci uputnice i recepte user posted image Pa ja ko im je kriv

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9267
6.1.2012 14:39:29   
dzenyA
Selma Kikoebu

Ja vec mjesec dana ne vidim carobno mjesto, pa nako pipam pa polako, al nekako nije mi to

pa kako ko,neko na ogledalo,nekom muz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 9268
6.1.2012 14:39:59   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Selma Kikoebu

Ja vec mjesec dana ne vidim carobno mjesto, pa nako pipam pa polako, al nekako nije mi to to user posted image

napipavam sestro, ostanem u kupatilu satima user posted image
zovnem muza da prekontrolise user posted image

ej da vidis moga pupe koliki je mashAllah..inace sam se profesionalno bavila plesom..a sad za Novu godinu ustala da plesem, a mm se odvalio smijati..jao kakvi pokretiuser posted image ..i da..naljutila sam seuser posted image , pa se morao ulizivati user posted image

(odgovor članu Selma Kikoebu)
Neposredna veza do poruke: 9269
6.1.2012 14:43:02   
gerberka
IZVORNA PORUKA: mama21e

A i njima je lakse da nam daju vise kutijica i tako nas se rijese na neko vrijeme, a sad cemo im svaki cas dolaziti. Ma ni oni ne razmisljaju, tako da cemo mi olaksati posao prepravljajuci uputnice i recepte user posted image Pa ja ko im je kriv

da , da tooo user posted image user posted image user posted image user posted image
ja joj platu zarađujem user posted image user posted image user posted image a i fino se vala osjecam kad šarnem..mozes jos ono sakom od recept , kao pecat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 9270
6.1.2012 14:44:51   
Hurma
ja sam danas odlucila da necu praviti rucak... nemam volje ni za cim, ne znam koji mi je vrag... mm kaze da je to ok i da ne moram kuhati... mozda ga izvedem na kolace negdje i sina negdje... veze nemam...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9271
6.1.2012 14:48:53   
Selma Kikoebu
jos sam vas nesto mislila pitati, i odoh onda u kupatilo, nemam me 2 sata user posted image
Imate li kakvog iskustva sa putovanjima, tacnije letenjem, ja sam u 25 sedmici, vele nije to strasno, moze se, al ja bih da se posavjetujem malo s vama. MM putuje u london, pa kaze da idem s njim, nisam nikad bila, i ne propusta mi se ova prilika. Sta vi kazete?

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9272
6.1.2012 14:49:18   
gerberka
hurma, ma nije mi prvi put da ne skuham rucak..samo uzivaj..user posted image
nekad vala skuham sve od supe pa do deserta, a neka namazemo ili narucimo..ili mm napravi nesto user posted image

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9273
6.1.2012 14:57:27   
Hurma

hurma, ma nije mi prvi put da ne skuham rucak..samo uzivaj..user posted image
nekad vala skuham sve od supe pa do deserta, a neka namazemo ili narucimo..ili mm napravi nesto user posted image

ma kako mi je dobar apetit onda vazda nesto izmislim, napravim... i rijetko kada da se jede nesto bzvz, kad me ne boli stomak naravno... ali eto danas nesto... ma hajde i jaja su zdrava... tri na oko sa sirom, super user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 9274
6.1.2012 15:00:32   
dzenyA
Selma oko letenja i putovanja se najbolje posavjetuj sa dr.,ja sam recimo u prvom tromjesecju isla na more,dr.mi rekla da mogu

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 9275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

depilacija
joni

da li se depilirate kad je zimski period

da (61%)

ne (29%)

povremeno (10%)

Broj svih glasova: 221

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *