sporty mamaa
|
IZVORNA PORUKA: drznica Dobro vece ...Ja imala citav dan goste, sad navalili na babine kad mi je mama pocela radit cccc ko da su znali. Al eto snalazim se nekako. Mi trebali danas na prvi pregled i vakcinu, ali nam na telefon rekose u DZ da je bolje da dodjemo sljedece sedmice jer im je veeelika guzva, samo jedna dr.radi Tako da cu ici u ponedjeljak, tad cemo imati 40 dana aBd. Ja imam nekoliko pitanje 1. Da li je ok zitka-vodena stolica kod beba, boja je zlatno zuta? Skoro poslije svakog obroka cujem kako iz njega se bukvalno prospe u pelenu. 2. Kako se vi borite sa ispadanjem cuce iz usta, ne zna dobro da je cuva, pa mu cesto ispadne i to ga ljuti jako. Animagical mi je spominjala neko pravljenje marame od pelene, pa kako to tacno ide, ako je neko pravio da mi malo objasni, da ne ugusim dijete 3. Jel moguce da su nam grcevi prosli? Da li se znaju vratiti??? Jednostavno sad sve jedem i pijem, a on mashallah odlican. 4. Da li pri odrastanju zele vise paznje prilikom spavanja, mislim na ljuljanje po 2 sata dok zaspe? On sad spava sam bez ikakvih pomagala, desi se da nekad je nervozan pa ga drzim u rukama samo i on se smiri.. ali me strah ovo sto citam, skoro svaka od vas mora ljuljati, uspavljivati... Eto ja malo raspricana, sta cu nemam kad pisati po danu, pa ovako navece izbacim sve iz sebe, a vi zamislite da sam par postova stavila Stolica je ok, kod moje je takva poslije svakog dojenja. Samo me to smeta po noci, kad je moram u 2 ujutro presvlacit... A to za cucu, i mojoj je u pocetku ispadala, mozda dijete ne voli cucu ili da kupis neki drugi oblik. Moja se navikla na ovu babylove, a nukova joj nije odgovarala. Grcevi ako su prosli to je super, mislim da se nece vratiti Mozda ponekad, i moju zna nekad zabolit stomak i grci se, ali sad jako rijetko. A to za spavanje, ja ne ljuljam, samo spustim u krevetac, a tako sam i sa starijom, ja nikada nisam ljuljala
|