|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  335 336 [337] 338 339   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
31.12.2011 13:20:08   
Miracle*3
Ja drugi put kad odem u DZ Vrazova i naidjem na istu onu sestru, ja cu se  snjom pobit.
Jos jednom mi je tako nesto rekla, ali danas, grrrrrrrrrrrrr.

Hej molim te lijepo, znate kako oni odma pitaju sta je bilo, i ja kazem onoj n akartoteci imala je sinoc temperaturu, kad ova iz druge sobe, sto je nisi dovela jutros, a ne sad, valja odspavati,.....i nikad usutit zena, a meniiiii, vec na usi izlazi.

Ja vam nisam kukala, ali ja od sinoc imam bolove, i bas me boli. Dok sam dijetu supu napravila, ne moze gladna ici, dok sam ih oboje spremila, pa sebe, pa otisla, uostalom, njeno radno vrijeme jos traje. To sto je NG, praznik sta god, ne interesuje me, ti si na svom radnom mjestu i ako je do 8 navece ima da radis.

Ova sestra na kartoteci prevrce ocima. Kaze mi gdje da sacekam ispred koje ordinacije i izlazi dr, a u tom i ova dolazi i kaze dr evo ovo dijete ima 39 temperaturu, ja reko nema, nisam ni rekla da ima, rekla sam sinoc da ima. Ona opet isto ponavlja. I onda poce mene napadat, sto sam ja dovela dijete, znam li ja da ima sarlaha i ospica, da je pun dz, znam li ja sta ja rizikujem. ......

Ja udjem kod dr, i kad sam zavrsila ona opet izlazi i meni govori da ne izlazim na vrata koja su mi bliza, nego da obidjem 5 hodnika i da izadjem, sto naravno nisam htjela, molila sam Boga da mi hoce jos sta reci, pa bi me zapamtila za sva vremena. A dok mi je ova teta popunjavala knjizice, doslo je jos dvoje, ona haman ima neki poremecaj da svakom zvoca, dok joj neko ne opali samarcinu.

Uh ali se ja vama naprica, ali eto malo mi je lakse

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8401
31.12.2011 13:40:28   
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: Djana

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

7,5 i 3,5. Tamam ce izmedju sve troje biti razlika po 4 godine

Aj sto volim ovu razliku hihihih, ako budem u mogucnosti (zdravstvenoj naravno) aBd i ja planiram jos jednu mrvicu opet kroz 4 godine!

Dobro dosla u klub :)))

Kad sam izlazila iz bolnice prvi put, bio je koncert Dine Merlina  na Kosevu i te godine je izdao svoj CD. 2008 opet je izdao album. I ja kad sam saznala da sam trudna govorila Dino M. sledece godine izdaje albumuser posted image user posted image user posted image
Ne znam ko koga prati, ja njega ili o n mene

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 8402
31.12.2011 14:38:43   
Arina
IZVORNA PORUKA: gerberka

da vas pozdravim sve i zaželim Sretnu Novu 2012. godinu user posted image
Mi smo spremni za doček, a danas aBda kupujemo krevetić user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ....za krevetic...jedva cekam da ga vidimo .....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8403
31.12.2011 14:49:31   
Arina
joj miracle....sva sam se najezila od te price ,uh ja se tako nasekiram da po cijeli dan ne mogu sebi doci....

Nek njoj samo bude bolje....supice supravo dobre za prehlade....ja evo ovih dana samo kontam i gledam da neko nije bolestan...da me sad pred porod ne skeci....nije mi  zbog prehlade vec onog kaslja kad se sjetim kako se zene znaju patiti pa rastrgati ranu...uh....
  ja evo sad sjela   ...napravila kuglice i mafine sa cokoladom i grozdjicama....vise radi djece...user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8404
31.12.2011 15:14:38   
Mrgica
Samo da vam mahnem i zazelim SRETNU NOVU 2012 GODINU! Imal kakvih novosti od Dinamitne ???Ljubim vas sve...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 8405
31.12.2011 15:19:42   
soraya
zdravo drage moje! Vidim ja vi danas kuhate uveliko, ja sam jucer sve skuhala, frizider pun jedva ga zatvaramo :) ovih dana cemo samo jesti i uzivati. Danas kod mene izvrsene i posljednje pripreme za bebicu, pokupovala u apoteci sve sto treba za mamu i bebu, sto se mene tice moze krenuti :)

Zna li neko sta je s Dinamitnom?

Zelim vam sretnu i uspjesnu 2012. godinu, da vas zdravlje, sreca i ljubav prate te da vam se sve najljepse zelje ostvare! Puno poljubaca vam saljem!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 8406
31.12.2011 15:41:22   
Hurma
NEKA NAM JE SRETNA

╭━━━╮╭━━━╮┈┏┓╭━━━╮
┗━━╮┃┃╭━╮┃┏╯┃┗━━╮┃
╭━━╯┃┃┃┈┃┃┗┓┃╭━━╯┃
┃╭━━╯┃┃┈┃┃┈┃┃┃╭━━╯
┃┗━━┓┃╰━╯┃┈┃┃┃┗━━┓
┗━━━┛╰━━━╯┈┗┛┗━━━┛. user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 8407
31.12.2011 15:52:10   
Sandrich
Sretna vam nova 2012g.,sve najljepse,puno dobrog zdravlja,srece i bebica vam zelim user posted image
Pusa od mene i mog bebaca user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 8408
31.12.2011 18:56:36   
ellam
drage moje i od mene i mog user posted image sve najljepse user posted image user posted image user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 8409
31.12.2011 20:50:59   
raja_ringe
Evo i posljednji post u 2011.

Da vam poželim sve najljepše i puno slatke dječice u 2012.user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 8410
1.1.2012 9:36:18   
Miracle*3
Evo ja da otvorim sezonu prva:))))
Kako ste m, jeste li se naspavale????

Ja nisam, ne mogu ni hodati, ni sjediti, ni lezati. Sve me boli

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 8411
1.1.2012 9:46:27   
Čupi
Sve najbolje curke u novoj 2012! Od srca vam želim kao i sebi najviše zdravlja, a ostalo sve dođe! user posted image user posted image user posted image

Al'' upamti frajeru, da ti pare nemogu kupiti raju iskrenu....

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 8412
1.1.2012 9:49:54   
Silver
Sretna nova godina moje lijepe... zelim Nam svima sve najbolje, mirnih trudnoca, lakih poroda i lijepe i zdrave dijece!
Ja sam jos 2u1 user posted image ali imam problem, uzasno sam prehladjena, po noci je gore, nemogu da disem!!! Sta mogu da uradim??? Osim vruce limunade?

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Čupi)
Neposredna veza do poruke: 8413
1.1.2012 9:51:52   
treće
Naspavala nego šta, mm tješio djecu zbog pucnjave kad su se budili ja u hrkalovićeuser posted image
Sanjala Dinamitna se javlja izašlauser posted image .
Šta tebe boli MirACLE više da hoćeš ova 3 mj. rahat biti stalno neštouser posted image , jesul djeca dobro?
ostaleuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8414
1.1.2012 10:01:25   
treće
žao mi je silver, zbavi neke kapi za nos, ili pokiseli šljez u mlaku vodu pa kapaj, treba par dana da prođe i brdo maramica, meni je godilo da izađem na hladno sline same krenu napolje ili zamotaj se pa na balkon par minuta

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8415
1.1.2012 10:02:58   
teacher75
sretna vam nova godina svima!!user posted image meni sinoc bilo pravo bezveze, al smo preko dana isli na planine pa smo se super proveli. navecer sam vec u pola 8 bila u pidzami, pravo umorna i pospana, uhvatila me zgaravica, pa sam do ponoci 2-3 puta povracalauser posted image nista mi nije pomagalo, ni mlijeko, ni soda, bas me uzasno bilo uhvatilo, ko nikad do sad, i to bas za ng. lanu probudile petarde oko pola 12, pravo se prepaala i vikala: boji se struje. pa je srecom opet zaspala oko pola 1 a i ja s njom. mm sam popio pivu, mislila i ja s njim jednu maznuti al me povracanje sprijecilouser posted image jutros me lana probudila oko pola 8 pa jedva gledam

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8416
1.1.2012 10:05:42   
Silver
Treće...hvalaa na savjetima, a znas li ti ili neko koje bi kapi smjela??? Mozda one najobicnije, morska voda i to???

Ticerko, zao mi je sto je i tebe belaj strefio, procice...sve prodje!

Ja ne mogu da vjerujem sve do kraja trudnoce sam bila super i sad 6 dana pred termin mi opadne imunitet, a ide na ono Jezero puno mrse...stvarno sam zabrinuta...user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8417
1.1.2012 10:09:04   
teacher75
mene je isto uzasno strah mrse a imam jos 2 mjeseca do termina. zaista nisu normalni kako nista ne urade po tom pitanjuuser posted image ja pijem redovno prenatal i omegu i magnezij, do sada se nisam ni prehladila, nadam se da mi je imunitet ok, obzirom da slabo jedem voce, ova me zgaravica muci pa nista od voca ne jedemuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8418
1.1.2012 10:11:37   
Silver
Ni ja nisam do sad imala ni jedan problem, ali...kad hoce...neki dan nam prestane grijanje da radi i taj dan sam se i prehladila, sad evo vrucu limunadu pijem...moram ovo sanirati prije poroda obavezno! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 8419
1.1.2012 10:16:10   
treće
nazovi dežurnu apoteku pa pitaj, ove morska voda aqua maris sunce moje malo i nisita možeš sigurno, šljez i kamilicu isto možeš ukapati.
Ja nisam mogla izdržati pa sam stavila operil iako nije preporučljiv trudnicama bez dozvole dr. ali nisam mogla disati naveče osim na usta i nisam ih redovno stavljala samo tad.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8420
1.1.2012 10:21:34   
treće
Silver lezi što više, da se ne zamaraš, u slučaju temp. smiješ paracetamol, smiješ i majčinu dušicu čaj ona pomaže rastvaranju tih slina i sluzi, čaj od šipka ima vit.C, GRLO ISPIRI SLANOM KADULJOM, MENI DR. REKLA ISTO KADULJU DA MOGU U NOS da ukapam da se dez. sline, i meda uzmi

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8421
1.1.2012 10:22:35   
dzenyA
Drage moje sretnu novu godinu vam zelim user posted image
da nije bilo petardi  i pucanja nebi ni znala da je nova godina,ja i mm sami i super tv gledali jeli,pili,uh pretjerali smo user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8422
1.1.2012 10:24:21   
Silver
Evo pijem vrucu limunadu nekako mi se cini i od nje da mi je bolje! Morat cu izmjeriti turu...a narucicu danas da mi donesu kapi, neka pita mm apotekarku koje bi mogla...nos mi je najgori, po noci disem na usta pa me ujutro grlo boli! user posted image

hvala ti na savjetima, srce si user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8423
1.1.2012 10:30:14   
treće
za MRSU najviše treba voditi rn o rani ako je se ima od epizz. ruke držati čistim nekim antibact. sredstvom i prije pranja i stavljanja uložaka, patronažna svakako preporuči sprej octenisept njime se šprica epi a mogu i ruke, i paziti posebno bebin pupak(on je posebno osjetljiv jer je i on kao rana) i kontakt s bebom.
čini mi se da ima neko sredstvo na bazi klorheksidina za pranje žena je napisala iskustvo na gu gu s mrsom,pa mislim da je ona navela to sreds. kao naj.

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 8424
1.1.2012 10:31:25   
treće
I PILEĆA SUPA je zakon za prehlade

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 8425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  335 336 [337] 338 339   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  335 336 [337] 338 339   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *