|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
21.12.2011 9:08:54   
palachinken
Eh eto, ušli smo u fazu češćeg budjenja nocu, tezeg spavanja danju i konstantnog kenjkanja i neke kao nervoze, a da ne spominjem dreku čim zamaknem iz vidokruga. Blago nama user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 1926
21.12.2011 9:28:56   
Super Beba
jutro i od mene...
ja sam skontala da kod mog malog definitivno ne pali - što kasnije legne, kasnije se budi...sinoć nam zaspao oko 18h i ja ga morala probudit oko 21h...šta ću, inače bi mi se probudio u 3h sav naspavan...helem, zasp'o ponovo oko 23h i probudio se u 6h, oči k'o filđani...a da ne govorim da se još xy puta probudio tokom noći...'nako, bio mu ćejf..probudi ga stranica od kreveta, nema gdje hairlija da se raširi...prci od 80 cm i kusur je jedino po mjeri bračni ili pod gdje je pukla širina...
ja sad sebi napravila bosančicu, sračunala koliko para moram dat' na račune i suza kanu user posted image   majke mi, da kako mogu, prvo bih ukinula telefon, malo bogatstvo dajem samo na pretplatu i RTV taksu...a da ne govorim o PDVu...baš me duša boli kad se trebam odvojit od love za hrpu papira...da su barem vrijednosni papiri, pa da imam nekog hajra, nego s ovim mogu samo guJicu obrisati, da prostite...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1927
21.12.2011 9:31:15   
sweet insanity
Jutro i od nas! Ja isla vaditi nalaze, nadam se da ce biti dobri. Dala mi da vadim sve  od sedimentacije do masnocauser posted image
 Palachinken , kao da "slusam" sebe prije mjesec -mjesec i pol, doduse zna i sad nekada biti tako ali dosta rjedje, Proci ce aBd.

Eh eo, sad mi valja sta jest da ne upadnem.

< Poruku je uredio sweet insanity -- 21.12.2011 9:36:47 >

Neposredna veza do poruke: 1928
21.12.2011 9:41:02   
palachinken
Super Bebo, što ne možeš ukinuti taj fiksni telefon, mi ga nemamo i sretni smo, makar dok ne dodju računi za mobitele.user posted image Meni suza kane kad stigne račun od struje, jerbo nam se gradsko grijanje malo-malo pokvari i onda moramo grijalice paliti.

Sweet, ma jašta nego će proći, sad nabolje il nagore, to bum vidjel user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1929
21.12.2011 9:51:41   
taurus

IZVORNA PORUKA: Super Beba

taurus - je li to R. danas rođendan?? Pa sretan mu rođendan od srca i sva najljepše mu želim! Da bude zdrav, prav, veseo i dobar momak k''o što je i do sada!
a tebi želim da što prije se kutarišeš prehlade,

hvala na čestitkama
R je danas rođendan, ali slavimo ga dva danauser posted image
upravo se rodio prije 10 minuta, ali šest godina unazaduser posted image
pusa tebi i tvom ljepotanu

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1930
21.12.2011 9:54:56   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Super Bebo, što ne možeš ukinuti taj fiksni telefon, mi ga nemamo i sretni smo, makar dok ne dodju računi za mobitele.user posted image Meni suza kane kad stigne račun od struje, jerbo nam se gradsko grijanje malo-malo pokvari i onda moramo grijalice paliti.

Sweet, ma jašta nego će proći, sad nabolje il nagore, to bum vidjel user posted image

na bolje aBd.

< Poruku je uredio sweet insanity -- 21.12.2011 10:00:14 >

Neposredna veza do poruke: 1931
21.12.2011 9:57:41   
sweet insanity
taurus, cestitke povodom rodjendanauser posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1932
21.12.2011 10:02:45   
Super Beba
palachinken - ja ti imam onu "slavnu" moja TV, a ona ne može bez fixnog telefona, naravno, BHTelecom-ovog...tako da sam osuđena na našeg dragog monopolističkog operatera..u zgradi jedino ima HS kablovska TV, a ponuda i kvaliteta kanala su user posted image  
taurus - pa da onda budem tačna - sretan R. rođendan i sve naaaaaj! Da vam slavlje bude veselo i da dobije puno puno finih poklona :)

< Poruku je uredio Super Beba -- 21.12.2011 10:04:06 >

Neposredna veza do poruke: 1933
21.12.2011 10:25:35   
Medi_87
Jutro opet naime ja napislaa poruku alis ad vidjeh da nije ni otislauser posted image helem mrsko mi opet pisati, Taurus cestitamo R rodjendan user posted image user posted image SBebo i vala meni je muka kad stignu racuni, fakat s epostali bezobrazni svako malo poskupljenja uzas
Cickouser posted image user posted image kako si ti princeza, kad cete ovamouser posted image
Uh moram kucu namiriti uzas igracaka na sve straneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1934
21.12.2011 10:39:18   
taurus
hvala vam na čestitkamauser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1935
21.12.2011 10:45:00   
mala75
možda je vrijeme za dobar dan ali od nas dobro jutro, s obzirom da ovaj moj hairlija poštuje onu "danju spavam a lumpujem noću" pa ujutro zaspi oko 6 nama je sad tek jutro.

zanimaju me vaša iskustva sa vakcinom, onom što se prima mjesec dana nakon izlaska iz bolnice. jednu smo dobili 22.11. a na drugu smo naručeni sutra 22.12. ima li temperature, ako ima kako ste to prevazilazile, kako se beba ponašala i tako, nešto sam se baš zabrinula kako ćemo. poslije prve nismo imali nikakvih nus pojava.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1936
21.12.2011 10:46:16   
sweet insanity
prva nakon bolnice nema nuspojava.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1937
21.12.2011 10:48:36   
mala75
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

pa ti si za muštuluka ako je tako, meni ovdje kone govore kao daj mu kašičicu paracetamol sirupa prije nego pođeš, zato sam se utrtalauser posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1938
21.12.2011 11:18:44   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: mala75

pa ti si za muštuluka ako je tako, meni ovdje kone govore kao daj mu kašičicu paracetamol sirupa prije nego pođeš, zato sam se utrtalauser posted image user posted image

ma jok, prva se ne osjeti :) osim onog trenutka kad bude boc-boc...a i tad ima beba koje to stoički podnesu :) moj mali nije user posted image

a inače, paracetamol se obično daje nakon što se prime one naredne boce (DiTePer i Polio), ne prije primanja, nego nakon..a i to je ostavljeno mami/tati na volju - hoće li ili neće dati...
npr. ja sam malom davala dozu paracetamola nakon boce, kad dođemo kući i nije imao nikakvih reakcija, osim na trećoj turi DiTePera, tad smo imali malu temp., ništa strašno...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1939
21.12.2011 11:23:35   
mala75
znači da sutra rahat idemo na bocuuser posted image user posted image user posted image , hvala vam sad mi je puno lakše

Neposredna veza do poruke: 1940
21.12.2011 11:27:57   
palachinken
Rahat na bocu, slobodno. S tim da bebe znaju biti uspavane poslije vakcine, pa prati (to radi tebe i mlijeka, da se fasuješ mastitis).

taurus, lijepo dječaku sretan rodjendan, da vam bude zdrav i sretan!

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1941
21.12.2011 11:51:43   
mimikimi
dan zene
evo i mene zombija
mala cijeluu noc ne spava vrti se ne moze se nastimati ja je prebacim kod nas kontam da nije to ,ma jok opet isto
cini mi se da je zubic na pomolu gornje desni bijeli
taurus sretan rodjendan da ste nam veseli i zdravi od srca zelimouser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

Neposredna veza do poruke: 1942
21.12.2011 12:45:45   
animagical
jutro...sta je ovo, sve poledilo, nema mrdanja od kuce...brrr...
da se prikljucim kukanjuuser posted image A zaspao sinoc iza jedan...ali realno ne smeta mi to previse, ne spavam ni ja prije...sta cu, nismo beba s reklame, pa ono samo u krevetic pa zaspi blazeno se osmjehujuci...

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 1943
21.12.2011 12:52:13   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: animagical

...sta cu, nismo beba s reklame, pa ono samo u krevetic pa zaspi blazeno se osmjehujuci...

user posted image user posted image user posted image
sto kaze moja komsinica : slatko se bilo  pranđikati user posted image user posted image user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1944
21.12.2011 13:15:07   
mala_sa
Dan i od nas user posted image
Joj vremena user posted image , moj djecak nocas nikako spavao nije (cijelu noc je prekenjkao), iscupa sebi desno uho user posted image

New_mum pa ja njemu od 5,5 mj navece dajem onu hapu za laku noc (AD obogacen zitaricama, pravi se sa vodom). Ja to smutim, a mm mu dadne flasicu i uspava ga. Tako da ja malo odahnem user posted image . Na pocetku sam ja izdajala moje mlijeko i dodavala pahuljice, a kad smo poceli sa dohranom onda smo uveli ovu hapicu. Nakon ove flasice on odvali po 6-7 sati u komadu - jer neosjeti moj miris i onda se nebudi opet samo da bi se pomazio.

Nadam se da su nam bolesne bebice bolje???
Bint kako je mala civena guza???

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 1945
21.12.2011 13:15:33   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: mala75

Čovječe, pa još malo davat će se paracetamol jednom dnevno, nako, da ne bi šta ne daj Bože ...
Mame, Paracetamol je lijek, ima nus pojave, ako dijete nema temperaturu nemojte ga davati za preventivu! Taurus, podrži me user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1946
21.12.2011 13:26:02   
mala_sa
Taurus tortica je super user posted image user posted image , divno ti to uradi...

Drugu Rijadu sretan rodjendan, da nam uvijek bude zdrav, sretan, nasmijan, i da slusa mamu i tatu user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1947
21.12.2011 13:26:39   
Gift
'dan i od nas..mene grlo boli (napila se hladnog mlijeka iz friz) a i pomalo smrcem i kisem, a valjda me nece ufatit sta..
Animagical idemo na kontrolu iduce sedmice, pa vidjet cemo sta ce nam reci, a volila bih da nije u pitanju zacepljenje tog kanalica..
Bombina hb pa ste se vi rijesili ovog problema, kod nas nikako da prode...
Mala75 kako si, slusal momcina??
za sve mame i bebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1948
21.12.2011 13:46:29   
Medi_87
Jos malo pa ce neke zenturce poceti sa savjetima dajte im Apaurina da se malo smire, ako ne bude djelovalo ima Lexilium, Boze sacuvajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1949
21.12.2011 13:50:54   
animagical
medi, sta ti je pa znas da se apaurin daje samo navece pred spavanjeuser posted image user posted image user posted image mah...da ja slusam komsiluk sad bi pravila grah udrobila u onu vodicu...ko nas narod, kraj svog posla tudje brige brine...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *