|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
20.12.2011 13:41:16   
mala_sa

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

ma tako on vristi to je cudno skroz i to samo navece
ee nisam vise pametna,mozda trazi mazenje moguce je

palachinken daj mi link da narucim wrap

Evo ti sa sveCkog ebaya, ja ruzna jezika mati mila user posted image user posted image

http://www.tradera.com/en-kanonbra-wrap-barsjal-fri-frakt--auktion_302593_145531184

Uh stvarno, dobro vi uspijete izgovoriti recenicu ikako user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1876
20.12.2011 13:47:45   
mala_sa
Ja cu danas otici da vidim koliko kamencica dodje platno, jer bih sto prije da ga imam - u Sa je po snijegu nemoguce voziti kolica, jos ja dok se skotrljam sa mog brda - pa ima da me nema user posted image

Bint ma meni je divnoo samo da sam sa svojima. Bas sam ih bila pozeljela. A i Adin se nebuni, bas se navikao sa mojima - uziva u igri sa dajom i kekom user posted image . Joj mogu ga samo zamisliti kako pici kroz kucu tako go user posted image .
Ja ti imam ovdije onu Stelactiv (mustelinu kremu), pa ako hoces da ti je dam da probas sa njom. A imam i onih baby stucni (sto idu preko cijele noge), pa sta mislis da mu stavis samo tetra pelenu, i obuces ove stucne i nek tako landara po kuci dok se situacija malo ne sanira???

Mersiha mi koristimo ove sto se prave sa vodom (vec imaju AD u sebi). Moj A se nebudi poslije te hape nikako, valjda kako neosjeti moj miris (jer mu je daje mm), onda nema ni potrebu da se opet probudi samo da bi se pomazio...

< Poruku je uredio mala_sa -- 20.12.2011 13:49:37 >

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1877
20.12.2011 13:56:28   
new_mum
Drage moje, cesto ''naletim'' na ovaj chat i procitam koju, ali me sve strah sta napisati jer kasnije necu stici procitati, pa jos ispasti nekulturna user posted image
Sada me zainteresovala mala_sa sa hapicom i muzem za uspavljivanje, pa me zanima kako ste to uspjeli? user posted image Vidim da ste stariji od nas 4 mjeseca, ali da se informisem na vrijeme user posted image Moja bebica navecer zaspe ili dojeci ili je uljujamo nakon sto je nahranim, a ne zaspe...
Mersiha divim ti se, samo hrabro i izdrzi-mogu samo da zamislim kako je sam sve stizati user posted image

04.08.2011. - mamina princeza

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1878
20.12.2011 13:57:33   
Amam
Drugu Anesu,sretan rodjendancic,da bude zdrav i ziv i slusa svoju mamu user posted image .
Moj E spava,tek prvi puta od jutros user posted image .
Ja rucak privodim kraju

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1879
20.12.2011 14:02:06   
bombina

Zenice ja imam pitanje:
Ja A perem svaki put kad se ukaki, ali kad se samo upiski obrisem ga vl maramicama i stavim pelenu... Eh sad me zanima, jeli vi brisete bebice maramicama kad se samo upiske, ili ih i tada perete???
[/quot

moja A svaki put kaki u tutu,ne sjecam se kad je zadnji put ukakila pelenuuser posted image i perem je svaki put kad kaki,a kad upiski brisem maramicama s tim da praktikujem da i tu maramicu malo isperem

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 1880
20.12.2011 14:12:52   
Sensia
gdje ste mame user posted image

meni maloprije mama dosla da mogu napraviti supu i izaci malo na zrak al je godilo

pa smo onda spavale cijelih pola sata i sad opet hajmo jovo na novo nosanje i kenkanje al proci ce i to valjda jednom. mogla bih neki savjet od animagical dobiti kako kuhati i prati jednom rukom user posted image  i ja cekam da muz dodje s posla i samo prebacim stafetu. sinoc nam je hvala Bogu zaspala u 10, aljest da smo je uspavljivali do 8.....al proci ce i to

cicibanko saljemo ti najveci zagrljaj na svijetuuser posted image  i javi nam se

od kada bebe smiju u kengura? moja U ima 2 mjeseca u dobri cas. mi smo navikle da hodamo akolica po snijegu o bodova

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 1881
20.12.2011 14:23:03   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: new_mum

Drage moje, cesto ''naletim'' na ovaj chat i procitam koju, ali me sve strah sta napisati jer kasnije necu stici procitati, pa jos ispasti nekulturna user posted image
Sada me zainteresovala mala_sa sa hapicom i muzem za uspavljivanje, pa me zanima kako ste to uspjeli? user posted image Vidim da ste stariji od nas 4 mjeseca, ali da se informisem na vrijeme user posted image Moja bebica navecer zaspe ili dojeci ili je uljujamo nakon sto je nahranim, a ne zaspe...
Mersiha divim ti se, samo hrabro i izdrzi-mogu samo da zamislim kako je sam sve stizati user posted image

new_mum ma nije tesko,samo mi laktacija koci a to me jedino zabrinulo jer zelim da ga dojimdokle god mogu
pa sam se bila malo ustrocala li sad je dobrouser posted image ,ma sve za svoje dijeteuser posted image ,ah nije lahko biti mama
Lejla Ka hval ti opet i ovdje na velikoj pomoci

Amam hvala draga moja na cestitkamauser posted image

(odgovor članu new_mum)
Neposredna veza do poruke: 1882
20.12.2011 14:23:14   
palachinken
Sensia, u kengura, onog klasičnog, ne bi trebalo staviti bebu prije 6mj, jer u kenguru beba bukvalno sjedi i noge joj vise.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1883
20.12.2011 14:27:43   
mersiha 77
palachinken ovo ti kod nas dodje 54 marke + postarinauser posted image
mislis ti meni je lahko s ovim jezikomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1884
20.12.2011 14:42:01   
sweet insanity

Sensia, u kengura, onog klasičnog, ne bi trebalo staviti bebu prije 6mj, jer u kenguru beba bukvalno sjedi i noge joj vise.

Mi stavljali sa nepuna 3 al par puta.Kukovi joj OK.

Neposredna veza do poruke: 1885
20.12.2011 14:51:53   
Sensia
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Mi stavljali sa nepuna 3 al par puta.Kukovi joj OK.

ne moze covjek biti pametan al ne znam kako izaci malo vani user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1886
20.12.2011 15:01:47   
palachinken
Sensia, uleti i ti s nekim u tal za wrap user posted image Ja imam i kengur i sling i wrap, sve sam oprobala i samo ovim zadnjim zadovoljna. Ne znam kakav je kod tebe kengurko, obično na njima piše od kad se smiju koristiti?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1887
20.12.2011 15:24:22   
Sensia
jos da vas pitam moja U stalno stuca, skoro svaki dan, ima li nesto da joj to mogu zaustaviti kad krene?

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 1888
20.12.2011 15:27:09   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

Slomise nas ove babine...a tek je pocelo. Sve sam govorila necu kuhati ruckove, vecere, samo sok, kafa i kolac...al dzaba nisam navikla...mama tako odgojila ccccccccc.

Nego, mm i ja se igrali malo ginekologauser posted image   Kaze mm daj da vidim ranu mislim da znam sta te zulja i uzeo pincetu ...ja se prepala sta hoce. Kad on je skontao da su meni dlacice urasle u ranuuser posted image Lutka moja sve jednu po jednu vadio... onda rivanolom ocistio...nadam se da ce sad taj dio brze zarasti. Samo je taj dio ostao koji nije zarastao, ostalo sve OK.
Sta bih ja bez njega, dusa mojauser posted image Morala sam ovo podjeliti snekim...a skim bi nego RR raja user posted image

hehe i moj mene redovno prasi bivacinom user posted image i jutros ga zezam "samo mi s bivacinom smijes prici dole"

a to za spremanje, ne znam....mi smo svima razglasili da sam operisana i vecina zna da sam imala komplikacije pa lijepo zamolimo goste da odloze dolazak, bili su nam samo uza familija i to i od njih samo zenski rod(osim mog oca i svekra naravno), a zetove, tetkove, muz od drugarice i sl sve smo ih zamolili da prolongiraju dolazakuser posted image niko se nije ljutio, tako da ja jos ne razmisljam o spremanju SEBI a kamoli gostima

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 1889
20.12.2011 15:30:44   
Bebica11
hej zenice

evo i nas, muce nas grcici pa se borimo...

imam jedno pitanje i brigu, N podignemo da poslije dojenja podrigne i spustimo da pajki i spava ona tako sat npr mirna, uhvate je grcici i pocne se trzati, stenjati, uvijati i povrati,evo maloprije cujem cudan zvuk kad njoj bijelo iz usta, podignem je, isto nam se jutros desilo, ja spavala, muz je cuo, sad me strah i zaspati, bas sam se nasekiralauser posted image kako ste se vi borile s tim, jel se ikom desavalo??

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1890
20.12.2011 15:35:12   
Aiša
Bebice, ona bljuca, izbacuje višak i to je sasvim noormalno, samo je stavite na bok nakon što podrigne i ako je već stavite da leži.

Nemoj se prepadati, moj je bljucao sigurno nekih 6 mjeseci,ako ne i više.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1891
20.12.2011 15:38:13   
Bebica11
ok, stavljam je na bok, al valjda sto smo mi neiskusni mene sve nesto strahuser posted image

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 1892
20.12.2011 15:49:17   
ciciban26
Joj sad sam se rastuzila za kengura,nisam znala da ne smije do 6 mj...Kako cu sad skitati user posted image A taj wrap mi izgleda komplikovano,cim je to zamotaj,umotaj nije za meneuser posted image Ali ako je borba izmedju prezimiti u kuci ili savladati wrap,pobjedit ce ovo drugo user posted image .
Sensia user posted image user posted image user posted image user posted image Ljub,ljub za vas dvije user posted image Sto se stucanja tice i moja E cesto stuca,i u stomaku je stalno.Sad obicno poslije ruckanja. Ja je opet stavim malo na siku i prestane. Mada citala sam i da je dobro kap limuna u lkasikucu vode ali jos nikad nisam pokusala.

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1893
20.12.2011 15:55:29   
Sensia
cicibanko poslala sam ti sms user posted image  user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 1894
20.12.2011 15:55:56   
Bebica11
moja Naima stuca cim je pocnem presvlaciti, isto na siku je stavim i prestane, a to za limun je mit, nemojte to raditi

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 1895
20.12.2011 16:16:59   
animagical
bebice moram ti reci nasmijala si me za ovo bljuckanjeuser posted image dusa draga,ona samo brine.. ovaj moj zaljeva podove,kauce...sta cu, brisi i suti..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1896
20.12.2011 16:22:11   
mimikimi
bebice ne boj se to sve bebe rade mislim bljucaju na taj nacin,ja sam svoju na bok stavljala pa je poslije prevrnem,
sensia za stucanje nikada joj nisam  ni zaustavljala kontam neka dijete izbaci zrak iz sebe
moja je i u tombi stucala user posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1897
20.12.2011 16:23:06   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Bebica11

hej zenice

evo i nas, muce nas grcici pa se borimo...

imam jedno pitanje i brigu, N podignemo da poslije dojenja podrigne i spustimo da pajki i spava ona tako sat npr mirna, uhvate je grcici i pocne se trzati, stenjati, uvijati i povrati,evo maloprije cujem cudan zvuk kad njoj bijelo iz usta, podignem je, isto nam se jutros desilo, ja spavala, muz je cuo, sad me strah i zaspati, bas sam se nasekiralauser posted image kako ste se vi borile s tim, jel se ikom desavalo??

jesili je nosila doktoru,da nije sta drugo u pitanju posto se trza i uvija
jel joj pjena na usta ili mlijeko?
odnesi t nju doktoru da budes rahat

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1898
20.12.2011 16:31:29   
bebix
sretan rodjendanko drugaru Auser posted image
Bebice samo kad lezi neka je na strani i sve je ok, ona ako bude imala sta da izbaci tako joj odgovara, a nece joj nista biti, ja sad vise i ne drzim I da podrigne, on podrigne lezeci ili kad ga dignem ponovouser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 1899
20.12.2011 16:34:37   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Sensia

cicibanko poslala sam ti sms user posted image  user posted image

Kad sam vidjela ovog user posted image nisam ga trebala ni citati,znala sam sta pise.Ocekivala sam juce sms ali bilo mi je drago sto ga nisam dobila.
user posted image user posted image user posted image
Mamice je li mogu piti tothemu zeljezo sa malo limuna,znam da zbog dojenja citrusi se ne preporucuju..Ali bih ja da malo pojacam zeljezo i poboljsam bebolininu krvnu sliku jer ipak moramo na operaciju user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *