Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zene, moje dijete se posjelo samo iz potrbusnog polozaja.kako?-pojma nemam, ostavim je potrbuske i ja dodjem iz kuhinje,a ona sjedi.....kad ce opet ponovit ko zna, a voljela bih da vidim kako to ona izvodi.
vidi, ono sto je mozda problem je sto od umora steka refleks otpustanja mlijeka, znaci njega ima ali teze potece, pa se beba nervira...jedino sto tu mozes je da se malo relaksiras, napuni kadu, prosetaj malo sama, odmori ako ikako mozes...na taj refleks stres zna jako uticati, kao i umor i nenaspavanost
ma dobro sam hB, mm ga uzme popodne da malo odspavam i tako,snalazimo se...znam kako je ali sta ces, izdrzi...ili ga malo ostavi nani? bar spavaj po danu ako on spava
Helou i od mene Moj mali nacisto osamucen po ovom snijeznom vremenu - samo zijeva Danas se prvi put samostalno popeo u kreveticu i stoji - sav sretan cici sto je uspio
Mersiha ja posto sam u Sa danas cu otici da kupim platno (nana ce mi opsiti), da probam napraviti. A u slucaju da neuspijem narucicu sa eBaya, pa pogledaj i ti tu. MasAllah Anes je presladak
Sweet za malu guzu
Bint dusa draga, pa jeli ga boli taj dio?? Da niste promijenili pelene, ili kozmetiku Ja sam takodjer cula za ovu kremicu iz apoteke.
Zenice ja imam pitanje: Ja A perem svaki put kad se ukaki, ali kad se samo upiski obrisem ga vl maramicama i stavim pelenu... Eh sad me zanima, jeli vi brisete bebice maramicama kad se samo upiske, ili ih i tada perete???
ma kakva nana,pa nije dosla skoro dva mjeseca da ga vidi ma pusti suti sto kazu uzdaj se u se i u svoje kljuse
Draga pa sto neprobas sa hapom za laku noc, nek mu tu flasicu da tm i uspava ga poslije. Vjeruj mi ja sam se preporodila odkad ga on uspavljuje i hrani. Ja tih sat vremena uzmem samo za sebe - i kasnije ko nova
Ma vi u EU, vama začas naručiti s ebaya wrap, jeftinije nego platno. Pa i meni je ovdje to bila povoljnija varijanta, jer ovdje sam našla samo na jednom mjestu odgovarajuće platno i košta 17 KM/m (pa mnozi sa 5), a s ebaya oko 38 maraka, nov, zapakovan, obradjen.
Sweet za malu guzu
Bint dusa draga, pa jeli ga boli taj dio?? Da niste promijenili pelene, ili kozmetiku Ja sam takodjer cula za ovu kremicu iz apoteke.
Zenice ja imam pitanje: Ja A perem svaki put kad se ukaki, ali kad se samo upiski obrisem ga vl maramicama i stavim pelenu... Eh sad me zanima, jeli vi brisete bebice maramicama kad se samo upiske, ili ih i tada perete???
ej dusiii,i sta kazes kako je u snjeznom Sa???? i mene osamutio ovaj bljesak od snijega a kamo li djecu pa sta da ti kazem,valjda ga boli jer zna biti nervozan al et ja to sve pripisivala zubicima,nosicu itd...uglavnomje rahat kad ga raspremim i odmh bjezi da ga ne oblacim al onda ispisa sve nikad sastav iti dobraa...
ma ja mislim da on tako trazi mamu i mazenje, nema sanse da je tako veliki momcic gladan cijelu noc...mozda ce zubi, mozda je nervozan iz nekog drugog razloga...