|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
20.12.2011 9:31:39   
Amam
Jutro snijezno
Hvala vam sto brinete za nas user posted image .

Sumamed nam je dao jer je vec bio na antibioticima i jer je pogresno lijecen,pred zid sam dovedena i neznam sta bih rekla.
Baby vac sam gledala na pik-u svi oni porucuju i ceka se 7-10 dana.
Kupila sam aspiratoraj onaj sto jedan dio ide u nos a povlaci se ustima,ali je to njemu trauma,on neda prici nopsic pa ga moram drzati a da mm obavi izvlacenje.
Lejla Ka ma i njoj je neko usisao podobar dio mozga izgleda.
Samo sam malo prelistala nemam kad citati,ljubimo vas sve.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1826
20.12.2011 9:32:18   
palachinken

IZVORNA PORUKA: vila_7

ja evo da vas pozdravim sve redom i poslajem veliki user posted image bebicama! user posted image
ja se zadala tamo na teme o zatrudnjivanju pa me nigdje drugo nema! user posted image

Za zatrudnjivanje je najbolje da zadaš muža, pusti se tema user posted image user posted image Ljubi onu veliku curicu!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1827
20.12.2011 9:32:42   
ciciban26
Mimikimi sretna godisnjica brakauser posted image
Zumbulcice user posted image user posted image user posted image
Bebix user posted image da nam veliki momak sto prije ozdravi user posted image
Ni mi hB nismo imali problema s guzom,samo je od pampersa imala neki mali osip..I presli na baby love i preeeeezadovoljna sam user posted image
Ja se bas i ne radujem snijegu,rado bih uzivala u njegovim carima ali...Sinoc kao kakav robijas virim kroz prozor kako lijepo pada,Jedva cekam dogodine da se mogu valjati po njemu i praviti snjeska sa svojom pisuljom
Sto se gostiju tice ne zahmetim se plaho user posted image ,kolac,sok,kafa,grickalice i dosta.Ako mi se da napravim pastetice sa raznim punjenjem,malo nakoso i od koga je dosta je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim da su gori oni koji od frisko porodjene zene ocekuju aman trpezu user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1828
20.12.2011 9:36:11   
palachinken
A čula sam i ja, nekad prije, komentare "Eh ove danasnje mlade, u nase vrijeme se rucak iznosio, sad ako kolač domaci dobijes, dobro i jest" pa onda red kukanja tih istih gospoja kako je njima teško bilo u zivotu.
"Pa de" reko "povežite te dvije rečenice, sve će vam se samo kazat. Skontale danasnje mlade par stvari, nisu mazge, ni servisi za ručavanje"

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 1829
20.12.2011 9:38:36   
vila_7
IZVORNA PORUKA: palachinken

Za zatrudnjivanje je najbolje da zadaš muža, pusti se tema user posted image user posted image Ljubi onu veliku curicu!

user posted image user posted image user posted image ma to ja na temama dok on odmara! user posted image

Kako je mali -veliki djecak? Jel poceo sta drugo papati?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1830
20.12.2011 9:39:32   
Medi_87
ma mogu pricati koliko hoce hvala dragom Bogu imam dva uha na jedno uslo na drugi izaslo, ja mislilm da smo sve sebi najprece i svojoj djeci ako smo mi iscrpljene umorne nismo ni zasta, a Boga mi gosti dodju posjede i odu svak svojoj kuci

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1831
20.12.2011 9:40:45   
taurus

ja evo da vas pozdravim sve redom i poslajem veliki user posted image bebicama! user posted image
ja se zadala tamo na teme o zatrudnjivanju pa me nigdje drugo nema! user posted image

znači da te uskoro tražimo na temi razgovori u očekivanju bebeuser posted image
sretnouser posted image

i ja bih opet, ali bilo bi mi previšeuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1832
20.12.2011 9:58:16   
Super Beba
taurus - je li to R. danas rođendan?? Pa sretan mu rođendan od srca i sva najljepše mu želim! Da bude zdrav, prav, veseo i dobar momak k''o što je i do sada!
a tebi želim da što prije se kutarišeš prehlade,
vilo - pa hoćel'' to kod tebe uskoro biti mubareć iliti lijepa vijest :))) user posted image ? user posted image sretno draga i da što prije ti se ostvari želja!

< Poruku je uredio Super Beba -- 20.12.2011 10:01:40 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1833
20.12.2011 10:09:02   
palachinken

IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image user posted image user posted image ma to ja na temama dok on odmara! user posted image

Kako je mali -veliki djecak? Jel poceo sta drugo papati?

Jašta radi, evo upravo jede brokulu, mrkvu i proso. Nije se čak ni umrlj'o puno user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1834
20.12.2011 10:20:57   
bint
IZVORNA PORUKA: Super Beba

ciciban - hvala na jutarnjoj kafi, prija :))
mimikimi - sretna vam godišinjica braka, da ih doživite još puno puno puno i da vam svaka bude vesela i u rahatluku!
bint - u apoteci sarajevu prave super neke kreme za ojede, nama je pomogla na predjelu ćune - ima u sebi malo acido borici i ad kapi+još nekih sastojaka tonu...imaj već napravljene za kupit, s tim da ti možeš tražiti da ti naprave novu, svježu...i fakat djeluje, za 2-3 dana osip je nestao...nama npr. mustela nije pomogla, što me je iznenadilo, jer je ona inače extra za ove stvari...
cickolini - ženo u ilegali, velika pua za tebe i našu lijepu curicu D.! a za izvještaj, uh, svega ima, ne bih ti znala ponovit iskreno...

eh duso draga lakse mi kad je neko vec imao slicnu situaciju...ja sam se bas zabrinula za ovo,uzasno izgledauser posted image user posted image
naam se da ce i nama  uspjetii to iz apoteke,,,kiss

Neposredna veza do poruke: 1835
20.12.2011 10:39:34   
mersiha 77
mah,mah
mi juce bili kod doktora i rekao nam je da Anesu nije nista i da je zdrav hb
ali on jos uvijek pomalo hropti,pa mi je mama rekla da mu stavim izbusim viljuskom novinu i namazem uljem i stavim
pa sam mu stavila a mm ga drzao i kaze mu eee moj sine vidi sto mama pravi od tebe stamparijuuser posted image

eeeh da i danas nam je punih 7 mjeseci u dobar cas i nazdravljeuser posted image user posted image user posted image
ljubi ga mamauser posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 1836
20.12.2011 10:42:59   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

mah,mah
mi juce bili kod doktora i rekao nam je da Anesu nije nista i da je zdrav hb
ali on jos uvijek pomalo hropti,pa mi je mama rekla da mu stavim izbusim viljuskom novinu i namazem uljem i stavim
pa sam mu stavila a mm ga drzao i kaze mu eee moj sine vidi sto mama pravi od tebe stamparijuuser posted image

eeeh da i danas nam je punih 7 mjeseci u dobar cas i nazdravljeuser posted image user posted image user posted image
ljubi ga mamauser posted image

super za druga, nek je hB sve ok! A čestitam mali rođendan, mashAllah, A. raste li raste :) Da ti bude zdrav i sretan, sve naaj!user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 1837
20.12.2011 10:54:05   
mersiha 77
S bebo hvala draga mojauser posted image
kako je tvoja bebica?

Neposredna veza do poruke: 1838
20.12.2011 10:56:03   
Emica_sa
Mersiha to sa uljem ne pomaze,jedino svinjska mast ako imas,a obicno ulje nistauser posted image

Sretan mali rodenanuser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 1839
20.12.2011 10:57:24   
mersiha 77
Emice ma nemam a znam da pomaze,moram da pitam nekoga
ali ovdje nemam koga
hvala dragauser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1840
20.12.2011 10:58:19   
palachinken
Mersiha, sretan 7. rodjendančić! user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1841
20.12.2011 10:59:24   
Emica_sa
Znam da je to tamo tesko naci,ali dobro ako dr kaze da je zdrav,onda nemas razloga za briguuser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 1842
20.12.2011 11:11:59   
mersiha 77
ma neznam zasto ali oni su toliko smotani ma nasi su doktori i uopste ljudi za njim
nauku izmislili ako vjerujete
u njih se nikad i nikud nezuriuser posted image
palachinken hvala draga moja
nego kako pravis tu wrap maramu?

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1843
20.12.2011 11:13:09   
Super Beba

kako je tvoja bebica?

ma standardno, čuje, al' ne sluša :))) raste, brblja, klopa, kaki, piški, 'nako spava...ma k'o sve bebe user posted image

Neposredna veza do poruke: 1844
20.12.2011 11:24:18   
palachinken

ma neznam zasto ali oni su toliko smotani ma nasi su doktori i uopste ljudi za njim
nauku izmislili ako vjerujete
u njih se nikad i nikud nezuriuser posted image
palachinken hvala draga moja
nego kako pravis tu wrap maramu?

Ne pravim, ja sam svoju naručila s ebaya user posted image

Neposredna veza do poruke: 1845
20.12.2011 11:28:38   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Super Beba

kako je tvoja bebica?

ma standardno, čuje, al' ne sluša :))) raste, brblja, klopa, kaki, piški, 'nako spava...ma k'o sve bebe user posted image

ma kod nas je spavanje misaona rijec user posted image
sinoc smo se igrali skoro do pola jedan neca da spava igra se i vristi kao je danuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1846
20.12.2011 11:49:33   
sweet insanity
dan i od nas, Ja isla po uputnicu i pitala peidjatra za kojesta. Rekla nam je da mozemo poceti sa supicom na mesnoj vodi pa lagano i sa komadicima piletine. Sa sedam s azumanjcetom, a polako da uvodimo i gluten. Secer je dozvoljen u malim kolicinama, sol ne do 8 punih mjeseci. Vodu do godine prokuhanu ili posto vec koristim Humana vodu mogu nju bez prokuhavanja. Jana junior samo ako cu je prokuhati isto tako do godine dana. Ne pitah je za mlijecne proizvode jer N povraca adaptirano kad i sta smije tipa kajmak, jogurt i to. Mlijeko joj  i ne treba jer dojimo, na tome nam je cestitala :) I da, rekla je da ne mora sve biti skolski jer nisu sva djeca ista, bitno je da izbjegavamo med i jagode do godine.

Cestitamo godisnjice braka i sta jos ima da se cestita, sad cu vas malo citat.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1847
20.12.2011 11:50:13   
sweet insanity
vilo, saljemo ti N i ja vibre zatrudniliceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1848
20.12.2011 11:54:24   
mersiha 77
sweet moj Anes je vec prekjuce probao zumance i sve petuser posted image
sinoc je jeo makorone ma puca jede i trazi josuser posted image
ja Anesu dajem sve malte ne sa jogurtom naturel
i bananu i krusku i jabuku i meso i sve
mlijeko nisam probala,ali mislim da moze prokuhano
sad cemo jesti palentu sa jogurtomuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1849
20.12.2011 12:00:58   
mersiha 77
user posted image

evo mene sa 7 mjeseci umazan poslje rucka hihihihi

Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *