Mrgica
|
Jutro i od mene , ja tek ustala, evo pijem nessicu, hocel koja, bujrum. Senka cestitam od srca, neka ti je ziv i zdrav... Joj ja sinoc nisam skoro nikako spavala, prvo mi trebalo 3h da zaspim, onda se probudim u 2h, moram u wc, i usput drmnem kolac iz frizidera, sta cu gladna. Ko ne mora vani neka ne izlazi, led je zivi, cuvajte se dobro.Ja i mm isli sinoc setati, na moji inicijativu, a on sve ruzi gdje cemo po ledu, da padnes, bla, bla. Sinoc ja legla i kazem mm de stavi ruku na pupu da osjetis kontam nece se ona javiti jos, kad ona 2x spuca pravo, masalah, i on osjetio.I ja se od radosti pocnem smijati dok je mm jos ruka bila na stomaku, a stomo se drma pravo, kad on kaze ne smijes se vise smijati previse treses bebu, i eto drage moje zabranio mi mm da se smijem... Dinamitna sretno danas, da aBd, uskoro svog bebija drzis u narucju... Veki aki dje si drugo, to ti zima pa se usutila, kako si mi?Raja ringe terminuso moja, sto se to ne javljas, kako si mi ti? Mama21 no sikiriki, ima dr koji su takvi rodjeni samo da te isprepadaju, mazi pupu i odmaraj. Ostale
|