Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 26.11.2011 22:09:12
sabas
Merional u Prijepolju apoteka Viva kosta 11 EUR-a 1kom, Pregnyl 3,5 EUR 1 kom , Apoteka Igor Beograd Merional 14 EUR 1 kom , Apoteka Beladona Lukavica Merional 30.50 KM 1kom , Budimpesta Madjarska Apoteka NOVA Gyogyszertarak Merional 11 KM 1 kom Apoteka Denida Sarajevo Decaceptyl 17,30 KM 1kom Apoteka Filipovic Zagreb Decaceptyl 50 kuna 1kom
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 17.12.2011 12:14:19
regi
ako se ja dobro sjecam,prodaja nije dozvoljena.mozda d ajednsotavno napisete:imam ......, ko je zainteresiran,neka se javi na pp? al,super mi je ovo sto konacno izlazimo u susret jedna drugoj i lijekovi dolaze do onih kojima trebaju,a ne propadaju u friziderima...
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 31.12.2011 0:28:43
malena27 RR
Zamolicu vas da se pridrzavate pravila foruma vezano za prodaju lijekova. Za prodaju mozete koristiti pp, a na ovoj temi pisati samo da imate neki lijek.
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 29.1.2012 14:10:18
palma
Pozdrav. Zanima me kupovina injekcija u ovoj apoteci Igor u Beogradu, ko je išao, da li prije naručiš telefonom...dođu li i šprice ili njih posebno naručuješ, one koje su se bocale same da li je teško? I da li se ta apoteka nalazi u centru Beograda, kako je najlakše doći do nje iz Zenice?
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 10.2.2012 11:22:02
riba78
Postupak koji je bio planiran u februaru je otkazan ,potokol promijnjen idemo na dugi sa decapeptilom ,a ja imam kupljenih 5 cetrotida ,pa ako su nekom potrebni neka s e javi na pp
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 10.2.2012 12:08:01
CICIKA MICIKA 74
Zelim da kazem svim zenama koje trose Merional da ga sada ima u Federaciji,u Sarajevu ul.Azize Sacirbegovic preko puta pumpe u apoteci Tara ,po cijeni 32km a tel.apoteke je 033714 715.
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 13.2.2012 19:10:17
regi
riba,ja znam da su jeftiniji u apoteci Filipovic u ZG.moja jetrva je tamo nabavljala.ne znam ima sli mogucnost da nekako tamo nabavis... da ti neko kupi ili posalje? recimo,ja sam imala varijantu da zamolim da mi kupe u zg,posaljem pare, onda one salju postom do slabonskog broda, a tamo je preuzela jedna poznanica i prevezla preko granice,te onda poslala iz nase poste(dakle,poste dozvoljavaju unutar drzava BiH ili Hr,ali nisam sigurna kako preko granice)
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 14.2.2012 12:16:51
vaga
Pozdrav svima,
ja sam veoma stari član RR i potrebna mi je informacija gdje mogu kupiti medij za IVF. Zvala sam nekoliko apoteka ali nemaju. Molim vas ako neko zna da mi se javi. Pozdrav
___________________________________________ Vaga 32 g., inseminacija 2 puta, HSG, Laparoskopija, histeroskopija, Postkoitalni t -nalazi uredni MM 40 g. operacija varikokele - sada normospermija 9 g. braka
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 15.2.2012 11:59:55
vaga
ma nema draga moja, zvala sam apoteku, ali mi kaze zena iz nabavke da im je zabranjeno da ga uvoze, jer nemaju neki certifikat koji traži naše Ministarstvo zdr., zamisli! A Rada me pitala, a što radim vantjelesnu, pa reko da zatrudnim valjda (nakon 14 godina), a ona meni kaže, " pa misliš da će ti sada uspjeti", ohrabrujuće nema šta. Ma ja njoj ne zamjeram ona je realna, pa i kada kaže da idem negdje drugo Split npr., ali voljela bih da mi je rekla nešto ohrabrujuće da mi ne ubija i ovo malo nade što je ostalo
___________________________________________ Vaga 32 g., inseminacija 2 puta, HSG, Laparoskopija, histeroskopija, Postkoitalni t -nalazi uredni MM 40 g. operacija varikokele - sada normospermija 9 g. braka
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 15.2.2012 12:10:04
vaga
Hvala ti draga, ma malo ne stid pitati ih da mi to prodaju, jer sam ja svoje zadnje pokušaje imala upravo kod dr. Mehmedbašića, kako im sad reći da to neću raditi kod njih, već na Klinici , a opet s druge strane treba mi.
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 15.2.2012 13:36:01
vaga
Ma u pravu si, tako ću i uraditi. Molim te ako možeš da mi kažeš u koja si ti doba, kada si radila IVF? Izvini, možda si i pisal o tome ali ja nisam pratila, jer već duže vremena nisam izlazila na RR.
Ja sam u braku već 14 godina i radila sam 9 inseminacija, od toga 4 u kontinuitetu, 2 IVF. Što se tič pregleda, radila dva puta HSG, laparoskopiju, poskoitalni test, sve je u redu ali rezultata nema. MM je operisao varikokelu i zadnji nalaz mu je normospermija, a rezultata nema, a godine nas gaze
Pozdrav
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 16.2.2012 7:44:33
riba78
vago tu smo mi negdje po broju postupaka ,i godine braka isto ,poznata mi je Rada odlično i njen optimizam . Probaj u Dini poručiti ,mislim da bi mogli nabaviti .
Regi znam d a je najeftiniji ZG ,samo trenutno nam s e ne isplati iči tamo ,a ovo što si ti kombinovala nemam mogučnost
RE: Lijekovi za postupke medicinski potpomogn... 16.2.2012 12:12:24
vaga
Vjeruj mi da sam zvala sve te jače apotke Dinu, Denidu, Unalijek..., ali niko nema, navodno ne mogu ga nabavljati dok ne dobije neki certifikat iz Ministarstva zdravstva . Ne kontam kako su ga prije nabavljali na Klinici? Ah, Bože dragi. Ali ja se ne predajem lahko. Prije dva dana sam poslala pismo Dr. Mustafi Bach... iz Turske, koji treba uskoro da otvori svoju kliniku ovdje i jučer mi je poslao broj kontakt osobe zadužene za to i zamislite da je sve spremno za otvaranje, ali treba "neki papir" iz Ministarstva zdravstva, a valjda je ministar hasta, pa se još to nešto čeka . Ovo samo kod nas ima. Bože ti meni daj sabura.
Pa, ako ne uspijem to nabaviti, ne prostaje i ništa drugo nego da čekam otvorenje te klinike.