Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moj mali dok jos nije znao kakit u tutu igra se vani, u dvoristu, tu mu je i ljulja a mi pijemo s gostima kafu na terasi. kaze njemu jedan od gostiju hajde ljuljaj se malo, veli on njemu, jujo bi će ja aj ćam će ućo (citaj ljuljo bi se ja al sam se usro). mi smo valjali od smijeha. kad god sretnemo tog "gosta" pita ljuljal se mali, svaki put se ismije.
vidis mama unutra...rekoh gdje...u snijegu ...ima mama pauk ima stepenice, jastucic i dekicu.....ima sve mama, i a i igracke....ovo nema kraja...melje...ne zaustavlja se..
bili ja i mm u shopingu juce a ona je po svom izboru ostala kod moje mame i svratili mi po nju i pita ona "jeste li meni sta kupili" reko "nismo, nisi isla sa nama" a ona ce ti na to "Ali mama tako se to ne govori" pita je mm "sta se tako ne govori" a ona odgovara "pa ne govori se tako nego se kaze da ste mi nesto kupili"
Eh, što ja imam filozofa u kući!!! Moja curica ne voli da se pokriva dok spava... već odavno muku mučimo sa tim. Sinoć je legla u 8 i do 11 nije mogla zaspati zbog kašlja... ubjeđujem je ja da će prestati kašljati ako je pokrijem, a ona odbija. E. - Evo vidiš da više ne kašljem! (stvarno je prošlo nekoliko minuta od zadnjeg napada kašlja) Ja - Dobro, ali ako još samo jednom kahneš, ja ću te pokriti! E. - Doblo! - pristaje ona na dogovor. Naravno, već nakon nekoliko sekundi opet se zakašljala i ja je po dogovoru pokrijem. Nije se opirala. Nakon minut-dva opet kašlje i zaključuje: Evo, opet kašljem! - i demonstrativno skida deku sa sebe!
Meni je najsladje kad A pozdravlja mjesec, sunce itd. - cao sunce, pa mahne, a vrh mi je kad kaki i kaze: puti mama vodu da kaka ide sojim pijateljima u kanaizaciju, pa pa kako
ljetos smo negdje vozili se autom..hena, babo i ja..i sad odjednom na cesti puno ovaca..ja stala ne mogu dalje..a Hena kaže..joj mama vidi koje su LAME!..haha.. babo sad kad vidi ovcu kaže vidi lijepe lame...
juče kaže...hmmm vidiš ove roletIne..umjesto roletne..
Br.1. Bira Nemirko igracku kad sakupi dovoljno poena i navalio Lego fido frktoi, ja ispravljam a on sav ozbiljan odgovara : Ne znas ti, ovako se na engleskom kaze Br.2. Mama ti nisi plavusa, ti si kafenusa
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Provala od prije par minuta Sjedim ja i pijem kafu kad ustaje moj stariji sin i sprema se za skolu.Gleda u raspored i govori onako jos uvijek pospan -Joooj danas historija pa to je nauka o mrtvima koja muci nas zive
Jadno djete razumijem ga ni ja je nikad nisam volila samo psss da on ne cuje
Meni je najsladje kad A pozdravlja mjesec, sunce itd. - cao sunce, pa mahne, a vrh mi je kad kaki i kaze: puti mama vodu da kaka ide sojim pijateljima u kanaizaciju, pa pa kako
ovaj moj je jednom vidio mjesec i govori "lopta lopta"
moj je mene jutros nasmijao pravo...gleda crtani fifi i ona pjeva ringe ringa jaja puna zdjela jaja,kaze moj Emin ona se malo zbunila pa reko kako mi pjevamo,kaze on RINGE RINGE JAJA U FRIZDERU JAJA...
Sinoć dolazi moj brat u goste, i siđe E da mu otvori vrata, i popeli se oni i sjeli, kada E govori " Dajđa puno mi je žao što sam ti otvorio vrata" , nekada miješa žao i drago...
Emi perem zube jučer i po običaju ona ne prestaje pričati i stalno govori 'da te nešto pitam, mama, htjela sam nešto da te pitam'. I ja više ne mogu i kažem: "Ema, prestani sad, zapamti što si htjela pitati i pitaj me kad završimo. Imaš pamet." Kaže ona: "Imam sad, ali kasnije je neću imati."
izasle novi stiker za wc solju i ja ih zaljepila umjesto kosarica a malac uso u wc i vidio ih zove me halo jesi li ti normalna ko je sir zalijepio u solju,glupaco jedna sir nesmije u solju ja plakala od smjeha haha
Danas isli u park,i kad smo se vracali,moji pilici klapaju za nama.Odjednom princeza galami:Stanite...stanite...Mi se okrenemo,braco joj treba sici niz zidic,pa da ga ne ostavimo.Ja joj poluozbiljno:Sta fali i da ostane?! Ona cuti.....Pa jest...al` treba nam!!!
Za Bajram smo Junioru kupili bumbu al Nemirko je morao da to prvi ispita, pritisnuo rukicu i bumba prča B Zdravo hoćeš li da se igraš samnom N: Hoću priča bumba šta se može a on sav ozbiljan: Al bumba ja to sve znam
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Kad je neko bio bolestan ja sam rekla hajde da obidjemo tog i tog a moja curica nije dobro zapamtila i onda nekom drugom prilikom kaze hajmo da zaobidjemo (nekog koje opet bolestan)
Jes fina ona bi redom zaobilazila
Kad je neko bio bolestan ja sam rekla hajde da obidjemo tog i tog a moja curica nije dobro zapamtila i onda nekom drugom prilikom kaze hajmo da zaobidjemo (nekog koje opet bolestan)
Pametna glavica .