|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
6.12.2011 14:53:49   
damma
moj mali dok jos nije znao kakit u tutu igra se vani, u dvoristu, tu mu je i ljulja a mi pijemo s gostima kafu na terasi. kaze njemu jedan od gostiju hajde ljuljaj se malo, veli on njemu, jujo bi će ja aj ćam će ućo (citaj ljuljo bi se ja al sam se usro). mi smo valjali od smijeha. kad god sretnemo tog "gosta" pita ljuljal se mali, svaki put se ismije.

2004.
2008.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1176
6.12.2011 14:56:28   
Skvo RR
vidis mama unutra...rekoh gdje...u snijegu ...ima mama pauk ima stepenice, jastucic i dekicu.....ima sve mama, i a i igracke....ovo nema kraja...melje...ne zaustavlja se..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1177
6.12.2011 17:02:00   
Ilhana RR
bili ja i mm u shopingu juce a ona je po svom izboru ostala kod moje mame i svratili mi po nju i pita ona "jeste li meni sta kupili" reko "nismo, nisi isla sa nama" a ona ce ti na to "Ali mama tako se to ne govori" pita je mm "sta se tako ne govori" a ona odgovara "pa ne govori se tako nego se kaze da ste mi nesto kupili"

hihi =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1178
6.12.2011 17:15:17   
Nunichi
Sinoc pred spavanje mi prica crvenkapicu...

Bio strasni vuk, bila crvenpakica i daba (baka) user posted image
I straaasna buba je bila.
Strasni vuk je udario crvenkapicu...u guzicu. user posted image
I dosao je tata i spasio je.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1179
6.12.2011 17:32:54   
tekja
user posted image user posted image user posted image

....vidi ti ovih nasih curica sto su duhoviteuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1180
6.12.2011 18:19:28   
Vinetu
Eh, što ja imam filozofa u kući!!!
Moja curica ne voli da se pokriva dok spava... već odavno muku mučimo sa tim. 
Sinoć je legla u 8 i do 11 nije mogla zaspati zbog kašlja... ubjeđujem je ja da će prestati kašljati ako je pokrijem, a ona odbija. 
E. - Evo vidiš da više ne kašljem! (stvarno je prošlo nekoliko minuta od zadnjeg napada kašlja)
Ja - Dobro, ali ako još samo jednom kahneš, ja ću te pokriti!
E. - Doblo! -  pristaje ona na dogovor.
Naravno, već nakon nekoliko sekundi opet se zakašljala i ja je po dogovoru pokrijem.  Nije se opirala.
Nakon minut-dva opet kašlje i zaključuje: Evo, opet kašljem! - i demonstrativno skida deku sa sebe!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1181
6.12.2011 20:11:02   
Anoniman
Meni je najsladje kad A pozdravlja mjesec, sunce itd. - cao sunce, pa mahne, a vrh mi je kad kaki i kaze: puti mama vodu da kaka ide sojim pijateljima u kanaizaciju, pa pa kako user posted image

(odgovor članu Vinetu)
  Neposredna veza do poruke: 1182
6.12.2011 21:54:01   
henna ze
ljetos smo negdje vozili se autom..hena, babo i ja..i sad odjednom na cesti puno ovaca..ja stala ne mogu dalje..a Hena kaže..joj mama vidi koje su LAME!..haha..
babo  sad kad vidi ovcu kaže vidi lijepe lame...

juče kaže...hmmm vidiš ove roletIne..umjesto roletne..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1183
7.12.2011 13:02:11   
ziki
Br.1. Bira Nemirko igracku kad sakupi dovoljno poena i navalio Lego fido frktoi, ja ispravljam a on sav ozbiljan odgovara : Ne znas ti, ovako se na engleskom kazeuser posted image Br.2. Mama ti nisi plavusa, ti si kafenusauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1184
7.12.2011 14:01:03   
emma.L
Jučer MM meni priča: "Danas sam sreo Muhu" (poznanika)- a Ema sva zblanuta pita: "Kolika je bila" user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1185
8.12.2011 7:26:35   
Dida79
Provala od prije par minuta
Sjedim ja i pijem kafu kad ustaje moj stariji sin i sprema se za skolu.Gleda u raspored i govori onako jos uvijek pospan
-Joooj danas historija pa to je nauka o mrtvima koja muci nas zive

user posted image user posted image
Jadno djete razumijem ga ni ja je nikad nisam volila user posted image samo psss da on ne cuje

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1186
8.12.2011 9:37:37   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: sahara

Meni je najsladje kad A pozdravlja mjesec, sunce itd. - cao sunce, pa mahne, a vrh mi je kad kaki i kaze: puti mama vodu da kaka ide sojim pijateljima u kanaizaciju, pa pa kako user posted image

ovaj moj je jednom vidio mjesec i govori "lopta lopta" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1187
8.12.2011 10:20:00   
emy24
moj je mene jutros nasmijao pravo...gleda crtani fifi i ona pjeva ringe ringa jaja puna zdjela jaja,kaze moj Emin ona se malo zbunila pa reko kako mi pjevamo,kaze on RINGE RINGE JAJA U FRIZDERU JAJA...user posted image user posted image user posted image

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1188
8.12.2011 10:29:06   
lepetetka
Sinoć dolazi moj brat u goste, i siđe E da mu otvori vrata, i popeli se oni i sjeli, kada E govori " Dajđa puno mi je žao što sam ti otvorio vrata" user posted image , nekada miješa žao i drago...

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 1189
14.12.2011 13:40:21   
salmy
Ovako moj user posted image razgovara ne telefon:

Uzme daljinski i zove svoju drugaricu Emu

Halo Ema šadiš? dođi suta....aha..vazi...da ne tošiš fefon hajd caouser posted image user posted image

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 1190
14.12.2011 13:46:00   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: emma.L

Jučer MM meni priča: "Danas sam sreo Muhu" (poznanika)- a Ema sva zblanuta pita: "Kolika je bila" user posted image .

user posted image
bas su slatka sva djeca,nekako znaju da nam izmame osmjeh mali filozofiuser posted image

pitam ja mog F.volis li me: kaze ne volim,ja kazes pa sto ,umoran sam ne mogu danas ii onako ti mene volisuser posted image pa cu te sutra volituser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1191
14.12.2011 14:02:09   
emma.L
Emi perem zube jučer i po običaju ona ne prestaje pričati i stalno govori 'da te nešto pitam, mama, htjela sam nešto da te pitam'. I ja više ne mogu i kažem: "Ema, prestani sad, zapamti što si htjela pitati i pitaj me kad završimo. Imaš pamet." Kaže ona: "Imam sad, ali kasnije je neću imati."

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1192
14.12.2011 20:30:46   
magbi
izasle novi  stiker za wc solju i ja ih zaljepila umjesto kosarica a malac uso u wc i vidio ih zove me halo jesi li ti normalna ko je sir zalijepio u solju,glupaco jedna sir nesmije u solju ja plakala od smjeha haha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1193
15.12.2011 19:33:34   
jasmin
Danas isli u park,i kad smo se vracali,moji pilici klapaju za nama.Odjednom princeza galami:Stanite...stanite...Mi se okrenemo,braco joj treba sici niz zidic,pa da ga ne ostavimo.Ja joj poluozbiljno:Sta fali i da ostane?! Ona cuti.....Pa jest...al` treba nam!!!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 1194
15.12.2011 19:38:58   
umahmed
mi nesto u pricou sa djecom sta ce ko biti kada naraste,blbl kad mladja;" Ja kad narastem but cu velika" user posted image mi legli,fakat sta se mota po njihovim glavicama,pa to je cudo

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1195
16.12.2011 14:13:38   
mamina princeza
Kad je neko bio bolestan ja sam rekla hajde da obidjemo tog i tog a moja curica nije dobro zapamtila i onda nekom drugom prilikom kaze hajmo da zaobidjemo (nekog koje opet bolestan) 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 1196
16.12.2011 14:18:42   
maglaj_mum
Joj ove nase djecice...bas sam se ismijala...jedva cekam da i moja malena princeza pocne da prica da vam prenosim i njene provale...

02.03.2011. (mamino sunce doslo na svijet)

Prije braka imao sam šest teorija o odgoju djece. Sada imam šestero djece i nijednu teoriju

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1197
16.12.2011 14:20:24   
ziki
Za Bajram smo Junioru kupili bumbu al Nemirko je morao da to prvi ispita, pritisnuo rukicu i bumba prča
B Zdravo hoćeš li da se igraš samnom
N: Hoću
priča bumba šta se može a on sav ozbiljan: Al bumba ja to sve znamuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 1198
16.12.2011 14:22:14   
ziki

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Kad je neko bio bolestan ja sam rekla hajde da obidjemo tog i tog a moja curica nije dobro zapamtila i onda nekom drugom prilikom kaze hajmo da zaobidjemo (nekog koje opet bolestan) 

Jes fina ona bi redom zaobilazilauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1199
16.12.2011 14:23:42   
emma.L
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Pametna glavica user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *