Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovdje popravim dan uvijek , top shop baby mi je zakon sa niveom . A Ema je sad u fazonu piša i šta tko ima i pita tatu: "Jesi li ti dječak" Kaže MM 'jesam'. Ema pita:"Imaš li ti pišu?" 'Imam'. "A visi li ti?" Sve smo utvrdili otkako je stigao brat ali svejedno pazimo da ne pita druge ljude šta imaju jer je krenulo opasno.
Hahahah, pa moja evo i godiju dana tih babina, živi u ubjeđenju da E. brat ima jezik na guzi, hahahha
Prije par dana pokazujem ja A slike sa mobitela i sad slika sa vjencanja,govorim ja njoj ovo se mama udavala,pa sad ona hiljadu zasto,kako, sto itd ,objasnim ja njoj i eto kao jasno njoj sad sto sam se ja udala, kao shvatila i gledamo dalje slike kad opet neka druga slika sa vjencanja,kaze ona meni: mama jesi se ovo ti opet udavala
Hahahaha... Ljubac Ajni, uljepša mi jutro!
Neku noc jedemo moji cajne kolutice(proizvodo ih Lasta Capljina) i pitam ja muza znas li ko je kupio Lastu i jadan pogaca al nemoze pogodit.i ja da mu pomognem sapnem Ajli de kazi taji volim te(da ga navedem na Zvecevo zbog cokolade) i kaze ona njemu,tajo skonta i smije.proslo par minuta ide Ajli i kaze mama de ti nesto sapnem,i sapce ona meni "de kazi taji da mi kupi barbiku" to mozda i nije ovako smjesno al tad je bilo ludnica kako se ona brzo sjetila da iskoristi to.
juce jede cokoladu Alen trazi i ona mu nije dala,on poceo plakat i ja njoj govorim pa sto mu nisi dala,vidis da place.a ona kaze ma ne place on zbog toga,nego se okrenu i vidio da nema tebe i raspalaka se,nema njegove mame a Alen odavno nije u ovoj fazi
Počinje utakmica i izlaze igrači i vode dječicu za ruku. "Mama a zašto i ja ne idem na stadion sa Džekama?" Slijedi onaj pogled široko otvorenih okica samo trepavice mrdaju "Hoću i ja, kad ćeš me odvesti?"
Sinoć Ema skuplja igračke i govori nešto 'donia pi ku libu' nekoliko puta . Ja onako u čudu, prešutim prvi put, drugi put i onda već ne mogu izdržati i pitam je šta to govori i gdje je čula jer je kao ne razumijem ništa. Kaže 'došo Šime i donia pi ku libu' (reklama za Eva sardine).
Sinoć Ema skuplja igračke i govori nešto 'donia pi ku libu' nekoliko puta . Ja onako u čudu, prešutim prvi put, drugi put i onda već ne mogu izdržati i pitam je šta to govori i gdje je čula jer je kao ne razumijem ništa. Kaže 'došo Šime i donia pi ku libu' (reklama za Eva sardine).
Dolaze sinoc moj otac i M. po mene na posao, i kako ulazim u auto M. meni mama imam nesto za tebe, vidim ja urukama urolan papir, pitam ga sta je kalendar ili nesto drugo, kaze nije kalendar reko onda Dzeko ,kaze jeste i jos neko...pa ne znam da ti nije caca, kaze "Dzeko, Misimovic i jos neki ljudi" hahaha nova zamjenisa za poster reprezentacije BiH.
"Uleti" meni u kupatilo mlađi sin, u trenutku dok sam stavljala ulož.. na veš-i umalo ne zaplaka-ostavi moju pejenicu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ovdje popravim dan uvijek , top shop baby mi je zakon sa niveom . A Ema je sad u fazonu piša i šta tko ima i pita tatu: "Jesi li ti dječak" Kaže MM 'jesam'. Ema pita:"Imaš li ti pišu?" 'Imam'. "A visi li ti?" Sve smo utvrdili otkako je stigao brat ali svejedno pazimo da ne pita druge ljude šta imaju jer je krenulo opasno.
Hahahah, pa moja evo i godiju dana tih babina, živi u ubjeđenju da E. brat ima jezik na guzi, hahahha
Kraljice i jedna i druga.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
kaze ovaj moj: "hocu da pi*kam tatu" i sad mi kontamo sta hoce i on to ponavlja. hajde, rekoh, pokazi mi sta hoces a on mi pokazuje sprej za nos koji sam ja njemu prskala taj dan
neki da pitam muza: "sta cemo za rucak? paprike ili musaku?" kad ce ti ovaj moj: "cokoladu!"
i trebalo mu je vremena da shavti da on i tata imaju kitu a da mama nema i sad kad god se sjeti govori: "nema mama kitu". samo cekam kad ce pred gostima izvaliti
i trebalo mu je vremena da shavti da on i tata imaju kitu a da mama nema i sad kad god se sjeti govori: "nema mama kitu". samo cekam kad ce pred gostima izvaliti
moj još uvijek tvrdi da je imam , kako ću se ja opravdat pred gostima
moj još uvijek tvrdi da je imam , kako ću se ja opravdat pred gostima
Moja curica inace nije ljubitelj graha pa je nekako moram prevariti da to ruca. Posto jako zeli da joj naraste kosa - koju smo lejtos morali skroz skratiti zbog znojenja a i ima frcke koje se pokupe takod a ne znam hoce li joj ikada narasti do ramena koliko zeli -al ja to koristim. Kazem ja njoj od graha ti bude bolja kosa i puno brze raste. I poejde ona tako pravo puno graha:) A onda sad svima govori jel de danas mi je dobra kosa vidi lis e - jela sam grah:) Svi je pgledaju cudno a ja se iza valjam od smijeha:)
Prije spavanje porucimo sure koje zna i zamolimo dragog Boga da nam da zdravlja i tako ona nabraja ponekad i igracke i slicno. Ogrebala se mrcicu na prstu a psoto ne voli da vidi ni kap krvi to joj ej strasno i sad nabraja daj mi dragi Boze da mi prodje ovo strasno na prstu.
Hihih i kod nas ce bioti veselo s ovim djelom garant:)
Ja prije neki dan radim nešto u kuhinji kada mij D. kaže meni " mama, hoći i ja da sexam". Ja se šokirala, premotavam film kada smo mm i ja šta pričali, da li nas je čuo naveče... Kaže on " Hoće i D. da sexa kao mama, krompirić nožem". Hoće dijete da sjecka!!! Nikako da ga nagovorimo da kaže "sjecka".