|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
30.10.2011 0:42:16   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: bambi7

Pravimo nas dvije rucak zajedno i posle milion pitanja sta, kako, zasto, pita ona sto placem kad rezem luk, a ja kazem- pa ljut luk pa me ujeda za oci- a ona opet a sto je ljut luk, i ja odgovaram- ma deda prdio kad ga sadio-(on nam salje domace povrce)
posle par dana zove svekar na tel i prica sa L, kad dijete ko iz topa- sto si ti prdio pa mama place kad pjavi jucak-user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
oplakahuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1101
30.10.2011 13:20:01   
emma.L
IZVORNA PORUKA: hatepsut

Jaooo,kako su slatka sva djecica !
Dobila ja predivnu pasminu onako boja cigle s bijelim tufnicama i stavim tu pasminu kad sam posla da klanjam kaze moj K. "draga mama gdje ces klanjat sa stolnjakom na glavi" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  djeca su čudo.
A jučer žena u prodavnici kaže da joj je dijete zahebant je rne spava. Ema odmah meni sva ozbiljna 'mama, ova teta je rekla ružnu riječ' user posted image . I šta sad da radim, nego pred ženom potvrdim da se ružno izražava user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1102
30.10.2011 15:24:53   
Apotekarka
Neku vecer kos svekre i svekra puna kuca a Antonio veli mm TATA,TATA IMASLI TI PEDEJA misleci na feder na duksericiuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1103
30.10.2011 15:31:41   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: leli§

IZVORNA PORUKA: reallove

Jutros Emin lomi keks i baca po kuci i ja ustanem da ga zagalamim i hocu da ga malo pucnem po ruci i udarim ga po dlanu,kaze on meni "give me five"user posted image ..Koliko sam bila ljuta,ali morala sam da se nasmijem i nista od kazneuser posted image

give me five user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 1104
30.10.2011 16:01:44   
sporty mamaa
Meni je ova tema jedna od najuser posted image user posted image user posted image user posted image
Meni krivo sto nisam u radosnicu zapisivala neke njene provale, a imala ih je mnoogooo..... Zato cu morat sa rr skidat one koje sam pisala, pa da cita kad narasteuser posted image
A evo i nasih nedavnih :

Bila ja u rodilistu i doveli mm i svekrva malu meni u posjetu. I tako, izmedu ostalog, pita ona mene: "mama zasto ne ides kuci s nama, nego ides tamo u bolnicu?" Ja, da ne ispadne ljubomorna na bebu, kazem joj da moram popravit jos zub, dva(to mi prvo palo na pamet), pa da cu onda kuci.

I tako zove mene svekrva taj isti dan i kaze mi kako je neka susjeda sto zivi preko puta nje upitala moju malu gdje joj je mama, a ona ko iz topa odgororila: "U bolnici je popravlja zube"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta mi je izvala popravila danuser posted image

I jos jedna isto dok sam bila u bolnici. Kaze svekrva gledale njih dvije tv i bila neka vjerska emisija, bilo na tv puno casnih sestara. I kaze svekrva zagledala se ona i cudi se i govori joj : "Bako, bako vidi koliko tetki" (ja imam tetke casne i N ih vida jednom godisnje, pa dijete mislilo da su joj sve casne tetke)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 30.10.2011 16:03:25 >

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1105
4.11.2011 9:21:16   
new mama
Prije par dana pokazujem ja A slike sa mobitela i sad slika sa vjencanja,govorim ja njoj ovo se mama udavala,pa sad ona hiljadu zasto,kako, sto itduser posted image ,objasnim ja njoj i eto kao jasno njoj sad sto sam se ja udala,user posted image kao shvatila i gledamo dalje slike kad opet neka druga slika sa vjencanja,kaze ona meni: mama jesi se ovo ti opet udavala user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1106
4.11.2011 17:32:43   
Hannan
Sporty, haha koliko tetki user posted image
New mama user posted image user posted image

Meni ovaj M. od neki dan popravlja dane cim ga se sjetim :) M. je valjda kod svekrve gledao onu djeciju emisiju "spretno sretno" gdje djeca igraju igrice...i sjedimo mi kod mojih pita on moju mamu " neno jel i ti gledas onu emisiju AMARE, JESI TO TI"

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1107
11.11.2011 13:03:11   
ziki
"Čita" Nemirko moje novine prije neki dan i naiđe na reklamu za Niveu. " Ako kupite kremu odmah dobićete još jednu kremu od limuna na pokon Ali to nije sve ako poručite odmah poklanjamo vam i mlijeko za tijelo"user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1108
11.11.2011 13:05:54   
bebacha
previse gleda top shopuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1109
11.11.2011 13:09:55   
bananica
IZVORNA PORUKA: new mama

Prije par dana pokazujem ja A slike sa mobitela i sad slika sa vjencanja,govorim ja njoj ovo se mama udavala,pa sad ona hiljadu zasto,kako, sto itduser posted image ,objasnim ja njoj i eto kao jasno njoj sad sto sam se ja udala,user posted image kao shvatila i gledamo dalje slike kad opet neka druga slika sa vjencanja,kaze ona meni: mama jesi se ovo ti opet udavala user posted image

a moja je tako gledala slike sa vjencanja , najednom se djete naljuti i kaze, a zasto  mene niste htjeli povestiuser posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1110
11.11.2011 13:14:24   
new mama
IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: new mama

a moja je tako gledala slike sa vjencanja , najednom se djete naljuti i kaze, a zasto  mene niste htjeli povestiuser posted image

hahaha i moja A tako,a gdje sam ja ovdjeuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1111
11.11.2011 13:20:05   
veeseelaa
uh suze me obliše

a moja kći ide se igrati u drugu sobu i ja sad zagalamim, dodji ovamo, halo, pašćeš a ona izviri i kaže: šta je luda moja user posted image user posted image user posted image user posted image i tako svaki put kad je zovem
ustvari hoće reći ljuta moja user posted image al ja se baš ismijem

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1112
11.11.2011 13:22:14   
Lady26
Ustala ja jutros, naravno sva racsupana, kosa na sve strane i Lana mi pridje kaze mama imas dlaku i povuce me za pramen koliko je imala snage....oci su mi ispale od boli user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1113
11.11.2011 13:23:27   
bebacha
hehehehe
Ajla meni zove kravice.a ja njoj pricam kako to nije lijepo i bla bla.a kaze ona ma nisi ti krava(kao to nije lijepo) nego kravica,ona mala,lijepa ljubicasta(milka) sto daje cokoladno mlijekouser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1114
11.11.2011 14:00:09   
koka i po
vezano za Galicijinu "definiciju" srece pa me podsjetiuser posted image ..
moj veliki hajduk je uvjek imao problema sa stolicom.jednog zimskog dana se sankao i jedan nas komsija mu je rekao da ne trci,da ide polako,jer je hladno a moje dijete se bas puno znoji.
on mu je na to odgovorio da se on samo umori i oznoji kad kakiuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1115
11.11.2011 14:21:39   
damma

2004.
2008.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1116
11.11.2011 14:33:28   
Funky
Ja ponekad dođem na ovu temu samo da se nasmijem.
Nema ništa smješnije od dječijih "nevinih" izvala...

Ova za tetke je vrh, vrhova.... koliko tetki!!! user posted image user posted image user posted image

Moja daidžična (koja ima 5 godina i savršeno sve razumije, nije tupava, nego malo luckasta) sjedi nedavno, i tako podbočila se gleda u mene (zna da nemam djecu) gleda, gleda... Reko šta me ti gledaš? Kaže :"...a Boga ti gdje su tebi djeca, gdje ih ostavljaš?" Pa reko Saro nemam ja djecu... Kaže ona :"Aha!?.... A kako ti se djeca zovu?"

user posted image user posted image user posted image  a djeteta majko moja...

Funky Fun Club

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1117
11.11.2011 15:24:11   
Medić*
Ah njihovih slatkih bisercica, volim ovu temu user posted image

Meni juce bile dvije nase forumasice na kaficu, moj maleni ih stalno izazivao rijecima  majku ti i matericu poljubim user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Funky)
Neposredna veza do poruke: 1118
11.11.2011 15:31:05   
10 mart 2009
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ovdje se uvijek opustim i uživam...djeca su fantastična...
priča moja kolegica, na Svi svete vozi se sa kćerkicom u tramvaju, na Stupu groblje svijetli od upaljenih svijeća, Lamija skače sa stolice, plješće rukicama i sva oduševljena galami: oooooooooooooo vidi mama kolikooooo rođendanaaaaaaaaaaaaaaaa. U tramvaju naravno opšti smjeh

(odgovor članu Funky)
Neposredna veza do poruke: 1119
11.11.2011 16:03:36   
SdZ
Cistim jedan dan prozor i u susjednom dvoristu igraju se dva djecaka i jedna djevojcica. Djevojcica se iskrade od njih i sakri se iza jednog zida i stavlja ruku u hlace, gace.. Ja to posmatram i cudim se. Kad ona ode do djecaka i pita ovog jednog, ali se mu se prije toga okrenula i izbacila guzu, je li se ona upiskila, je l' mokra? Ja sam pala od smijeha kako je to bio smijesan prizor, smijesna scena. A jadna sjedila je na betonu, pa joj bilo hladno i onda joj se javio osjecaj da je mokra.user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu 10 mart 2009)
Neposredna veza do poruke: 1120
11.11.2011 16:08:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

hehehehe
Ajla meni zove kravice.a ja njoj pricam kako to nije lijepo i bla bla.a kaze ona ma nisi ti krava(kao to nije lijepo) nego kravica,ona mala,lijepa ljubicasta(milka) sto daje cokoladno mlijekouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas je lijepa milka kravica sta hosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 1121
11.11.2011 19:52:38   
emma.L
Ovdje popravim dan uvijek user posted image user posted image user posted image , top shop baby mi je zakon sa niveom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A Ema je sad u fazonu piša i šta tko ima i pita tatu: "Jesi li ti dječak" Kaže MM 'jesam'.
Ema pita:"Imaš li ti pišu?"
'Imam'.
"A visi li ti?" user posted image user posted image user posted image
Sve smo utvrdili otkako je stigao brat ali svejedno pazimo da ne pita druge ljude šta imaju jer je krenulo opasno. user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1122
11.11.2011 19:58:27   
Rabi
''naso sam ga uspjeti''user posted image user posted image Uspio sam ga naciuser posted image user posted image user posted image frisko danasnje

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1123
11.11.2011 20:20:40   
vila_7
IZVORNA PORUKA: emma.L

Ovdje popravim dan uvijek user posted image user posted image user posted image , top shop baby mi je zakon sa niveom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A Ema je sad u fazonu piša i šta tko ima i pita tatu: "Jesi li ti dječak" Kaže MM 'jesam'.
Ema pita:"Imaš li ti pišu?"
'Imam'.
"A visi li ti?" user posted image user posted image user posted image
Sve smo utvrdili otkako je stigao brat ali svejedno pazimo da ne pita druge ljude šta imaju jer je krenulo opasno. user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1124
12.11.2011 0:10:38   
mala_sa
Mene ovdije uvijek suze obliju user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *