Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gledamo mi neku emisiju u kojoj se pare lavovi,sad moja H. onako začuđeno gleda i pita šta to radi lav lavici.Što joj se penje na leđa? Što je grize po vratu?...Je l' on to nju ne voli? i bla bla bla... Objasnim ja njoj da se lavovi pare i da će dobiti mlade na taj način. Zadovoljna ona odgovorom gleda i dalje,tek će ponovo:" Ej mama jel se i ti pariš s tatom? " Kažem ja njoj,pa dobro može se to i tako nazvati,naravno da se svi odrasli pare
Tek prošlo neko vrijeme,mi u nekom društvu,a ona će ko iz topa :" Mama , a kako se ono ti i tata parite ??
Sad ja znam da su bile u priči neke životinje,ali ne mogu se sjetiti šta smo gledale,lupim, ma isto ko dinosauri. Gleda ona mene i kaže " ma nije vam to dobro parenje,vidiš da su svi dinosauri izumrli,bolje da se parite ko lavovi"
Gledamo mi neku emisiju u kojoj se pare lavovi,sad moja H. onako začuđeno gleda i pita šta to radi lav lavici.Što joj se penje na leđa? Što je grize po vratu?...Je l' on to nju ne voli? i bla bla bla... Objasnim ja njoj da se lavovi pare i da će dobiti mlade na taj način. Zadovoljna ona odgovorom gleda i dalje,tek će ponovo:" Ej mama jel se i ti pariš s tatom? " Kažem ja njoj,pa dobro može se to i tako nazvati,naravno da se svi odrasli pare
Tek prošlo neko vrijeme,mi u nekom društvu,a ona će ko iz topa :" Mama , a kako se ono ti i tata parite ??
Sad ja znam da su bile u priči neke životinje,ali ne mogu se sjetiti šta smo gledale,lupim, ma isto ko dinosauri. Gleda ona mene i kaže " ma nije vam to dobro parenje,vidiš da su svi dinosauri izumrli,bolje da se parite ko lavovi"
Prije nekoliko dana otišli kod mojih, on hoće da kaki, obavio svoje i ja da ga operem kad nema tople vode, i ja hladnom nabrzaka :)) Kaže E :"Joj mama voda ti je hladna ko vjetar"
idemo Hena..B-njena drugarica i ja gradom..naidje kolegica mm i kaže meni gdje si šta ima'..ja fino se pozz sa ženom..kad hena pita:jel ko je ta?..kažem ma to je babina kolegica s posla...njen komentar..čuj babina kolegica s posla..a jest ružna bože sačuvaj ( a uopšte nije..scura fina pravo)
ja to pričam mm a on se sprema da ide u prodavnicu..pita ga hena..a gdje ćeš ti to'..kaže on odoh sa N na kafu..znaš ona što ste je juče srele..zvala me? ona kaže..ma šta to pričaš..mama jel čuješ ovo.pa demonstrativno ustade..stade na vrata..kaže...e vala ne može...šta ćeš s njom..mi se povaljali od smijeha...
sjedimo kod sveki..a od djevera curica ima dugu kosu..pa je samo onako ofrlje sveza u rep..kaže hena: a vidi nje ko Hasagić?
e ovo i nije provala al me isto juče oborilo s nogu...imamo cuke avlijanere ispred zgrade..koje ona hrani..i jedva čeka meso da im baci kosti..jedam kojeg zove čupka..je juče išao sa njom i mm..do svekrve..legao pred zgradu..i čekao dok je ona krenula u školu..išao s njom u školu i čekao je 5 časova dok nije izašla..ja čekam nju vidim neki cuko s njom..kaže čupka me cijeli dan čeka...mi bile autom..sinoć smo izlazile u 21 da vidimo ..čupka se vratila iz škole..
Ja neznam jeli ovo provala,ali moj momak kad cuje ezan trci u ladicu da uzme sal,zove mene:kaze idemo Alma da kanjamo....i prostre deku na pod i klanja,sve vice ššššššš,kazem ja sta to ucis?kaze:suti Alma Ahan kanja
I kad cuje neku pjesmu na tv,kaze eno ga...Selma pjeva
Nama došli gosti, L bilo vrijeme za večeru, ja joj lijepo postavila sto i ona objašnjava gostima : ''ja idem ručati, pa ću narasti ako Bog da! Biću velika kao moja mama i sise će mi narasti veeeeliike kao u mame''
niko te ne može uvaliti kao dijete rođeno, LOL!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Gledamo mi neku emisiju u kojoj se pare lavovi,sad moja H. onako začuđeno gleda i pita šta to radi lav lavici.Što joj se penje na leđa? Što je grize po vratu?...Je l' on to nju ne voli?user posted image user posted image i bla bla bla... Objasnim ja njoj da se lavovi pare i da će dobiti mlade na taj način. Zadovoljna ona odgovorom gleda i dalje,tek će ponovo:" Ej mama jel se i ti pariš s tatom? " user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kažem ja njoj,pa dobro može se to i tako nazvati,naravno da se svi odrasli pareuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tek prošlo neko vrijeme,mi u nekom društvu,a ona će ko iz topa :" Mama , a kako se ono ti i tata parite ??user posted image user posted image
Sad ja znam da su bile u priči neke životinje,ali ne mogu se sjetiti šta smo gledale,lupim, ma isto ko dinosauri.user posted image Gleda ona mene i kaže " ma nije vam to dobro parenje,vidiš da su svi dinosauri izumrli,bolje da se parite ko lavovi"user posted image user posted image user posted image
moj R gleda reklamu za neko vino...pokazuju vinograde i on onako mudro zaključuje da se od grožđa pravi vino, crveno i bijelo a dodajem da se može praviti i sirće (ocat) a on kao iz topa: "ma nije mama, sirće se pravi od sira"
Ema mene ispituje gradivo - kojim redom idu crtani na kantonalnoj uvečer i ja se pravim luda, pa mi pomaže. Ja kao tošo pravi a ona se smije i priča: ide vitaminci, pa Bo u pokretu, pa medo Rupert a onda... i ja mislim, mislim, kaže ona : K...K. Rekoh šta K? Kukuriku nešto? Ma neeeee, K...K.... Ja rekoh 'ne znam stvarno, koji na K ide crtani'. pa Mala Princezaaaaaa .
O Bože...šta njima neće pasti na pamet...
ma nema, legenda je ni moji se ne daju primac meni i mm, kaze nije on tvoj on je moj, ili obrnuto
Probudila se A juce i cujaem ja nju,ali ne otvaram jos oci i hoda ona u sobi i valjda joj dosadno,kaze memi i mm:hajde vas dvoje hocete li ustajati ili da idem sama u evnu(dnevnu) sobu
Moj Enis ne voli baš da ga gaćice ili bokse stežu, kada je uži model stalno se čupa a meni to ide na živce :)... A evo i dvije izjave vezane za gaće : " mama fataju me gaće" i "žulja me guzica"
Lana prvi put na planini vidjela uzivo konja (do tad je imala samo susret sa drvenim konjicem na ljuljanje) i sva odusevljena vise: "Hoce Lana sjedne, ljuuuuulja, ljuuuulja!"
Lanice . Djeca baš vole životinje. Ja se nažalost plašim, neki dan smo šetali i dođe do nas ogroman rotvajler, pobjegao iz komšijskog dvorišta. Vidim da je"pitom, raspoložen za igru", ali strah jači od mene. Moj Dž se smije, pokušava da ga pomiluje, a mm ga diže u zrak jer ne poznajemo psa, i on se plaši. Došao komšija, doziva Rokija, a on i dalje trčkara oko Dž. Kad je Dž skontao da smo se nas dvoje baš uplašili, zaključio je:"Roki je sigurno mislio da sam ja kost!"
Lana prvi put na planini vidjela uzivo konja (do tad je imala samo susret sa drvenim konjicem na ljuljanje) i sva odusevljena vise: "Hoce Lana sjedne, ljuuuuulja, ljuuuulja!"
Jutros se Emin probudio prije mene i cujem ga kako prica,vidio nasu sliku sa vjencanja na zidu i kaze,ovo su mama i baba i oni se smiju
kad sam to cula ja ga pocnem ljubiti i kazem mu,ma ja cu te pojesti koliko si sladak,kaze on,ne mene pojesti,jedi rucak
mm kad god izlazi iz kuće ima zapovijed: poljubi guzu babi, a sad mami i tako svaki put i onda još doda i daj joj jednu pusicu u usta i ona to sve promatra jel urađeno u skladu s traženim