|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
12.11.2011 8:22:05   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: emma.L

Ovdje popravim dan uvijek user posted image user posted image user posted image , top shop baby mi je zakon sa niveom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A Ema je sad u fazonu piša i šta tko ima i pita tatu: "Jesi li ti dječak" Kaže MM 'jesam'.
Ema pita:"Imaš li ti pišu?"
'Imam'.
"A visi li ti?" user posted image user posted image user posted image
Sve smo utvrdili otkako je stigao brat ali svejedno pazimo da ne pita druge ljude šta imaju jer je krenulo opasno. user posted image

Hahahah, pa moja evo i godiju dana tih babina, živi u ubjeđenju da E. brat ima jezik na guzi, hahahha

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1126
12.11.2011 8:34:19   
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: new mama

Prije par dana pokazujem ja A slike sa mobitela i sad slika sa vjencanja,govorim ja njoj ovo se mama udavala,pa sad ona hiljadu zasto,kako, sto itduser posted image ,objasnim ja njoj i eto kao jasno njoj sad sto sam se ja udala,user posted image kao shvatila i gledamo dalje slike kad opet neka druga slika sa vjencanja,kaze ona meni: mama jesi se ovo ti opet udavala user posted image

Hahahaha... Ljubac Ajni, uljepša mi jutro!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1127
15.11.2011 8:31:16   
bebacha
Neku noc jedemo moji cajne kolutice(proizvodo ih Lasta Capljina) i pitam ja muza znas li ko je kupio Lastu i jadan pogaca al nemoze pogodit.i ja da mu pomognem sapnem Ajli de kazi taji volim te(da ga navedem na Zvecevo zbog cokolade) i kaze ona njemu,tajo skonta i smije.proslo par minuta ide Ajli i kaze mama de ti nesto sapnem,i sapce ona meni "de kazi taji da mi kupi barbiku"user posted image to mozda i nije ovako smjesno al tad je bilo ludnica kako se ona brzo sjetila da iskoristi to.

juce jede cokoladu Alen trazi i ona mu nije dala,on poceo plakat i ja njoj govorim pa sto mu nisi dala,vidis da place.a ona kaze ma ne place on zbog toga,nego se okrenu i vidio da nema tebe i raspalaka se,nema njegove mameuser posted image a Alen odavno nije u ovoj fazi

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1128
15.11.2011 8:33:05   
Lulu_08
Luna pod turom, izbezumljena gleda crtani Trnoruzicu "eno mene princeze i princa Filipa". Dusa mala "zaljubljena" hahaha...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1129
15.11.2011 9:51:33   
Nedi
Počinje utakmica i izlaze igrači i vode dječicu za ruku. "Mama a zašto i ja ne idem na stadion sa Džekama?" Slijedi onaj pogled široko otvorenih okica samo trepavice mrdajuuser posted image   "Hoću i ja, kad ćeš me odvesti?"

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1130
15.11.2011 22:26:31   
emma.L
Sinoć Ema skuplja igračke i govori nešto 'donia piuser posted image ku libu' nekoliko puta user posted image . Ja onako u čudu, prešutim prvi put, drugi put i onda već ne mogu izdržati i pitam je šta to govori i gdje je čula jer je kao ne razumijem ništa. Kaže 'došo Šime i donia piuser posted image ku libu'user posted image  (reklama za Eva sardine).

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 1131
15.11.2011 22:33:53   
mamine oci
user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1132
16.11.2011 7:45:40   
Vinetu
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1133
16.11.2011 11:09:58   
reallove
Sinoc Emin hoce da mu upalim komp da igra igrica.Upalim ja i pitam ga sta hoce,kaze on meni,hocu da igram facebookuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1134
16.11.2011 11:11:10   
Funky
e fino svaki put oplačem ovu temu user posted image user posted image

Funky Fun Club

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1135
16.11.2011 12:56:18   
sirnica
Ema je definitivno naša najinteresantnija "provaljivačica:)"user posted image

Sinoć Ema skuplja igračke i govori nešto 'donia piuser posted image ku libu' nekoliko puta user posted image . Ja onako u čudu, prešutim prvi put, drugi put i onda već ne mogu izdržati i pitam je šta to govori i gdje je čula jer je kao ne razumijem ništa. Kaže 'došo Šime i donia piuser posted image ku libu'user posted image  (reklama za Eva sardine).

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1136
16.11.2011 13:11:17   
DM
"Uleti" meni u kupatilo mlađi sin, u trenutku dok sam stavljala ulož.. na veš-i umalo ne zaplaka-ostavi moju pejenicuuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 1137
16.11.2011 19:41:56   
tekja
Maloprije, ja na RR, muz odmara pred nocnu, Vedad na tuti...

V:Babiiiiiii, peri mi zuzu...
MM: Evo mama ce..
V: Nece mama, necu mamu, mama nesto jadiuser posted image user posted image user posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1138
16.11.2011 19:46:06   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: tekja

Maloprije, ja na RR, muz odmara pred nocnu, Vedad na tuti...

V:Babiiiiiii, peri mi zuzu...
MM: Evo mama ce..
V: Nece mama, necu mamu, imama nesto jaduser posted image user posted image user posted image  

Tako i Z.
Samo ti mama jadi, ja cu gegat citani. user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 1139
16.11.2011 20:18:39   
Hannan
Dolaze sinoc moj otac i M. po mene na posao, i kako ulazim u auto M. meni mama imam nesto za tebe, vidim ja urukama urolan papir, pitam ga sta je kalendar ili nesto drugo, kaze nije kalendar reko onda Dzeko ,kaze jeste i jos neko...pa ne znam da ti nije caca, kaze "Dzeko, Misimovic i jos neki ljudi" hahaha nova zamjenisa za poster reprezentacije BiH.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1140
26.11.2011 0:04:41   
ziki
IZVORNA PORUKA: doublemum

"Uleti" meni u kupatilo mlađi sin, u trenutku dok sam stavljala ulož.. na veš-i umalo ne zaplaka-ostavi moju pejenicuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1141
26.11.2011 0:14:10   
ziki
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ovdje popravim dan uvijek user posted image user posted image user posted image , top shop baby mi je zakon sa niveom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A Ema je sad u fazonu piša i šta tko ima i pita tatu: "Jesi li ti dječak" Kaže MM 'jesam'.
'Imam'.
Sve smo utvrdili otkako je stigao brat ali svejedno pazimo da ne pita druge ljude šta imaju jer je krenulo opasno. user posted image

Hahahah, pa moja evo i godiju dana tih babina, živi u ubjeđenju da E. brat ima jezik na guzi, hahahha

user posted image user posted image user posted image  Kraljice i jedna i druga.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1142
26.11.2011 8:22:17   
Alma_27

kaze ovaj moj: "hocu da pi*kam tatu" i sad mi kontamo sta hoce i on to ponavlja. hajde, rekoh, pokazi mi sta hoces a on mi pokazuje sprej za nos koji sam ja njemu prskala taj dan

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1143
26.11.2011 8:25:26   
Alma_27
neki da pitam muza: "sta cemo za rucak? paprike ili musaku?" kad ce ti ovaj moj: "cokoladu!" user posted image

i trebalo mu je vremena da shavti da on i tata imaju kitu a da mama nema i sad kad god se sjeti govori: "nema mama kitu". samo cekam kad ce pred gostima izvaliti user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1144
26.11.2011 8:48:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Alma_27

i trebalo mu je vremena da shavti da on i tata imaju kitu a da mama nema i sad kad god se sjeti govori: "nema mama kitu". samo cekam kad ce pred gostima izvaliti user posted image

moj još uvijek tvrdi da je imamuser posted image , kako ću se ja opravdat pred gostima user posted image

(odgovor članu Alma_27)
  Neposredna veza do poruke: 1145
26.11.2011 8:49:55   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: Alma_27

moj još uvijek tvrdi da je imamuser posted image , kako ću se ja opravdat pred gostima user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1146
26.11.2011 10:24:04   
mamina princeza
Moja curica inace nije ljubitelj graha pa je nekako moram prevariti da to ruca. Posto jako zeli da joj naraste kosa - koju smo lejtos morali skroz skratiti zbog znojenja a i ima frcke koje se pokupe takod a ne znam hoce li joj ikada narasti do ramena koliko zeli  -al ja to koristim. Kazem ja njoj od graha ti bude bolja kosa i puno brze raste. I poejde ona tako pravo puno graha:) A onda sad svima govori jel de danas mi je dobra kosa vidi lis e - jela sam grah:) Svi je pgledaju cudno a ja se iza valjam od smijeha:)

Prije spavanje porucimo sure koje zna i zamolimo dragog Boga da nam da zdravlja i tako ona nabraja ponekad i igracke i slicno. Ogrebala se mrcicu na prstu a psoto ne voli da vidi ni kap krvi to joj ej strasno i sad nabraja daj mi dragi Boze da mi prodje ovo strasno na prstu.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1147
26.11.2011 10:25:49   
mamina princeza

'Imam'.

Hihih i kod nas ce bioti veselo s ovim djelom garant:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 1148
26.11.2011 21:30:58   
d.dita
Ja prije neki dan radim nešto u kuhinji kada mij D. kaže meni  " mama, hoći i ja da sexam". Ja se šokirala, premotavam film kada smo mm i ja šta pričali, da li nas je čuo naveče...  Kaže  on " Hoće i D. da sexa kao mama, krompirić nožem".
Hoće dijete da sjecka!!! Nikako da ga nagovorimo da kaže "sjecka".

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1149
27.11.2011 1:16:09   
Anoniman
-nemoj u pempas evo brzo sedi na tutu

- ne mogu nikako da popiskim  lava  zao mi ga user posted image user posted image

(tuta plava sa nekim lavovima sva)

< Poruku je uredio triputmama -- 27.11.2011 1:17:34 >

(odgovor članu d.dita)
  Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *