|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  262 263 [264] 265 266   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
15.12.2011 8:53:13   
anđelo
Dobro jutro user posted image ,meni je baš laknulo.Žgaravica nestala ,pila sam litar mlijeka hladnog i dosta vode iza toga,bilo mi je lakše odmah,i konačno potpuno nestalo.Hvala cure na svajetima ,da nije vas ne znam šta bi.Svima šaljemuser posted image user posted image
Kupus i livada ,nije gastritis,inače nikad nemam problema sa želucom,samo sad u trudnoći,raste puponja pa vjerovatno pritišće želudacuser posted image .Nisam znala da u pregnitalu ima folna kiselina,bar ne piše na kutiji da imauser posted image .

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6576
15.12.2011 9:21:35   
soraya
Dobar jutar! evo mene javljam se od kuce, kao sto sinoc rekoh vise ne radim :((((

Raja ringe jesi li se ista smirila? Jucer si imala pravo stresan dan, nadam se da ce danas biti bolje...
Anđelo vidim da ti je malo lakse, da te zgaravica vise ne muciuser posted image  Sto bi rekle stare babe to bebi raste kosa,hahaha. Uvijek uz sebe imaj bademe, pa kad te uhvati pojedi 3-4 oni su meni uvijek pomagali  .

gerberko sretno danas, da ti nalazi budu uredni pa da se malo opustis!
Za ostale trudnice veeeeeliki kiss!

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6577
15.12.2011 9:23:16   
raja_ringe
Dobro jutro user posted image .

Kupus livada sto ne valja previse kalcija? I ja ga unosim dosta hranom, sad vidim da ga ima i u prenatalu, a jos plus cesto razmutim sumeci, jer mi se trazi gazirano, a ne smijem zbog kontrakcija, pa mi to najslicnije :).

Trece u kojem si TL uzela te lutkice?? Ja to nisam vidjela a gledala sam igracke.

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6578
15.12.2011 9:30:56   
anđelo
Zaboravih da pitam,hoćel koja od vas večeras u školu za dojenje,i jel se baš moramo naručit?Ako vas ima dovoljno prijavljenih,da se ja ne naručujem nego se samo privalim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 6579
15.12.2011 9:35:58   
raja_ringe
Soraya jutros sam psihicki puno bolje, nisam jos ni jednom zaplakala :). Nemoj puno biti :( bit ce posla aBd. Bas sto rece neko ti njima vise ne bi ni bila na teret da su ti produzili na godinu nista ih ne bi kostala, a tebi bi isao staz (naknadu ces svakako imati punu zar ne?).

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

Neposredna veza do poruke: 6580
15.12.2011 9:37:41   
jakosretna
dobro jutro moje user posted image ,kako ste mi kod mene je sve ok samo sto imam problema sa svrabezom i sa pcekanjem nekada imam neku kremicu ali neznam dali ima neki caj dobra koji smijem da pijem u trudnoci?user posted image
Ja i moja bebica masala usle u 5-ti mj user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6581
15.12.2011 9:40:31   
Anoniman
Zenice jutro user posted image

Izgleda da je moj user posted image odlucio pustiti svoju mamu da se naspava pred porod i skupi malo snage user posted image Inace od 5. mjeseca trudnoce spavala sam samo po 2 sata nocu user posted image

Danas kontrola kod mog dr. na GAK-u oko 13 h pa se nadam da me bar on nece procackati da opet podjem krvariti. Drzite fige da sam se odskrinula bar malo user posted image

Od sinocnjeg ludog i brzinskog sopinga sanjam da sam opet u pohodu na TL a on pun novih stvari user posted image

Neposredna veza do poruke: 6582
15.12.2011 9:44:55   
pauza
anđelo, pa to ti je sekundica da nazoves na telefon i prijavis se, sto je sigurno, sigurno je:-) mada, ja kad sam isla nisu pitali jesam li se prijavila ili ne, nego eto samo da budes sigurna i izbjegnes eventualno nerviranje;-)
a sto se tice pregnitala, ja ga pijem i super mi je.... a folna kiselina ti je ustvari vitamin B9, a njega ima u pregnitalu, pise na kutiji:-)
pusa za sve mame i pupe (napisala bila mEme, pa se sama slatko ismijah):-*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6583
15.12.2011 9:48:16   
soraya
IZVORNA PORUKA: raja_ringe

Soraya jutros sam psihicki puno bolje, nisam jos ni jednom zaplakala :). Nemoj puno biti :( bit ce posla aBd. Bas sto rece neko ti njima vise ne bi ni bila na teret da su ti produzili na godinu nista ih ne bi kostala, a tebi bi isao staz (naknadu ces svakako imati punu zar ne?).

sta je, tu je. To je nasa stvarnost. a naknadu cu najvjerovtnije dobiti, odoh danas predati zahtjev. kako su mi rekli u mom Centru za socijalni rad imam pravo na naknadu pa odoh da to ganjam...prikupila sam hrpu papira koje su trazili od mene...
Dinamitna sretno ti danas na kontroli, jos samo malo i eto tvoje bebice! Blago tebi!

Neposredna veza do poruke: 6584
15.12.2011 9:51:22   
senka27
jutrooooo trudnjacice :)) ja dobrooo

samo ubise me ove porodjajne price...citam ih redomuser posted image user posted image

ja sutra na ctg...jos 6 dana do termina...ne mogu da vjerujem

pitala sam al mi niko ne odg ...sta mislite koliko pempasa trebamo ponijeti u bolnicu

jel cijelo paklo ili par njih???

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 6585
15.12.2011 9:54:55   
veki_aki
Dobro jutro drage moje! Kako ste mi jutros? Ja evo navalila na posao i kospice,ubi seuser posted image  Bila sam jucer uTL na Ilidzi i nista nisam naslauser posted image
Drznice momak je pravi, presladak je, kako je samo porasto velikiuser posted image .
Rajaringe drago mi je da je danas bolje, nek si ti sebi dala oduska, al nemoj se nervirat vise. Kad hormoni polude, mozda je bolje tako se malo ispuhat, al zato danas osmje na liceuser posted image
Gerbo zelim ti sto nizee leukocite,nadam se da nije opet kakva upala.
Dinamitna jos se drzisuser posted image , nek si se naspavala, jos malouser posted image
Senka, kako je danas, jel sta krenulo?
Jakotuzna user posted image za 5-i mjesec!
Mama 21e kako je danas?
Andjelo, dzana, dush, soraya, pauza i ostale da ne nabrajam vise user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 6586
15.12.2011 9:58:40   
Anoniman
Soraya user posted image se toliko radujem ali me puca nevjerovatan strah od poroda. A prezivi se i to valjda.

Senka ja ubacila po 4 pelenice u svoju torbu i u onu sto ce mm donijeti za user posted image isto po 4. Ako zaglavim duze (ne daj Boze) rekla sam mu da pripremi paket da ponese.

(odgovor članu veki_aki)
  Neposredna veza do poruke: 6587
15.12.2011 10:05:46   
KupusLivada
Dobar dan

Slusam na radiju kompletnu pricu o onoj romkinji Senadi Alimanovicuser posted image user posted image boze boze ne mogu ja to da shvatim gdje to zivimo... kakvi smo to ljudi... novinar je bio kod njih, htio da snimi dokumentarac... ima li negdje na RR tema ?

odgovoricu vam kasnije na pitanja...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6588
15.12.2011 10:05:48   
treće
jutro
raja ringe ima ih na Dobrinji(u policama što nisu okolo radnje nego one po sredini) i Ilidži (lijevo od kase) pitaj znaće

Neposredna veza do poruke: 6589
15.12.2011 10:10:00   
Miracle*3
Ko je bio na Ilidzu u TL????
Ima li kolica i krevetica??????

Hajd javite da ne idem dzaba, nije mi bas ni blizu

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6590
15.12.2011 10:11:10   
treće
dinamitna to ti je u biti dovoljno pelena ako bude prirodni porod i ne ostaneš duže što ti i želim

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6591
15.12.2011 10:13:11   
Anoniman
Miracle bila ja sinoc. Imas kisobran kolica najobicnijih po 27 KM, malo bolja kisobran oko 70 KM i ona velika kolica sam vidjela jedna ili dvoje po 100 KM (mi smo ih kupili ljetos kad je cijena bila 200 KM i cine nam se dobra).
Krevetic drveni smo isto sinoc kupili, ostala su jos 3 poslije nas, a nacula sam prodavacice da spominju jos 3 u skladistu upakovana. Cijena im je oko 50 do 100 KM.

(odgovor članu Miracle*3)
  Neposredna veza do poruke: 6592
15.12.2011 10:14:16   
dzenyA
Jutro drage moje user posted image
Soraya moja draga ne sikiraj se, i ja sam prije 2 dana ostala bez posla,da su me ostavili jos godinu imala bi tu naknadu i nebi bila njima na teretu,a ovako necu imati prava na tu naknadu user posted image ali drzalo me to neraspolozenje 2 dana i sad sam Ok user posted image ostale moje ljepotice veliki user posted image
nesto nam nema Arine user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6593
15.12.2011 10:16:44   
treće
gdje si lafice
krevetića i kolica bilo na Dobrinji sinoć, malo krevetića 2-3, kolica je još uvijek bilo dobra su ona od 105 , to je snižena ,i trokolica i 4 točka kišobran ležeća 3 položaja, bilo je i boja a onih od 27 KMisto bilo naransžasta i smeđa, mada su meni puno čustija ona od 130 tj 60 KM sa krovićem i 2 položaja od kišobran neležećih
ima stvarčica i za školarce

< Poruku je uredio treće -- 15.12.2011 10:18:22 >

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 6594
15.12.2011 10:27:09   
pauza
IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Miracle bila ja sinoc. Imas kisobran kolica najobicnijih po 27 KM, malo bolja kisobran oko 70 KM i ona velika kolica sam vidjela jedna ili dvoje po 100 KM (mi smo ih kupili ljetos kad je cijena bila 200 KM i cine nam se dobra).
Krevetic drveni smo isto sinoc kupili, ostala su jos 3 poslije nas, a nacula sam prodavacice da spominju jos 3 u skladistu upakovana. Cijena im je oko 50 do 100 KM.

koja ste kolica ljetos kupili, trokolica ili sa 4 tocka?? kako si zadovoljna??

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6595
15.12.2011 10:29:16   
Arina
IZVORNA PORUKA: dzenyA

Jutro drage moje user posted image
Soraya moja draga ne sikiraj se, i ja sam prije 2 dana ostala bez posla,da su me ostavili jos godinu imala bi tu naknadu i nebi bila njima na teretu,a ovako necu imati prava na tu naknadu user posted image ali drzalo me to neraspolozenje 2 dana i sad sam Ok user posted image ostale moje ljepotice veliki user posted image
nesto nam nema Arine user posted image

ima ,imaaaa......samo se zatrpala koje cimuser posted image user posted image

Draga moja i sve ostale moje drage...evo nas.....
Sve je ok ...samo sam se zabavila svacim po malo pa sam iskreno smetnula sa se nisam dva dana javilauser posted image user posted image

Kako ste mi .....sad cu ja namiriti propusteno,,,,nisam vas iscitala pa cu prvo reko da se javim pa onda na iscitavanje....
Prvo danas ulazimo u 35. sedmicu...mashallahuser posted image user posted image user posted image ......sve je sitnije i sitnije.....jupi

Drugo bili smo na kontroli ...mashallah sve za 5 bebi ima 2000g...momcina i po.....i dalje je naglavacke ...sve kako treba biti...za 15 dana na kontrolu...moja prehlada skoro super,malo iskasljavamo ali ok....vena user posted image user posted image ...tako-tako....carapaje tu pa je lakse....ali ja znam da ce tu biti tek bolje kad rodim....pa se ne sekiram previse....ona me malo usporila pa sam za to sve peglala sjedeci....

Nasa robica i sve ostalo je spremno...pa cu se potruditi da vam danas malo slikam.....
Eto ljubice moje sad vas ode citati.....cestitam na novim sedmicama i ako se koja porodila ako nisam vidjela

Pusicaaaauser posted image user posted image

< Poruku je uredio Arina -- 15.12.2011 10:34:49 >

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 6596
15.12.2011 10:31:00   
treće
Gdje nađe ovu vezu kalcij i posteljicauser posted image
Je li ta žena opet ima neke probleme? MENE NAJVIŠE STRAH te doktoeske bahatost džaba stučnost ako se ne trudi ljudski.

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 6597
15.12.2011 10:35:08   
Anoniman
Pauzo kupili smo s 4 tocka i to ona gdje se rucka moze okretati da bebu okrenes i prema sebi kad je vozis. Marka BUBU. Doduse ne mogu reci u praksi kako sve to izgleda jer bebac jos nije stigao pa ih onako motamo prazna user posted image

(odgovor članu treće)
  Neposredna veza do poruke: 6598
15.12.2011 10:39:05   
KupusLivada
evo jos tebi cu odgovoriti, slucajno sam cula negdje http://www.ringeraja.ba/forum/Kalcifikacija_posteljice/m_957566/tm.htm nemam pojma je li tacno, ali ja bas uzimam puno mlijecnih proizvoda, plus na ginpralu pise da se ne uzima sa kalcijem...

a upravo sam dobila odgovor kakvi smo to ljudi, 5 dana price os snizenju u trgovackom lancu koji nas guli opasno, ni rijeci o zeni, majci dvoje djece,  koja je izgubila bebu i zamalo umrla noseci u sebi mrtav fetus 10 dana, zato sto je pripadnik zapostavljene manjine i nije imala 1000 km da plati operaciju bez koje bi umrla.

ako nekog slucajno zanima neka cita:
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/68012-nehumanost-tuzlanskih-ljekara-senada-alimanovic-deset-dana-nosila-mrtvu-bebu-u-stomaku-jer-nije-imala-novca-za-lijecenje.html

http://www.radiosarajevo.ba/novost/68815/svi-su-znali-za-slucaj-senade-alimanovic

a ja odoh, ljuta sam

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6599
15.12.2011 10:43:48   
Sandrich
jutro bembelice moje user posted image
vidim sve ste isle u pohod na TL....jest vala dobro snizenje al ja dok sam otisla sve se opuhalo..kupila jednu posteljinu,body,kompletic neki,prica par i sebi baletanke nadjo user posted image  krivo mi najvise radi autosjedalice sto sam nju masila al sta se moze....
mene sinoc ledja uzasno bolila,bubreg al evo jutros je bolje hB...danas odo da pogledam tepih za djeciju sobicu pa valjda nadjem sta user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  262 263 [264] 265 266   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  262 263 [264] 265 266   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *