Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jah.... sram nas bilo jedemo piletinu, teletinu... vuna od ovce nam najdraža... namještaj nam sva fuul top a ne pitamo se koliko ima drvokradica... sad sam ja životnji bliska...jesam i neka sam..dobgda vaka životanja vas život u meni ostala svakom će biti dobro ko i do sada...
al to nije tema emisije....
nije tema ove emisije...ali nigdje logike nece oni prestati ubijati sve dok ti i slicni ne prestanu kupovati...uglavnom su to sve zasticene vrste...pa kad nasa djeca i njihova djeca o lisicama i vukovima budu ucili ko mi o dinosaurima...blago nama...radi bundica i sesirica...mene bi bilo sramota. Ako nista onda pojedi to sto nosis...pa opravdaj...inace nema opravdanja.
Ja nemam koznih namjestaja,kupujem preradjeno drvo,ne kupujem plasticne kese,kao ni limenke,plastiku,baterije i sav odbad bacim u odredjeno smece,nemam bundi ni od kakve zivotinje sa krznom,ne kacim nicije rogove ,kljove,noseve,zube,peraja po zidovima...Imam koznu jaknu od kravlje koze ,znam da je ta krava pojedena i zaklana na human nacin i da meni je toplo i u obicnom kaputu iz H&M-a ..Nemam potrebe da se kitim tudjim krznom i nazivam to svojim blagom...Rece da imas kucnih ljubimaca bili njima kozu oderala pa napravila sebi subaru i uopste kakvaje razlika izmedju tvog ljubimca i jedne lisice...
Da potpisem Dadadu da nema takvih poput tebe nebi bilo ni lovokradica,ne bi im se isplatilo ubiti jednu jadnui zivotinju koja je na spisku skoro iskorijenjenih...Cuvaj tu bundu ili sta vec imas mozda ceti unucici ipak imati neku ideju kakva je to zivotinja bila ...
ja nosim krznene bunde... neko durgi to i fata i ubija a meni je u njima najtoplije... kad oni prestanu to raditi ja ću prestat kupovat i nosat...
hebote sad se ja trebam cijeli život sa vjetrenjačama borit..ne pada mi na pamet...ja svoju smeđu liju i crni nerc ne bih bacila nema tih para...
al to nije tema emisije....
nije tema ove emisije...ali nigdje logike nece oni prestati ubijati sve dok ti i slicni ne prestanu kupovati...uglavnom su to sve zasticene vrste...pa kad nasa djeca i njihova djeca o lisicama i vukovima budu ucili ko mi o dinosaurima...blago nama...radi bundica i sesirica...mene bi bilo sramota. Ako nista onda pojedi to sto nosis...pa opravdaj...inace nema opravdanja.
ovakvih 1000 komada za jednu bundu pa ti vidi
A jojjjj, kakva slika! Hvala Bogu pa ne nosim krzno, imam jednu jaknicu ali od umjetnog krzna i to je sve.
Htjela bih da kupim adresa izbrisana preko interneta. Zanimaju me vasa iskustva, ukoliko ga imate. U kojem se formatu knjige mogu skidati na njega? Da li se svaka knjiga mora kupiti ili se mogu skidati sa stranica za besplatne knjige....svaki savjet ce dobro doci.
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 4.12.2011 21:22:31 >
Pozdrav, evo jednog super servisa koji omogucuje kupovinu i od shopova na popularnih stranicama Amazon, Ebay i itd. koji ne nude dostavu van SAD-a. Jednostavno je, samo se registrujete kod njih na adresa izbrisana i dobijete adresu u SAD-u a onda oni dalje salju robu na vasu pravu adresu u BiH. Mnogo su jeftiniji od ostalih slicnih dobavljaca koji nude ovu uslugu.
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 4.12.2011 21:20:37 >
Pozdrav, evo jednog super servisa koji omogucuje kupovinu i od shopova na popularnih stranicama Amazon, Ebay i itd. koji ne nude dostavu van SAD-a. Jednostavno je, samo se registrujete kod njih na adresa izbrisana i dobijete adresu u SAD-u a onda oni dalje salju robu na vasu pravu adresu u BiH. Mnogo su jeftiniji od ostalih slicnih dobavljaca koji nude ovu uslugu.
zanimljivo,jesi isprobala? jesi iz BiH?
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 4.12.2011 21:21:11 >
jel misliš na H&M s tim da mi kolegica u švedskoj ili švajcarskoj kupi na svaoju adersu pa mi donese ili pošalje...
dok mi koelgica iz slovnije ode i kupi u H&M što sma snimila on line i poašlje il donese...
na kojoj zemlji gledaš...kako misliš krajnja cijena ospod vakoga artikla piše cijena
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Meni drugarica poslala link, .. ak ga smijem kopirati Nema Bosne, ima Hrvatska Ja gledam austrijsku, jer tamo imam prijateljicu.. Sad cijena npr. 9,95 eura... Koliko još na to ide poštarina?
Ja bih voljela neku shemu za nabavku odjece Carter's. Dobili smo neke bodije i pidjamice na poklon i odusevljena sam kvalitetom, gledam im cijene na stranici, sitnica. Tacno se covjek nasikira kad vidi.
Ja bih voljela neku shemu za nabavku odjece Carter's. Dobili smo neke bodije i pidjamice na poklon i odusevljena sam kvalitetom, gledam im cijene na stranici, sitnica. Tacno se covjek nasikira kad vidi.
teško... samo ako imaš nekoga u americi... ja imam dosta carter's robe posebno sam imala one do broja 86...milion djece na tim pamuku dogojiti... al sam iz amerike to nabavljala samo
Cure, da ne čitam sve ove stranice, može li pomoć. Htjeli bi naručiti bioastin preko interneta sa amazon.com, pa me zanima da li ste sa amazona naručivale i koliko dođe poštarina? Cijena bioastina 120cps je 20$, pa bi nam se baš isplatilo. i kako da to naručim?može li uputa u kratkim crtama. Hvala
imamo mi u Mostaru pa ako ti treba uzet ću ti i poslati ta nije mi problem
Lana gdje u Mostaru ima Carters?
u Piramidi, Tintilinić