Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ima samo ona fake zvjerka mozes je prati i u masini hahah
pa samo fake dolazi u obzir,gdje bi ogrnuta pravom živuljkom s dadom kavu popila nije losa al ja bi crnu moram rodici poslati mail
Nejma crne nazalost,turi u masinu i malo boje mozda se okreci hahaha...Zezam se pogledat cu kasnije jos koju stranicu....jesi gledala na e bayu tamo imas vasta
Kod mene drugarica ima par bundica nisu fake,vjerujes da samnom kad izlazi ne smije da ih obuce hahahha
Ja sam neki dan narucila prvi put par stvarcica sa ebaya.co.uk, sve stigle, ja zadovoljna Htjela bih naruciti i posteljinu za bebu al me eto strah te carine da me na kraju ne izadje posteljina 300km
Nejma crne nazalost,turi u masinu i malo boje mozda se okreci hahaha...Zezam se pogledat cu kasnije jos koju stranicu....jesi gledala na e bayu tamo imas vasta
Kod mene drugarica ima par bundica nisu fake,vjerujes da samnom kad izlazi ne smije da ih obuce hahahha
ja sam mojoj mami rekla...ako ce ih nositi ima da ih lize...ko na onoj petinoj reklami ...a onda sam joj pokazala leseve nakon skidanja krzna ...od tada ih fakat ne nosi mada joj jos stoje u ormaru
hajde nekako kad vidim koznu jaknu to mi je ok...kravu jedem i ja...ili bundicu od ovce...al kad vidim cincile ili zeke...hoce nesto da mi bude ...meni je ok kad neko nosi krzno ili kozu...al da je tu zivotinju pojeo...tj. da je iskoristena do kraja...al radi mode...ooo...no...no...no
noa kome ti tražiš bundicu sebi ild jetetu..kod nas u lindexu ima budnica za djecu
hajde nekako kad vidim koznu jaknu to mi je ok...kravu jedem i ja...ili bundicu od ovce...al kad vidim cincile ili zeke...hoce nesto da mi bude ...meni je ok kad neko nosi krzno ili kozu...al da je tu zivotinju pojeo...tj. da je iskoristena do kraja...al radi mode...ooo...no...no...no
Krave.ovce,koze ok to pojedemo ali bas kad vidim medvjeda,lisicu ili one jadne ugrozene zivotinje sakom bi ih sve po glavi,na mom ostrvu ima farma mink zivotinja(to su one malene zivotinjice,njih uzgajaju bas radi bundica i mode...A oni cuvari kraljica u eng i dk sa onim velikim kapama na glavi crnim..Jedna kapa jedan crni grizli ...Ja drugarici samo kazem uh sto bi volila da sad protrci lisica ili medzed sa Zoyom oko vrata
ma i moje je tako bilo,ja se tamo odvalila smijat onom na šalteru,prvi put mi se desilo,ja sam Lani svojoj naučivala svega,samtneih hlača,potkošulja...a i sebi dva kupaća i on meni carini paket od 7 dječijih gaćica
ma i moje je tako bilo,ja se tamo odvalila smijat onom na šalteru,prvi put mi se desilo,ja sam Lani svojoj naučivala svega,samtneih hlača,potkošulja...a i sebi dva kupaća i on meni carini paket od 7 dječijih gaćica
ja nosim krznene bunde... neko durgi to i fata i ubija a meni je u njima najtoplije... kad oni prestanu to raditi ja ću prestat kupovat i nosat...
hebote sad se ja trebam cijeli život sa vjetrenjačama borit..ne pada mi na pamet...ja svoju smeđu liju i crni nerc ne bih bacila nema tih para...
al to nije tema emisije....
noa dođi meni u goste odvedem te ja u kupovinu bundice...
kakav lindex bakrači...ima se gdje kupit
< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.11.2011 11:49:48 >
eto mizerna sam... štaš više do mene... sad kao ja jedna ne kupim i neće niko...nemojte me nasmijavat... ja mogu i gola hodat al neće sigurno ovi koji budne plaćaju po 20000 dolara... na svemu sam sebe zakinula to mi jedini gušt životni...i sad ja treba svijet da spašavam...ne pada mi na pamet. A ko neće ne mora...ne trejarm ni ja tebe da kupiš i obučeš...nemoj ni ti mene tjerat da svoje blago pobacam...jedva čekam snjegana da zavalja toliko ih volim
noa ima kod ''mog čike'' za svakoga po nešto
eto mizerna sam... štaš više do mene... sad kao ja jedna ne kupim i neće niko...nemojte me nasmijavat... ja mogu i gola hodat al neće sigurno ovi koji budne plaćaju po 20000 dolara... na svemu sam sebe zakinula to mi jedini gušt životni...i sad ja treba svijet da spašavam...ne pada mi na pamet. A ko neće ne mora...ne trejarm ni ja tebe da kupiš i obučeš...nemoj ni ti mene tjerat da svoje blago pobacam...jedva čekam snjegana da zavalja toliko ih volim
noa ima kod ''mog čike'' za svakoga po nešto
U pravu si ima malo logike u tvom postu,ne mozes me natjerati da licim na zivotinju,nema sanse,ni ja ne bi volila da mene neko odere pa me nosi ....Ali to nije tvoje blago vec tudje nazalost