Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 6.12.2011 18:10:28
Ilhana RR
ma mogu izdrzati tri mjeseca ;)
ja sam i mamina posla isprintala da imam kao knjigu da citam jer vise volim kad legnem i papir za papirom listam =) to mi je nekako posebna uzivancija... od svih knjiga u kuci, a imam ih puno, 80% su nase =) jes da sporo citam al procitam ;)
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 9.12.2011 18:15:47
Lilly
Nikako da javim svoje utiske. Citala sam romane od Khalida Huseina. Hiljadu cudesnih sunaca mi je za nijansu bolji od Lovac na zmajeve. Posle toga sam citala Sjenku vjetra i nije mi nesto. Nakon toga sam presla na domace romane od MirYam i super su mi. Procitala sam "Mala supruga" i odusevljena sam a trenutno citam drugi roman od iste autorice "Ranjeni orao". odlucila sam procitati sve njene romane prije nego predjem na nekog dr. autora ;)
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 9.12.2011 21:53:19
Pingvina
Lilli...podsjeti me na tinejdzerske godine...Tad smo od prijateljicine mame "krale" MirJam knjige i potajno ih citale.Ja sam zaljubljena u Nepobedivo srce...nekako mi ona ostala u najljepsem sjecanju. Mada, svaka od njih ima ono nesto svoje...Sretno s citanjem. Ja po ne znam koji put citam Gordanu od Zgorke...Nikad mi je dosta...
P.S.Ne znam ko je pitao za knjige iz Konzuma-danas su stigle...pa pozurite se!!!:))
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 9.12.2011 22:46:40
Pingvina
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Joj i ja sam u ratu krisom procitala nekoliko njenih knjiga...i topila se
Mi se i danas znamo zezati sa njenim neizostavnim karakteristikama "idealnih devojcica"...fijakerima, izmivanju kovrcica, domacem slatku i devojcurama koje imaju za puder i fine carape.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 10.12.2011 9:47:18
vjestica
kakve su knjige iz konzuma? jesu li sve ljubići? i meni treba neka preporuka, dugo nisam čitala knjige (osim poneke kad stignem) ali sad sam odlučila da ponovo počnem, ali sma ispala iz fazona kakvi su novi novi pisci? kojeg biste mi preporučile? ne zanimaju me ovi lagani naivni ljubići, a ne mogu ni preteške knjige tipa ruskih pisaca
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 10.12.2011 10:11:39
DISANA
Čitala sam jednu iza druge Moskovska pravila te odmah iza nje Prebjeg. Dobro štivo, krim i napeto ali antistresno i opuštajuće. Ja trenutno završavam knjigu "Turist" a imam spremne "Kraljičina luda" i " Grad lopova". Jeli ko čitao?
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 10.12.2011 10:12:11
teacher75
IZVORNA PORUKA: vjestica
kakve su knjige iz konzuma? jesu li sve ljubići? i meni treba neka preporuka, dugo nisam čitala knjige (osim poneke kad stignem) ali sad sam odlučila da ponovo počnem, ali sma ispala iz fazona kakvi su novi novi pisci? kojeg biste mi preporučile? ne zanimaju me ovi lagani naivni ljubići, a ne mogu ni preteške knjige tipa ruskih pisaca
nisu ljubici, od 5-6 koje istovremeno izbace mozda samo jedan bude ljubic, ostalo su razni zanrovi, bude bas kvalitetnih romana i best sellera, trilera, itd...buduci da imamo slican ukus, preporucujem knjige khaleda hosseini-a lovac na zmajeve i 1000 sjajnih sunaca. konzum je nedavno izbacio lovac na zmajeve, cini mi se da je prevod gonic zmajeva ili tako nesto pa potrazi
< Poruku je uredio teacher75 -- 10.12.2011 10:13:32 >
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 10.12.2011 10:46:23
madam x
IZVORNA PORUKA: DISANA
Čitala sam jednu iza druge Moskovska pravila te odmah iza nje Prebjeg. Dobro štivo, krim i napeto ali antistresno i opuštajuće. Ja trenutno završavam knjigu "Turist" a imam spremne "Kraljičina luda" i " Grad lopova". Jeli ko čitao?
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 10.12.2011 10:51:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zinanina
IZVORNA PORUKA: DISANA
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 10.12.2011 10:57:42
SREĆNA
Evo da i ja pokušam da se uključim bar na ovu temu. Preporučila bih knjigu Princeza Sultana, ne znam je li neko već preporučio ali kjniga je u tri dijela i čita se u jednom dahu, nevjerovatna priča. A Legenda o Ali-paši, najbolja knjiga svih vremena. Ja sam je pročitala 4 puta i opet bih mogla.
RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE 10.12.2011 10:59:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: SREĆNA
Evo da i ja pokušam da se uključim bar na ovu temu. Preporučila bih knjigu Princeza Sultana, ne znam je li neko već preporučio ali kjniga je u tri dijela i čita se u jednom dahu, nevjerovatna priča. A Legenda o Ali-paši, najbolja knjiga svih vremena. Ja sam je pročitala 4 puta i opet bih mogla.
nisam ni jednu od ovih dve , a gde kupujete ove knjige jel samo u BiH ih ima ili ima ih i negde vani ako procitaju dijasporci ovo nek mi pisu