Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 18:18:26
Miracle*3
Ja sam aldomet pila skoro cijelu prvu trudnocu. Ovaj put mi je skocio prije 10 dana, ali cijelo vrijeme je 100 sa 50, 100 sa 60, i onda odjednom 150 sa 90. I ja odem ujutro, odem njihovom internisti, sve nalaze izvadim, i nista, a pritisak opet nizak. I evo sad opet odjednom. A nalazi su pokazali samo anemiju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 18:22:10
gerberka
meni su pregledali i bubrege probaj ga ovako sniziti jesi se nesto nervirala
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 21:33:29
raja_ringe
Naletih na jedan muski vic pa da ga podijelim sa vama :)
Igrale tri zene golf. Jedna od njih nije bila spretna i njena loptica odleti u sumu. Ode je potraziti i umesto loptice pronadje zabu uhvacenu u zamku. "Oslobodi me", rece zaba, "i ispunit cu ti 3 zelje !!!". Zena se nije dugo dvoumila. ... Oslobodi zabu, na sta ova kaze : "Hvala ti, ali zaboravila sam nesto napomenuti. Sve sto pozelis tvoj muz ce dobiti 10 puta toliko."
"Nemam nista protiv", bila je zadovoljna zena. Njena prva zelja bila je da postane najlepsa zena na svetu.
"Ali jesi li ti svesna", upozori je zaba, "da ce tvoj muz postati daleko najlepsi muskarac na svetu? Sve ce ga zene proganjati !!!".
"Nema problema. Pa ja cu biti najlepsa zena na svetu i on ce videti samo mene." I tako zena postade najlepsom zenom na svetu. Nakon toga pozeli postati najbogatijom. "Ali to ce uciniti tvog muza deset puta bogatijim od tebe". "To mi uopste ne smeta", odgovori zena. "Ono sto je njegovo, i moje je! " I tako žena postade najbogatijom na svetu.
"A sta je tvoja zadnja zelja?", bila je radoznala zaba.
"Zelim dobiti LAGANI srcani udar!"
Pouka price je da su zene inteligentne. Nemoj se nikad saliti sa njima!
NAPOMENA: AKO SI ZENSKO ne citaj dalje. Za tebe je vic gotov.
Ako si muskarac idi na dno stranice...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Covek je imao deset puta LAKSI srcani udar!
Prava pouka je to da zene stvarno misle da su jako inteligentne. Pustimo ih neka tako misle i uzivajmo u spektaklu :D
NAPOMENA: Ako si zensko i jos citas ovo, DOKAZ JE DA ZENE NIKADA NE SLUSAJU !!! :D
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 21:39:05
senka27
IZVORNA PORUKA: raja_ringe
Naletih na jedan muski vic pa da ga podijelim sa vama :)
Igrale tri zene golf. Jedna od njih nije bila spretna i njena loptica odleti u sumu. Ode je potraziti i umesto loptice pronadje zabu uhvacenu u zamku. "Oslobodi me", rece zaba, "i ispunit cu ti 3 zelje !!!". Zena se nije dugo dvoumila. ... Oslobodi zabu, na sta ova kaze : "Hvala ti, ali zaboravila sam nesto napomenuti. Sve sto pozelis tvoj muz ce dobiti 10 puta toliko."
"Nemam nista protiv", bila je zadovoljna zena. Njena prva zelja bila je da postane najlepsa zena na svetu.
"Ali jesi li ti svesna", upozori je zaba, "da ce tvoj muz postati daleko najlepsi muskarac na svetu? Sve ce ga zene proganjati !!!".
"Nema problema. Pa ja cu biti najlepsa zena na svetu i on ce videti samo mene." I tako zena postade najlepsom zenom na svetu. Nakon toga pozeli postati najbogatijom. "Ali to ce uciniti tvog muza deset puta bogatijim od tebe". "To mi uopste ne smeta", odgovori zena. "Ono sto je njegovo, i moje je! " I tako žena postade najbogatijom na svetu.
"A sta je tvoja zadnja zelja?", bila je radoznala zaba.
"Zelim dobiti LAGANI srcani udar!"
Pouka price je da su zene inteligentne. Nemoj se nikad saliti sa njima!
NAPOMENA: AKO SI ZENSKO ne citaj dalje. Za tebe je vic gotov.
Ako si muskarac idi na dno stranice...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Covek je imao deset puta LAKSI srcani udar!
Prava pouka je to da zene stvarno misle da su jako inteligentne. Pustimo ih neka tako misle i uzivajmo u spektaklu :D
NAPOMENA: Ako si zensko i jos citas ovo, DOKAZ JE DA ZENE NIKADA NE SLUSAJU !!! :D
fakat ne slusajuu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 22:08:29
gerberka
fakat i ja kazem
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 22:34:25
gerberka
senkaaa sve je med, a i parket je dobar mene mahaluše
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 23:04:38
dzenyA
Djeste drage moje, Arina cestitam na 17 god,braka,meni tek 2,5 god.... kad sam citala gore ove postove i meni je prvo palo na pamet kolko andjelo ima god, kad gerba s pitanjem kao oni textualni zadaci iz matematike ja mislim fa je i kod mene ovakav krevetic samo nam je jos u paketu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 23:22:51
gerberka
IZVORNA PORUKA: dzenyA
Arina cestitam na 17 god,braka,meni tek 2,5 god.... kad sam citala gore ove postove i meni je prvo palo na pamet kolko andjelo ima god, kad gerba s pitanjem kao oni textualni zadaci iz matematike ja mislim fa je i kod mene ovakav krevetic samo nam je jos u paketu
hehe i meni je to bila asocijacija
a mila i meni je 2 god braka i 7 mjeseci..dakle i trudne smo ublizu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.12.2011 9:21:44
Lulu_08
Jutro mamice i pupice, sta ste se jutros raspavale aaaa? hehehe. Moja L. i ja vec odavno budne, jutros malo ljencarile nista jos radile nismo, sad cemo doruckovati pa malo u skitnju hihihih..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.12.2011 9:24:51
Nina_Lana
Jutroooo,,mi smo sinoc isli na kontrolu, uradili CTG, pregledao me dr. vaginalno i otvorena prstic jedan , danas nam je punih 37 nedjelja, kontrola ponovo u cetvrtak abd...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.12.2011 10:02:11
pusica
Da li je neko radio amniocentezu ja idem u ponedjeljak i jako se bojim.U ALLAHOVIM je rukama sve ja to znam ali bi mi uveliko pomoglo da mi neka od nas kaže ustvari kako je to bojim se, bojim...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.12.2011 10:15:52
ellam
nina_lana super jos malo imal treme? puno srece
pusica mislim da tanjom iglom kroz pupu uzimaju malo tecnosti i na osnovu tog vide to sto pregledaju... nek ti dragi Bog olaksa i pomogne, mi navijamo da sve bude odlicno
pozz ostalima pupicama
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.12.2011 10:27:22
pusica
Hvala,sva sam smetena ne znam šta da radim ne mogu da jedem uopšte a sinoć sam ustala sigurno desetak puta.Nadam se da će mi dragi Allah pomoći da nije nužno nikada ovakav test nebi radila.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 10.12.2011 11:04:15
anđelo
Jutro drage moje,kako ste mi?ja jutros imala neke neidentificirane bolove na svakih pola sata ,nisu menstrualni,nego nekakvi čudni skroz.Kao da vam se cjepa dolje karlica i rektum.Predišem i onda prođe a traju oko minutu.Jestel vi imale nekad nešto slično.Zanimljivo je da čim sam kaficu popila ,odmah sam morala ić na wc,i sad mi je lakše,tj nemam više bolove. Jel moguće da su ti bolovi bili uzrokovani probavom il je ipak nešto drugo.Koristim magnezijum direkt 300. Ovaj krevetić je presladak,meden je ,ja se zaljubila u njeg