|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
9.12.2011 15:24:02   
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka

sta treba jesti u 8 i 9 mj da beba dobije na kilazi osim meda kao prirodnog secera? ima li savjeta user posted image
Gerbo, nemam ti ja s tim iskustvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,i mene interesuje.

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6001
9.12.2011 15:29:39   
gerberka
čitam neki clana i tamo pise u 8 mj trudnoce vaše je dijete tesko 1600 gr.. bla, bla, bla...u devetom mj trudnoce vase je dijete teško 25kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisu stvaili zarez, bas je ludo procitati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6002
9.12.2011 15:30:29   
anđelo

čitam neki clana i tamo pise u 8 mj trudnoce vaše je dijete tesko 1600 gr.. bla, bla, bla...u devetom mj trudnoce vase je dijete teško 25kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisu stvaili zarez, bas je ludo procitati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6003
9.12.2011 15:35:14   
Sandrich
joj andjelo  citam tvoj post i stvarno ne mogu da vjerujem dokle ide ljudska glupost! Reci nekome da mu dijete nece prezivjeti ako se rodi u 8 mjesecu ili nesto tome slicno pa nevjerovatno.....za ubit nekoga majke mi....user posted image  ja mrzim sve te babske price a strasno mi idu na zivce  i ljudi koji tako razmisljaju....kad mi neko kaze nemoj kupovati prije nego se beba rodi kao nevalja to mi tako zasmeta isto kao da mi neko diskretno kaze Desit ce se nesto lose,beba se nece rodit itd i to mi je tako ruzno od ljudi i svojima bliznjima sam to i rekla....nek mi samo jos neko proba spomenuti te budalastine i gotov je, ionako mi hormoni divljaju user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6004
9.12.2011 15:38:34   
gerberka
de uzivaj i kupuj, ljudi koji su praznovjerni su teski sami sebi.
uzdam se u Boga, ne u ljude

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6005
9.12.2011 15:39:14   
Sandrich

masala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6006
9.12.2011 15:39:51   
Sandrich

tako je user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6007
9.12.2011 15:45:02   
anđelo
Cure slažem se s vama 100%user posted image user posted image user posted image user posted image Kome Bog odredi da živi i njegovu nafaku,niko mu to ne može oduzeti.Samo On je kadar život dati .user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6008
9.12.2011 15:46:11   
Arina

user posted image user posted image user posted image user posted image cariceeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako je zasto davati prednost sujevjerju nego vjerovanju u dragog Bogauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6009
9.12.2011 15:47:06   
Arina
IZVORNA PORUKA: anđelo

Cure slažem se s vama 100%user posted image user posted image user posted image user posted image Kome Bog odredi da živi i njegovu nafaku,niko mu to ne može oduzeti.Samo On je kadar život dati .user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6010
9.12.2011 15:50:05   
Arina
drage moje ....meni i mm sutraaaaaaaaaa.....17 godina braka........aaaaa...jestel popadaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 6011
9.12.2011 15:52:32   
Arina
ja sam vam ovdje skoro pa "teta Arina"user posted image user posted image user posted image .....mogu vas sviju po cigare ,pardon sok ,poslatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 6012
9.12.2011 15:54:35   
Anoniman
Zenice user posted image
Prije nego zbrisem kod svojih samo da vam mahnem, pozdravim Senku i njene djecake user posted image
Lijepo se vidjesmo danas na GAK-u user posted image

Moje stanje je nepromjenjljivo od prosle sedmice. Maleni se jos nije poceo spustati u karlicu i kaze dr. ako ne pocne do sljedeceg pregleda u srijedu da cu morati na komisiju da vidimo sta cemo dalje. Ni carski nije iskljucen user posted image
Medjutim, postoji mogucnost i da se pocne naglo spustati pa rodim vec sutra. Sve me to buni, sve te silne opcije. Uglavnom, rece dr. da budem spremna na sve, pa cak i da nocas dobijem bolove buduci da su mi poceli laznjaci user posted image

user posted image svima! mazite svoje user posted image i puponje.

(odgovor članu Arina)
  Neposredna veza do poruke: 6013
9.12.2011 15:57:00   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Arina

ja sam vam ovdje skoro pa "teta Arina"user posted image user posted image user posted image .....mogu vas sviju po cigare ,pardon sok ,poslatiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image de posalji mene po cigare, da jednu iza zgrade izdundulim, ono dječije-početnički user posted image user posted image user posted image

da vam je sretno mila naša i da dočekate zlatni pir user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 6014
9.12.2011 15:58:45   
gerberka
Dinamitna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6015
9.12.2011 16:00:16   
Arina
user posted image

IZVORNA PORUKA: Arina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image de posalji mene po cigare, da jednu iza zgrade izdundulim, ono dječije-početnički user posted image user posted image user posted image

da vam je sretno mila naša i da dočekate zlatni pir user posted image user posted image user posted image

dacu ti ja dundulenje.......user posted image user posted image user posted image user posted image ....jos iza zgradeuser posted image user posted image user posted image

Hvala draga ......user posted image ...samo vako prhladjena  pa jos sa ovakom venom....tesko ce se ikud mrdnuti...a bas sam imala volju....nema veze ....bice izlazaka  ako Bog dauser posted image

< Poruku je uredio Arina -- 9.12.2011 16:01:22 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6016
9.12.2011 16:13:26   
veki_aki
ej zene moje! Puno posla dans na poslu i nestigoh se prije javit i jos dok sam vas iscitala...
Prvo da Sonji od ssrca zestitam na user posted image , da joj bude ziv i zdrav i zelim joj da se sto prije oporaviuser posted image user posted image user posted image !!!
Arina nadam se da ce sutra vec grlo prestat, a jos vaznije i te vene. Sretna vam 17-o godisnjica, svaka castuser posted image . Ja svake nove godine se zezam i sama sebi cestitam koliko sam izdrzala, a vala i njemuuser posted image
Mama21e user posted image bas sam u poslu bila pa nestigoh se javnut, jel to tebi kontrakcije gore il bolje? Nadam se da ce skoro prestat!
Gerbo cestitke na ulazak u 8-i mjesec, jos malo i bebi je tu!
Dinamitna nadam se da ce uskoro krenut pravi trudovi i sve zavrsit prirodnim laganim porodom, drzim fige!
Bebice supac da si jos tu  snama, samo nek bebi papi nadoce on brzo pa ce ti jos govorit dr. kako je pretiluser posted image . Kad sam ja izasla sa svojim djecakom koji se rodio sa 3400, pa poslje spao na 3000, mm je ostao bez teksta, ocekivao je nesto puno veceuser posted image , i danas se smijemo, al kako to brzo poraste...
Ostale drage moje veliki user posted image , ne ljutite se ak sam koju zaboravila jer vise ne znam ni sta sam procitala.
Jucer me glava tako bolila i bilo mi ruzno i odmah mi pritisak pade na pamet, jos mi nikad niko nije mjerio a ja evo peti mjesecuser posted image
pusa svima!

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 6017
9.12.2011 16:39:22   
anđelo
Veki aki,taj pritisak obavezno nek ti mjere ,nije se s tim igrati.
Arina čestitke na 17 godina braka,tvoj brak od mog stariji 10 godinauser posted image user posted image ,kad mi bude 40 g ako Bog da ,bit će 17 godina braka.
Mama 21,jesul prestale kontrakcije?
A sad pitanje za sve ,jel zna neka od vas slučajno kojim danima u ambulanti na jezeru radi dr.Goran Stojkanović?Nikako da ga ufatimuser posted image .
Htjela sam još nešto reć,al zaboravihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6018
9.12.2011 16:46:01   
gerberka

Arina čestitke na 17 godina braka,tvoj brak od mog stariji 10 godinauser posted image user posted image ,kad mi bude 40 g ako Bog da ,bit će 17 godina braka.

nagradno pitanje : Koliko naša anđelo ima godina ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6019
9.12.2011 16:47:56   
anđelo

nagradno pitanje : Koliko naša anđelo ima godina ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne treba kriti godineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6020
9.12.2011 17:28:37   
senka27
Dinamitnaaaauser posted image uspjele se uganjati...i tebi od nas veliki HUG

samo se ti opusti user posted image

meni dr rece da je sve ZRELo bebac samo sto nije...

posteljica,pl. voda ma malac ko tempiran..a ja sve kontam ma neceee to bar jos za 15 dana

a kako me ledja boluckajuuser posted image svasta je moguce

ma neka dodje kad bude spreman mojuser posted image

A Gerbo bravo za izjavuuser posted image nek narod trabunja sto hoce i ja se bas nikako ne obazirem na to

nego angelo koliko ti je godinauser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6021
9.12.2011 17:33:31   
gerberka
senka josss maloooo user posted image user posted image user posted image uz tebe smo mila, jos malkoo, malkiceeeee user posted image
ja kažem mm prića se da ne valja utorkom nista raditi kaze on ne valja subotom ici na pijacu iza 3 jer ne radi user posted image user posted image user posted image

a pitala sam i na temi žene sa hidzabom i jasmin mi je odgovorila da Islam ne podržava ne rad ( a tako i svaka vjera )

hocu da kazem sve su to praznovjerja, treba se drzati Svetih knjiga i onoga sto u njima piše

pusaaa

< Poruku je uredio gerberka -- 9.12.2011 17:34:41 >

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 6022
9.12.2011 17:44:20   
senka27

ja kažem mm prića se da ne valja utorkom nista raditi kaze on ne valja subotom ici na pijacu iza 3 jer ne radi

user posted image user posted image user posted image

user posted image za tm

eto hvala Bogu i tebi se basss blizi...mazi puponiuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6023
9.12.2011 18:09:23   
Miracle*3
Andjelo, jako je tesko njih uhvatit, jer se stalno mijenjaju. Npr, dodje jedan dr, pregleda svoje pacijente i jos 2-3, a ostali dr. cekaju da oslobodi ordinaciju, i stalno kruze. Najbolje ces proci kad nazoves i provjeris kad je dezurni i da tad odes.

A meni opet skocio pritisak. Tako mi je odjednom pozlilo i glava me zabolila da sam u istom momentu morala leci, tako mi je lose skrozuser posted image user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 6024
9.12.2011 18:14:06   
gerberka
miracle i meni je neki dan skocio tlak..uzmi cehnu bijelog luka i zalij je kao tableticu soljom jogurta..ne mirise, ali pomaze vjeruj mi --user posted image

osim ako nemas hiperteziju odavno, onda dr daje aldomet

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 6025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  239 240 [241] 242 243   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *