Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj,Jelena Ne znam sta da ti kazem. Mi smo pili sumamed. Ispili bocicu,nije djelovao,pa dobili novi antibiotik. Istu muku s turom mucili ,punih sest mjeseci.Dvije sedmice tura,pa dvije sedmice malo pauze i oporavka,pa opet... Ne znam zaista,samo vam od srca zelim da cim prije prodje...
< Poruku je uredio Amani12 -- 8.12.2011 17:03:13 >
jelena sumamed je najaci antib koliko znam haman mi ga pili kad je imao brohitis nama je pomogao ... Sad neznam mozda joj ne odgovara stvarno neznam cim se tura stalno vraca nesto nije o.k sigurno nece dzaba sigurno skakat ko luda danas bi vam trebalo biti bolje druga je doza .... Zao mi je sto je muci tura
pozdravljam sve, felix kraljica si imate vise zuba od nas, mi jos nemamo nijednu tricu, ali imamo jedinice, dvice i cetvorke, fale nam jos i petice ja bila prva smjena, jedva ustala jutros, sinoc kasno zaspala pa jedva, citav dan ko da me neko pretukao. poslije skole isla u one2play da izaberem igracku za paketic od skole- do 30km, to nam je limit a ne mozemo dodati jos novca pa kupiti nesto sto nam se svidja,jer ide preko racuna. na kraju nam samo preostale lego kockice sto se tice igracaka za njen uzrast. da je starija, uzela bih joj neku od onih drustvenih igara, ima stvarno super izbor.al eto drago mi zbog lane sto ce biti organizovana priredba i deda mraz i paketic kakav- takav
megi prosle god je A. toliko plakao bojao se deda mraza a cisto sumnjam da ce i ove god biti bolje hm ..... sve prica o.k al kad ga vidi bjezat ce ko djavo od krsta znam ja to..... gvodelina sta ima kod vas sta drug radi kako tuta trening napreduje ? Aj drago mi je da sam vam dan popravila nisam to imala namjeru malo se cak sramim jer sam smotana neznam nikako sracunat te zube kako treba ccc bas sam smotana al eto nesramim se pitat sta cu kad nezz tacno ..... Mi cemo jos malo u shpoing uh dal ce A. slusat znam da ce trcat za igrackom al nacu mu jednu i da miruje , dok sve ne obavimo Tiki i meni se svidjaju te drustvene igre ima i kod nas dosta ih da A. zna ja bi uzela monopoli da se igramo a dzaba uzimat on bi to podero kao sta zna Vidim vi naveliko piset_e o slikovnicama trazite hm ja A.kupila zanimalo ga malo posle oso do taje kaze didi tata ejo papi paji mi ijone -da mu pravi avione jer skoro tata reko nema vise papira anel pobaco avione ponestalo mu papira a anel se snaso toliko o nasoj intersovanju o slikovnicama Neku noc mu kad smo posli lec ispricala crvenkapicu pricu ja ju znam , posle vicem ocu prica crvekapicu kaze necu , ocu da se igam-oce da ustane da se igra
ja lanu uspavala vec u pola 8, nisam vise izdrzala, ona je spavala samo sat vremena danas i citavo popodne nervozna i pospana a i ja s posla dosla ko zombi, jedva sam cekala da se ispruzim u horizontalu
vidjecemo, iskreno se nadam da me nece nadignuti prije pola 8 premorena je, sinoc je zaspala u 10 (sto je za nju jako kasno jer inace zaspi oko 9) a ustala je nekad iza pola 8 i oko podne spavala samo sat vremena (inace spava oko 2 sata), pa se nadam da nece sutra uraniti
kako je uspijes uspavat? Ja A. ne bi uspjela uspavat nema sanse...svi bi zaspali prije njega...on kad mu se spava pocne hodati po kuci ko nervozna ukrajinka tako znam da mu se spava...a inace...ma nema sanse
uvalim joj cucu i dam dekicu, kenjka 2-3 minute u kreveticu i govori "nece da spava" i nakon toga zaspi budi se ona 2-3 puta u toku noci ali samo da trazi cucu ili vodu i nastavi. bice problem kad budemo izabacili cucu, on da nek nam je bog na pomoci
dadada ista situacija nema sanse da ja nju uspavam kad se meni spava, sinoc je jedva zaspala u 23 sata, budila se ne znam ni koliko puta i jutros u 8 na nogicama, a ja danas druga i bas mi se spavalo, ali ne da se meni
Lady jel ti ovjerena knjizica