|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermiogram
4.12.2011 21:39:31   
prevareni
Pozdrav svima,što se tiče nalaza,važno je da se bakterije unište,jer nalaz nemoze biti ni blizu kakav bi željeli,a lijek za koji garantujem za popraviti Spermogram je Pro-fertil ali orginal,pa ćete vidjeti nalaza i akobogda prinovu.Ko je sebi zacrto cilj on se kad tad i ostvari nekom brzo a neko mora da sačeka i da ima vjeru u gospodara svoga,i user posted image .

(odgovor članu maxus svratila)
Neposredna veza do poruke: 926
5.12.2011 8:03:56   
regi
ja bih pitala cure iz Zenice: gdj eu zenici (osim u bolnici) uraditi spermiogram? mozda vec negdej i pise,ali ima 38 stranice,stvarno puno za citati.

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu prevareni)
Neposredna veza do poruke: 927
5.12.2011 12:18:09   
pepika
regi ima u stacionaru,CHR...ali njihovi nalazi nisu uopste pouzdani.To je puno cura reklo,a i MM kad god je isao vaditi nalaz kod njih bio mu je katastrofa.Tako da smo zadnji radili u bolnici,mada ni njima puno ne vjerujem user posted image Nemas nigdje drugo,znaci bolnica i stacionar,nazalost...

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 928
5.12.2011 12:41:52   
regi
OK a gdje ima u sarajevu? molim vas cure, treba mi smao informacija gdje uraditi pouzdan spermiogram? stvarno na je avzno.mislim,los je spermiogrma mm ionako,i sumnjam da ce ista bolje biti,al ako ga vec nije radio godinama,ajde da bar bude kako treba...do one Rade mogu samo ovi iz KS?mi iz ze-do ne mozemo kod nje?

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 929
5.12.2011 12:44:49   
okana
Jedini pouzdan po meni je na Jezeru radi ga gđa Rada Mujkić a od privatnika čula sam da je kod Mehmedbašića pouzdan. Mi smo radili u laboratoriji Lužani nemoj slučajno tamo 100% nepouzdani

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 930
5.12.2011 13:00:35   
Miimy
Kod prof. Mehmedbasica uradi jako pouzdan... moj muz je radio sretnoooooo

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu okana)
Neposredna veza do poruke: 931
5.12.2011 15:16:05   
regi
ok,hvala Vam ;)

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 932
5.12.2011 23:14:04   
malena27 RR
regi pokusaj doci do Radmile...kod Mehmedbasica kosta 150 km a kod Radmile 30-tak maraka...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 933
6.12.2011 7:51:32   
regi
kod mehmedbasice 150 km?!?!?!?! je li on normalan? prije 3-4- godine bio je 50 km.....jbt!!!!! pa,stavrno ne mogu sebi da dodem....
mm ima azoospemriju, i pio j evec 6 mjeseci neku terapiju i dr insistira d aodradi spermiogram,ali pouzdan,kako bi znao da l slucajno zacetaka psemrija ima u ejakulatu.
dakle,ovo mi je jako bitno.
molim vas,ako neko ima ideju kako do Radmile da dodem(kad smo se tek poceli boriti sa dijagnozom,neki dr Lagumdija nam je prpeoruci nju,i tad je bila na bolovanju,tako da ju nismo upoznali) neka me uputi....
moze i na pp ,samo da to odradimo vec jednom,ionako se sekiram,jos i  oko spemriograma tolika zbrka.
malena, 30 km je za one koji dolaze iz drugog kantona ili?
ima neko njen broj?

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 934
6.12.2011 8:38:40   
Miimy
jeste kod Mehmedbasica je 150 km i istona je da je prije par godina bilo 50km al covjek je lijepo objasnio poskupljenje , i evo zbog cega, njegov nalaz je jedini nalaz sa parametrima, koja su najnovija i koja prizna Svjetska Zdravstvena Organizacija... radi se spermiogram posebnim najnovijim metodama, i on meni i MM kaze da je i reagens skuplji pa je i cjena veca i jos nam se izvinjavao... e sad ko voli nek izvoli nalaz za 1-2h bude gotov covjek te primi rastumaci ti i kaze sve sto ima... iskreno kad moras moras u tim trenutcima pare su najmanje bitne a ja bi poludila da nalaz cekam po 10 dana... u glavnom Sretnoooooooooo

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 935
6.12.2011 8:56:09   
bosss
u mediko s je spermiogram 30 km i dobijes ga za pola sata, i 100% je tacan posto dobijes sliku i ako hoces sam mozes da prebrojis koliko ih ima i vidis kavi su posto ti oni za te pare istampaju i sliku sa spermigrama, pa vi vidite za te pare isplati se platiti gorivo i doci i uraditi i opet sa putnim troskovima jeftinije izadje nego tih 150 km. 150 km pa to je bas kradja i nema takvih reagensa koji mogu toliko kostati.

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 936
6.12.2011 9:07:18   
regi
mi u petak svakako dolazimo u sarajevo,ap bih htjela da odradimo i to,jer cu dobiti vise nervni slom od stalnog odlaganja suocavanja sa tim.
koliko treba biti apstinencija?
3-4 dana? hvala svima....ja nemma pojma st aznaci "vidjet stanice spermatogeneze u ejakulatu",ali to nam treba ;)

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 937
6.12.2011 9:07:48   
regi
boss,daj mi please link za taj medico s ili broj da ih pitam....mehmedbasicev br imam negdje.

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 938
6.12.2011 9:27:12   
bosss
broj tel 051 232100   www.medico-s.com
koliko sam skontala da si ti iz zenice a ako jesi onda ti je svejedno isto putovati do banjaluke ili do sarajeva . s tim da se ovdje ne narucuje vec samo dodjes ujutro i das uzorak i za pola sata gotovo i onda sjednes sa embriologom i ona ti daje konsultacije. ja bi je stvarno preporucila za azoo parove jer bar ja imam dobro iskustvo sa njom.
a njihov spermiogram je digitalni. i dobijes sliku spermiograma.

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 939
6.12.2011 10:13:41   
regi
niko mi ne rece kako do Rade da dodem...ima neko broj na koji se narucujete,pa da pitam mozemo mi doci i koiko bi nas kostalo,akd vec nismo iz KS?

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 940
6.12.2011 11:58:30   
maxus svratila

IZVORNA PORUKA: maxus svratila

Evo od mog muzica nalaza.
PH - 8
volumen - 3
Boja blijedo - zut
Likvefakcija _ Normalna
Koncentracija _ 55.500.000
Progresivno pokretnih -22.2
Slabo pokretnih -30,2
Nepokretnih -47,6
Leukocita - 14,7

U opsiu nalaza : Nalaz u referentnim vrijednostima, ali sanirati upalu.
Ali, meni grebe oci sto je samo 22,2 progresivno pokretnih....

Mi smo radili kod Balica, i predlozili su nam prvo da uradimo i spermokulturu kod njih, pa da onda doktorca vidi nalaz, kao sta i kako dalje, i da mene pregleda, to je sad u cetvrtak.
Jos nismo isli kod urologa, ili nam terapiju moze prepisat i doktorica Balic, sta mi savjetujete.
Da li bi trebali odnos da imamo sa zastitom zbog leukocita?

Sve što sam starija to udobnije gaće biram!

(odgovor članu maxus svratila)
Neposredna veza do poruke: 941
6.12.2011 12:13:31   
Almaa

IZVORNA PORUKA: regi

niko mi ne rece kako do Rade da dodem...ima neko broj na koji se narucujete,pa da pitam mozemo mi doci i koiko bi nas kostalo,akd vec nismo iz KS?

regi, probaj 250-250 i pitaj za njen broj.

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 942
6.12.2011 14:26:39   
regi
a,kako se tacno zena zove i preziva?
Radmila kako?
hoce neko slucajno ovih dana ici do nje?je li se na ovaj broj vi narucujete kod nje?

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 943
6.12.2011 18:30:33   
ena0002
Regi Alma ti je dala broj nazovi je pa je pitam.....mislim da ce te ona naruciti....ako odes bez najave cisto sumnjam da ce vas odmah primiti ...ali najbolje bi bilo da odes licno, da porazgovaras sa njom...jer preko telefona zna biti i pomalo drska i postoji rizik da te ne saslusa ili naruci

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 944
7.12.2011 14:52:09   
regi
znate sta?zvala sam,nje nema na broju koji mi je neka podjednako drska sestra dala.
dakle,nema veze.svakako se i ne nadam nicemu,idemo negdje u zenicu i gotovo.jbt,kantoni ko druge drzave!

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 945
7.12.2011 14:55:40   
regi
od privatnih poliklinika u zenici,je li niti jedna ne radi spermiogram?
sunce,medicom i slicne?

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 946
7.12.2011 14:56:37   
gerberka
IZVORNA PORUKA: regi

a,kako se tacno zena zove i preziva?
Radmila kako?
hoce neko slucajno ovih dana ici do nje?je li se na ovaj broj vi narucujete kod nje?

radmila mujkic

033 250 275
033 250 276

nazovi je, budi ljubaznam ona djeluje drsko ali je inace dusa od zene..zamoli i dogovori se..ne odustaj od njenog nalaza, nemas sta u zenici traziti, ovdje pojma nemaju,a labaratorije su fuserske. Radini nalazi se priznaju u svijetu

sretno draga regi user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 947
7.12.2011 15:04:34   
regi
kakvi su balici sa spermiogramima?

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 948
7.12.2011 16:05:50   
sabas
nemam iskustva sa Balicima, ali po forumskim pricama djeluje mi ok . Kod Rade (Radmila Mujkic) je s gram sa uputnicom 18 KM , 30 KM bez uputnice Neznam kako ide sa osobama iz drugog kantona (Gerba je kod nje radila a drugi je kanton) Apstiniranje je min 3 max 5 dana kod Rade. U svakom slucaju se treba dogovoriti s njom prije nego date uzorak, zna biti neugodana, ali ipak zena odradi posao kako treba i savjetuje koliko ona zna. Ako ujutro date uzorak rezultati su gotovi oko 13 sati. Kod dr Mehmedbasica je 150 KM (negdej sam procitala da je slijedeci kontrolni 5o KM- ne uzeti za sigurno) nalazi gotovi za 2 sata. Njigove nalaze (Rada i Mehm.) priznaju u drugim centrima tj podudaraju se sa njihovim Hrvatska Slovenija . U Zenici u CR svi imaju dijagnozu azoo. nepouzdani 100% (iskustva forumasica ne moje)

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 949
7.12.2011 18:37:51   
maxus svratila
Kod Balica je 50 KM, isto treba nazvat prije da se najavite, mi smo u 5 sati nosili uzorak.

Sve što sam starija to udobnije gaće biram!

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *