Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam cula pozitivne kritike za vrtic u drugoj gimnaziji,a kolega od mm vodi djecaka u jedan negdje kod dalmatinske ali ne znam tacno gdje.
za Drugu gim bi morali skinuti pelenu u narednih mjesec, dva a ne bih da joj i to priustim jer svakako treba da se adaptira na novi vrtic...kod dalmatinske? to me interesuje?
pa ja nešto logikom nebi trebalo biti ništa strašno...tačnije ništa baš. recimo cimet se proporučuje u super količinama majkama u kompot kada doje bebu...dok recimo kažu nam nemoj odmah navalit na bijeli luk
cimet s epreporučuje i za bebe koje imaju dijareiju d aim pomogne...pa eto ...ja mislim logički nemaš razloga za brigu
pa ja nešto logikom nebi trebalo biti ništa strašno...tačnije ništa baš. recimo cimet se proporučuje u super količinama majkama u kompot kada doje bebu...dok recimo kažu nam nemoj odmah navalit na bijeli luk
cimet s epreporučuje i za bebe koje imaju dijareiju d aim pomogne...pa eto ...ja mislim logički nemaš razloga za brigu
Izvinjavam se na ulijetanju, ali dadoh dijetetu napitak u kome ima bogme podosta cimeta,prenijelo me. A on momački potegnuo Hoće mu šta biti, jel ko davao cimet svom djetetu??
ja sam davala, i dajem puding od tapioke sa cimetom...za cimet sam cula da u velikim kolicinama moze samo smanjiti secer u krvi, i preporucuje se dijabeticarima, lose nista nisam cula...
ma iman prije je bilo kao ako je tempertura 37.5 stalno prisutna ima upla apluća.. asad bogami nema ništa specifi�no...evo napisa nam new mama kako je sa 40 turom njenom djetetu otkrivena upala pluća... a znaš i lani od techer stalno je bila 38 haman i više...tako d anema tu više specifi�nosti temperature ja bar mislim...voo sve postalo atipi�no majkemi
Rado bih...ali mi je predaleko... ..dosla bih ja komercijalom, cas posla, al' valja sa V. prepjesaciti sa stanice do Skafe...a samo da znate moje dijete kad hoda to su dva koraka naprijed, pa najmanje sest krugova oko svoje ose ...
felix, je l' sve ok
neda mi se pisat al da vam javim da je dobro stim da je danas dobro plakao kad ga ostavio pa usutio igro se i jedva docekao deda da dodje po njega doso kuci jeo zaspo usto nehoran nervozan ko pasce , malo se smirio i o.k je ...... Ide i sutra danas mi je bio dug i tezak dan prvi put smo odvojeni kad je doso kuci ne pusta me samo me vice neda mi da mu ledja okrenem vice di si se sakija -sakrila Sve u svemu nije lose al bilo je suza .... hvala sto pitate za nas