Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moje dijete mm odvede doktoru, nije pomogao dalsy, nista nije skinuo temperaturu, nije pomogao lupocet, skocila joj na 40,7 sad joj stavila pola voltarena i odvede je doktoru. Jos na sve ovo prvi put mi dosla posle poroda, imam osjecaj da se na djelice rastavljam koliko me stomak zeza. Srece da ne ureknem Luka dobar, jadan kao da zna sta se desava cijelo jutro ili drinjca ili lezi u ljuljasci.
Dadada nisu joj slikali pluca ali jesu slusali. Ona meni nikad se nije ni jednom zakasljala od kako se rodila, stvarno nije imala sa tim problema, pa se nadam da nisu pluca.
ako ovo potraje ja bih ti savjetovala da joj ipak poslusaju pluca, znas kako smo mi bile zaglavile u bolnici radi upale na oba plucan krila a na slusalicama joj nista nisu culi niti je uopce kasljala sve to vrijeme
I meni treba savjet od vas dvije... Prijateljica ima djecaka koji muca...vodila ga je u Dom zdravlja, ali kazu da im je guzva u tim nekim grupama za vjezbu... Sta mislite ima li potrebe da ga vodi toj zeni sto ste vas dvije isle
Tekja, ona slika jucer je
felix želim vam sto brže privikavanje na vrtic..teacher bravo za nalaze Jelena nadam se da ce Ana brzo ozdraviti ,ti si stvarno hrabra žena,svaka cast ja sam ozdravila ,danas nemam temperature,isti virus kao i kod Nikole samo je mene malo vise oborilo, al Bogu hvala proslo je..
Cudo se MALA ne javlja, a utakmica je O kakvom snimanju je rijec?
I meni treba savjet od vas dvije... Prijateljica ima djecaka koji muca...vodila ga je u Dom zdravlja, ali kazu da im je guzva u tim nekim grupama za vjezbu... Sta mislite ima li potrebe da ga vodi toj zeni sto ste vas dvije isle
Tekja, ona slika jucer je
ne znam kako se tacno zove...nekakav audiogram ili tako nesto...da vide je li cuje kako treba...pa mi mala rece da mora biti savrseno miran tj. da ih uspavaju...a ja vala ne mislim da dam da ga uspavaju
A za mucanje...ja bih svakako otisla...bolje sto prije da se sanira...ako je moguce mozda da vidis i sa mamom almom...i ona je svoju curisu vodila radi istog problema...pa da vidis gdje, sta i kko
jelena, sad vidjeh da je gnojna angina, dok sve iscitah, sretno, da brzo ozdravi! bas mi je zao, al nek nisu pluca dadada, lanu su vec jednom uspavljivali, i ja sam se brinula al je ok proslo, nije toliko strasno
joj draga, stvarno se vise ne sjecam na koji nacin, al su joj nesto dali za nekih 15ak minuta je oborilo, osamutilo i zaspala je. probudila se nakon zavrsetka snimanja. to je bilo kad su joj snimali glavu, kad smo morali da provjerimo jel sve ok, jer je kasnila sa dizanjem i prohodavanjem. hvala bogu sve je bilo ok
jos ne znamo tacnu dg, pijemo opet sirup temp nije imala cijeli dan mada je sad vruckasta sutra pokusamo uhvatiti pis pis da odnesemo na urinokulturu
dobro vece svima, i moj djecak spava ja malo citam sta vi radite i kako su djecica. jelena draga si stvarno dobro jaka osoba svaka ti cast i da da Ana sto prije ozdravi. Felix da niste krenuli u nas vrtic mi smo dobili novog djecaka. mi idemo u Nur
dadada, lanu su vec jednom uspavljivali, i ja sam se brinula al je ok proslo, nije toliko strasno
A cime ih uspavaju
joj draga, stvarno se vise ne sjecam na koji nacin, al su joj nesto dali za nekih 15ak minuta je oborilo, osamutilo i zaspala je. probudila se nakon zavrsetka snimanja. to je bilo kad su joj snimali glavu, kad smo morali da provjerimo jel sve ok, jer je kasnila sa dizanjem i prohodavanjem. hvala bogu sve je bilo ok
dobro vece svima, i moj djecak spava ja malo citam sta vi radite i kako su djecica. jelena draga si stvarno dobro jaka osoba svaka ti cast i da da Ana sto prije ozdravi. Felix da niste krenuli u nas vrtic mi smo dobili novog djecaka. mi idemo u Nur
felix nije iz sarajeva