Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Slomi me Mahdi :) Nece da spava preko dana ovih dana (ja recenice haha), uredno je pospan od 11 ujutru i samo kenjka i kenjka. Ni dojenje ga ne smiri, nego se izvija i udara me nogama. Eto, ove mame sto kukaju, niste same :) Mene neka slabost uhvatila, samo se nadam da nije viroza, ne bih da mu od mene predje.
Išli smo mi i vani, tad je jedino odspavao, jedno 10 minuta
mala_sa, hahahaha presladak je!
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
M je prvih 3 mjeseca života bio k'o topić, orilo-gorilo on spava. A sad, ne da trza na svaki moguci zvuk, nego samo udjes u sobu i stanes kraj kreveta, eto njega, mahalac, budan, da šta ne ofula
e onda je A rano poceo s tim...ne moze ni da jede smirom, ko bebe, nego sve zvjerka okolo, sta se desava...ne smije mm proci kraj nas dok doji je je odmah smijeh i galama, nema kad da jede...ja ne smijem ni da ga pogledam, pocne mi gugutati a sa spavanjem je jos ko zec...sad je vec budan...
Cinkoo M ti je stvarno ,masallah. E spava evo treci puta po 1/2h. Mi smo u pocetku s nekih 5,5 mj poceli s ukusima i to danas jede,nema reakcije kombinacija i sl ukus . Jaje jos nije probao samo,ali je jeo tjesteninu ima vec i nekih 20-tak dana. I mi nemamo guralicu ,valjda nadjemo nesto fino. Mala_sa A ti je bas vrijedan,ljubni nam drugara . Evo probudi se djetic,begam ja
uh...crkla sam...usisavaj, brisi, slazi, puni masine, prazni masine, opet puni...
enci pa koliko ti mozes na onom orbiju pa dobijes upalu misica? ja 20 min i gotova
30 min+stepenice gore-dolje +dodatne aktivnosti
Mala_sa ma i sama sam shvatila da je najbolje po svom nekom osjećaju sve raditi pa i tu dohranu
Ma svaka majka najbolje zna za svoje dijete...
P.S. hoce to tako od dodatnih aktivnosti, samo pazi se znaju i benovi da nastradaju
a za haos ...jo vidi ga kao gimanastiar pravi
< Poruku je uredio enči80 -- 6.12.2011 18:42:30 >
Ja sad sve kontam kako da joj napravim prostor au sobi d aima kada krene kretanje, mislila sam izbaciti veliki ovaj stol, samo da ostavim trpezarijski. N je danas pocela da "puže" unatrag i tako se okrene i odeeee i svugdje je ima, sad sam joj deku na pod stavila, jer na razvucenom trosjedu sa kretanjem moze zacas spast.....emel eto dize guzu, gura koljenima i pokusava doci do igracaka a ide smao dalje od njih unazad.....ajd valjd auskoro skonta kako ce unaprijed
Mimikimi hajd sad vidi ima li tikera... I vi ostale zenice kojoj nebude mrsko nek pogleda, samo da znam fercera li??
7 mjeseci i jedna sedmica, ma radi
u mene stvarno ne radi
Otiđi u 'moj profil' i isključi ovo 'Nemoj prikazivati korisnikov avatar (sliku) i opis u forumu'...meni se isto jednom desilo.
palačinko avatar je a bravo za N i puzanje!