Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sretni mali rodjendancici u mene mi snahi i Animagical-inoj ,da cure budu zdrave i vesele uvijek svojim roditeljima aBd
vidi prije .Jutro zene, umorile,naspavale? Ja se odmaram uz kafu.Bebica me slomila sinoc, nekakva nervozna bila,budila se svakih pola sata. Enči, sretan rodjendan curama
Sretni mali rodjendancici u mene mi snahi i Animagical-inoj ,da cure budu zdrave i vesele uvijek svojim roditeljima aBd
Hvala cure i prijo
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Juuuutro drage moje mene je jucer citav dan zub bolio. Jos sam pocetkom ove godine sve zube prekontrolisala i popravila sta se poraviti imalo.
Odem popodne zubaru kaze mora nesto korjen vaditi pa vracati i kanale cistiti. Kaze imate li dobro osiguranje. Reko imam extra paket za zube gdje ti godisnje 1000 eur priznaju za zube. Kaze ja cu vam dati profakturu pa nazovite osiguranje. Reko hajd. Kad na profakturi iznos 560€, kaze moze da bude jos veci, ali to je to. Ja ostala bez teksta. Za jedan zub....
Jucer sam D pokusavala nauciti da da pusu, ali ona se samo smije haha Nigdje puse na vidiku hahaha
Odem popodne zubaru kaze mora nesto korjen vaditi pa vracati i kanale cistiti. Kaze imate li dobro osiguranje. Reko imam extra paket za zube gdje ti godisnje 1000 eur priznaju za zube. Kaze ja cu vam dati profakturu pa nazovite osiguranje. Reko hajd. Kad na profakturi iznos 560€, kaze moze da bude jos veci, ali to je to. Ja ostala bez teksta. Za jedan zub....
Jucer sam D pokusavala nauciti da da pusu, ali ona se samo smije haha Nigdje puse na vidiku hahaha
Jutro i od nas. Mi ustale, presvukla N i eno je opet potrbuske baca stvari oko sebe i mrmlja Mene sinusi malo popustaju, glava me vec par dana ne boli ali i dalje pricam kroz nos i nos je pun. Nisu mi smjeli dat sntibiotike pa kosristim smao sterimar i parim se na kamilicu i haman pomaze jer sma odmah reagovala. Enci, cestitamo rodjendancic!
Jutro i od mene, mene je jucer I slomio, neznam da li je spavao pola sata za citav dan, stavim ga da doji on se pocne i tada ljutiti, udara me, ma jednostavno mu nikakav polozaj nije odgovarao , ali eto ko sinoc je nesto spavao i sad spava Sretni rodjendancici malenim bebarama, nestignem ovih dana citati, ali koliko sam citala cure od Enci slave 3 mali rodjendancic Odohhhhhh place
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Jutroo Ja sam bas,bas tuzna...moja beba zakazana na operaciju 26.12. ..Nakon sto su se zlijezde smirile i u nedjelju sve bilo super u pon. opet podivljale,uvecale se,zagnojile i E dobila temperaturu pored antibiotika . Ne mogu da je zamislim na operacionom stolu . Dodje mi da zapalim i jezero i pedijatriju i one koji nabavljaju smecarske vakcine a i onu koja joj je dala Boris se cijelu trudnocu,rodis je zivu,zdravu i onda zbog j vakcine mora s 3 mjeseca na operaciju... Izjadah se ja vama ali sta cu ..da mi je jedan pozitivan post napisati
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05