|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
7.12.2011 8:52:11   
mimikimi
enci sretan rodjendancic cujamauser posted image
e bi sad valjala kriska "gazane" uz kafu uf ufuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 726
7.12.2011 8:53:35   
Amam
Sretni mali rodjendancici u mene mi snahi i Animagical-inoj user posted image user posted image ,da cure budu zdrave i vesele uvijek svojim roditeljima aBd user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 727
7.12.2011 8:58:11   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Amam

Sretni mali rodjendancici u mene mi snahi i Animagical-inoj user posted image user posted image ,da cure budu zdrave i vesele uvijek svojim roditeljima aBd user posted image user posted image

vidi prijeuser posted image user posted image .Jutro zene, umorile,naspavale?
Ja se odmaram uz kafu.Bebica me slomila sinoc, nekakva nervozna bila,budila se svakih pola sata.
Enči, sretan rodjendan curamauser posted image user posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 728
7.12.2011 9:04:46   
enči80

user posted image user posted image user posted image

Hvala cure i prijouser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 729
7.12.2011 9:07:35   
enči80
Zumbulčice ja sam hvala Bogu dobro spavala,evo i ja pijem kahvu acure obavljaju jutarnju turu spavanjauser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 730
7.12.2011 9:09:06   
Cickolini

Pridruzujemo se i mi cestitkama u tebe ti snahi i Animagical-inoj user posted image

Sve najbolje i da su medene bebice zive, zdrave i sretne duuuugo godina user posted image

< Poruku je uredio Cickolini -- 7.12.2011 9:16:01 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 731
7.12.2011 9:09:13   
mersiha 77
jutric zenice
ma kod nas nena ture samo napadi nervoze
mi imamo ogrlicu pa valjda je do toga ko ce znati

enci cestitamo curama 3 rodjendancic masallah kako vrijeme leti,nek su ti sretne i haijrliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 732
7.12.2011 9:09:58   
zumbulcica
Sto volim ove jutarnje ture,kad vec ne mogu nocu spavati nek me vala pusta da kafu popijemuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 733
7.12.2011 9:11:31   
mersiha 77
i moj sincek spava a ja pijem kafu rahatlusuuser posted image
lahko je vama imati snahe
meni nedaju ove mamice,nedaju scerima daleko vec se pripale daljineuser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 734
7.12.2011 9:12:58   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

i moj sincek spava a ja pijem kafu rahatlusuuser posted image
lahko je vama imati snahe
meni nedaju ove mamice,nedaju scerima daleko vec se pripale daljineuser posted image

Kolko si dalekouser posted image , mozda ti ja dam svojuuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 735
7.12.2011 9:15:42   
mersiha 77
zumbulcice u Svedskojuser posted image

Neposredna veza do poruke: 736
7.12.2011 9:19:11   
zumbulcica

zumbulcice u Svedskojuser posted image

Uuuuu dalekouser posted image Jedino da ga pustis da on dodje kod nasuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 737
7.12.2011 9:21:03   
mersiha 77
znala sam,kazem ja nedaju mame scerima dalekouser posted image
ma bolje im je ovdjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 738
7.12.2011 9:23:31   
Cickolini
Juuuutro drage moje mene je jucer citav dan zub bolio. Jos sam pocetkom ove godine sve zube prekontrolisala i popravila sta se poraviti imalo.

Odem popodne zubaru kaze mora nesto korjen vaditi pa vracati i kanale cistiti. Kaze imate li dobro osiguranje. Reko imam extra paket za zube gdje ti godisnje 1000 eur priznaju za zube. Kaze ja cu vam dati profakturu pa nazovite osiguranje. Reko hajd. Kad na profakturi iznos 560€, kaze moze da bude jos veci, ali to je to. user posted image user posted image user posted image Ja ostala bez teksta. Za jedan zub....

Jucer sam D pokusavala nauciti da da pusu, ali ona se samo smije haha Nigdje puse na vidiku hahaha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 739
7.12.2011 9:24:10   
bombina
juuurto zene i prijatna vam kahva...sretan rodjendancic curama...i moja spava,sad kad sam ulazila u sobu nasadila se na nos i tako spavauser posted image a i mama se naspavala,dok sam prije nje ustalauser posted image

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

Neposredna veza do poruke: 740
7.12.2011 9:29:13   
enči80
Hvala vam na čestitkamauser posted image

Cickolino za te pare kod nas možeš čitavu vilicu nadograditi...560Euser posted image ...Kako napreduje ticker 3user posted image user posted image

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 741
7.12.2011 9:30:14   
zumbulcica

znala sam,kazem ja nedaju mame scerima dalekouser posted image
ma bolje im je ovdjeuser posted image

user posted image do duse.E da znas da i babo i majka idu u kompletuuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 742
7.12.2011 9:32:20   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Juuuutro drage moje mene je jucer citav dan zub bolio. Jos sam pocetkom ove godine sve zube prekontrolisala i popravila sta se poraviti imalo.

Odem popodne zubaru kaze mora nesto korjen vaditi pa vracati i kanale cistiti. Kaze imate li dobro osiguranje. Reko imam extra paket za zube gdje ti godisnje 1000 eur priznaju za zube. Kaze ja cu vam dati profakturu pa nazovite osiguranje. Reko hajd. Kad na profakturi iznos 560€, kaze moze da bude jos veci, ali to je to. user posted image user posted image user posted image Ja ostala bez teksta. Za jedan zub....

Jucer sam D pokusavala nauciti da da pusu, ali ona se samo smije haha Nigdje puse na vidiku hahaha

user posted image Mozda ti za te pare hoce zlatnu vilicu raditiuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 743
7.12.2011 9:34:18   
bombina
cickolini- ja kad svojoj  kazem hajd poljubi mamu,malo me polize po obrazuuser posted image

AMINA-15.2.2011. rodila se mamina princeza

Neposredna veza do poruke: 744
7.12.2011 9:35:45   
mersiha 77
cickolini meni je ovdje ljetos za vadjenje zuba uzeo 240 km,a da popravljam jedan imam to mi je reko kostace me hiljadu i po marakauser posted image ,ma uzas

Neposredna veza do poruke: 745
7.12.2011 10:01:30   
sweet insanity
Jutro i od nas. Mi ustale, presvukla N i eno je opet potrbuske baca stvari oko sebe i mrmljauser posted image Mene sinusi malo popustaju, glava me vec par dana ne boli ali i dalje pricam kroz nos i nos je pun. Nisu mi smjeli dat sntibiotike pa kosristim smao sterimar i parim se na kamilicu i haman pomaze jer sma odmah reagovala.

Enci
, cestitamo rodjendancic!user posted image

drznice, dobro nam dosla.user posted image

Neposredna veza do poruke: 746
7.12.2011 10:05:31   
bebix
Jutro i od mene, mene je jucer I slomio, neznam da li je spavao pola sata za citav dan, stavim ga da doji on se pocne i tada ljutiti, udara me, ma jednostavno mu nikakav polozaj nije odgovaraouser posted image , ali eto ko sinoc je nesto spavao i sad spavauser posted image
Sretni rodjendancici malenim bebarama, nestignem ovih dana citati, ali koliko sam citala cure od Enci slave 3 mali rodjendancicuser posted image user posted image
Odohhhhhh placeuser posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 747
7.12.2011 10:08:46   
enči80
Mozda ti za te pare hoce zlatnu vilicu raditi

user posted image user posted image user posted image

Hvala sweetuser posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 7.12.2011 10:09:51 >

(odgovor članu bombina)
Neposredna veza do poruke: 748
7.12.2011 10:12:57   
animagical
enci nek su im sretni rodjendanciciuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 749
7.12.2011 10:17:06   
ciciban26
Jutroo
Ja sam bas,bas tuzna...moja beba zakazana na operaciju 26.12. user posted image ..Nakon sto su se zlijezde smirile i u nedjelju sve bilo super u pon. opet podivljale,uvecale se,zagnojile i  E dobila temperaturu pored antibiotika user posted image . Ne mogu da je zamislim na operacionom stolu user posted image user posted image user posted image . Dodje mi da zapalim i jezero i pedijatriju i one koji nabavljaju smecarske vakcine a i onu koja joj je dala user posted image user posted image user posted image Boris se cijelu trudnocu,rodis je zivu,zdravu i onda zbog juser posted image vakcine mora s 3 mjeseca na operaciju...
Izjadah se ja vama ali sta cu user posted image ..da mi je jedan pozitivan post napisati

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *