Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zato sto je to bas jak antibiotik i pije se 3 ili 5 dana.i nebi se smio cesto koristit al kao sto sto Mala napisa bolje sumamed nego 3-4 razlicita antibiotika pa opet na kraju sumamed.sumamed i azomex je isto pa da znate
zato sto je to bas jak antibiotik i pije se 3 ili 5 dana.i nebi se smio cesto koristit al kao sto sto Mala napisa bolje sumamed nego 3-4 razlicita antibiotika pa opet na kraju sumamed.sumamed i azomex je isto pa da znate
ja sto napisem iza toga stojim...
a tajra odavno nisam bila ovakva zaista,kratak fitilj totalno.a s tobom se ja nikada ne bih mogla ni posvadjatia a kamoli potuci, ti si moja dusa
@mala1994 dr. Aida je toliko detaljna da, nekidan, nije znala da mi dijete ne moze primiti HiB jer je navrsilo 2 godine nego sam joj ja morala to reci...a pise na kartonu datum rodjenja? da se ne sjeca da smo 6 puta razgovarale o porodicnoj sklonosti ka alergijskim reakcijama na vakcine i da sam odbila da mi dijete primi MMR bas zbog toga pa me opet pitala a kad cemo dati MMR? i da je dala 5 vakcina djetetu od 8 mjeseci bila je nestasica u Vrazovoj jedno vrijeme, pa je odjednom primio i one sto je zakasnio i one sto je trebao i dobio vodene plikove po tijelu a na poziv moje izbezumljene prijateljice dr. Aida je kategoricno tvrdila da to nije od vakcine, a na pedijatriji, gdje je navecer dovela dijete koje je jedva disalo zbog jake alergijske reakcije su utvrdili da je od vakcine i dali odmah injekciju i kortikosteroidnu mast?
dr Aida je mozda najbolja u Vrazovoj, strucna je i jako prijatna, ali u danasnje vrijeme, vise vjerujem svom majcinskom instinktu nego detaljnim doktorima...
moj ispo samo taki do sad je moj kruh licio Boze mi oprosti na sve samo ne na nesto jestivo onaj starter je prava stvar sad sam se nalozila i kupit cu sebi onaj kalup za kruh i samo da se ''pridodam'' tebi i tajri i ja sam danas cekam muža s posla pa da se kvalitetno posvađam noa mi nije neka musterija
ne ulazim u taj dio sa vakcinama,ali pricam o terapiji kod respiratornih infekcija.. u ovom dijelu sam imala dobro iskustvo sa njom ali zaista.
a ja ako sumnjam u terapiju nekog ljekara ne dam prvo sirup pa ga onda bacim nego odmah idem po drugo misljenje.
iskreno sto se vakcina tice ja jedino idem kod dr rovcanin jer njoj vjerujem jer me zena nikada do sada nije iznevjerila i nije nadobudna da ne podnosi misljenje drugih dr kao mnogi ljekari.
a Aida je vec mozda malo ostarila pa je bas memorija vise ne sluzi najbolje.
a ja pecem hljeb u rerni ako ne ispadne dobro ranicu se....
ja njima dajem jednu bocicu zajedno i ne bih prekidala da sam na tvom mjestu, dala bih jos jednu pa onda mozes vidjeti sta ces
moj ispo samo taki do sad je moj kruh licio Boze mi oprosti na sve samo ne na nesto jestivo onaj starter je prava stvar sad sam se nalozila i kupit cu sebi onaj kalup za kruh i samo da se ''pridodam'' tebi i tajri i ja sam danas cekam muža s posla pa da se kvalitetno posvađam noa mi nije neka musterija
šta mi prepporučujete da kupim malenoj za piti, nosić curi, kašljuca, temp nema Neki sirup za iskašljavanje il šta? noć je prošla mirno, bez budjenja
moje obe od juče em kašljuvaju em nosevi ko slavine
ja sma svojima uvela sirup od lovora, med i tahan i fiziološkom čistimo nos pa se ispuhuju svako malo...evo mamu zivkam dvako 5 minuta da je napomene na postojanje baby vaca....i da ona im skuhala čaj od ćubre i pomješača onaj od luka i jabuke...
vijdet ćemo noćas...smao boga molim da do ture ne dođe
joj i ja se bojim ture, surup od lovora? a šta mislite o onom sirupu od bijelog sljeza? ima i za djecu i za odrasle ja koristila jednom i za dan mi kašalj prestao
Znam tajra,ali mislim da je i do organizma,evo ja naprimjer nisam imala gripu nikada da se ja sijecam,u srednjoj skoli 4 godine nisam nikada izostala ni jedan dan,nisam bila bolesna,grlo me u zivotu nije zabolilo,ja ne znam kako je to kad boli grlo,niti sam ikada pila antibiotik da ja pamtim
Alan isto ,za njega mogu reci jer ima 2 godine,curica je jos mala,jednom je imao temp 2 dana i to je bilo od zuba,grlo ga nikada nije bolilo,niti je ijednom kasljao
bebacha imas tamo recept na '' domacinstvo-potreban savjet'' prava stvar kruh mek ko duša bananice ne slusa me laptop,izbrojili mu se dani izgleda morat cu teska srca da se odvojim od svog ''šteka''