|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
2.12.2011 13:32:26   
choirgirl
Cekam plusic vec 2 i po godineuser posted image

Sretno u januaru onda draga, zamijenila sam te sa Benu mislim da ona u decembru radi.
Pitaj sta god te zanima.

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2251
2.12.2011 13:34:24   
BENU
pingvina ja radim kod dr balića,peti dan user posted image  ču početi sa klomifenom i piti 5 dana onda na folikometriju,pa za dalje vidjet ču šta ide i javlja ču tiuser posted image

beta 100
beta 901

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2252
2.12.2011 14:50:40   
choirgirl
eto, uradila sam test i negativan jeuser posted image user posted image

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 2253
2.12.2011 14:53:35   
balasgirl
Glavu gore Choi, nije sve gotovo, kako skontah danas ti je 12-ti dan od ins. Možda si malo prerano radila test. Važno je da vještice nema na pomolu. Strpljenja. Koja ti je po redu ins.?

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu choirgirl)
Neposredna veza do poruke: 2254
2.12.2011 15:06:57   
choirgirl
Inseminacija 3. po redu. Jeste 12. dan ali test je onaj za 4 dana unaprijed... tuzna sam uzasno...user posted image user posted image U ponedeljak idem u bolnicu na test krvi, dotad necu vise ni testirati... boli stvarno boli ovaj put

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2255
2.12.2011 16:33:23   
Pingvina
Choi...polako..Bas danas nesto citam o implantaciji i tim stvarima..Kazu da je tacno da se implantacija kod najveceg broja zena desi od 8-10 DPO...ali ima zena i kod kojih se implantacija desava od 6 DPO pa sve do 12 DPO-i sve to je normalno. Strpi se (znam da je tesko)...ali prije implantacije niti jedan test ti NE MOZE pokazati plusic.
Nemoj mila da places dok ne budes imala razlog za to..Ok????Saljem veliki user posted image  podrske.
BENU, ja tek treba da se dogovorim sa dr kako ce sve to da ide. Cula sam da je dr Balic jako uspjesan.Dao Bog da i ti budes jos jedan dokaz njegove uspjesnosti. Kakav je kod vas problem???

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

Neposredna veza do poruke: 2256
2.12.2011 16:57:36   
ivanai
choigirl draga bas mi je zao sto je negativan drzi se draga procice i to docice i nasim mukama jednom kraj docekacemo i mi nase dvije crtice na testu. znam da ti je danas tesko prije par dana mi je bilo isto ja sam isto test radila dvanaesti dan a trinesti dan sam dobila. ovaj mjesec odmaram pa sledeci opet sve iznova. ljubim te i budi jaka uostalom user posted image jos nije dosla nada jos uvjek postoi.

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2257
3.12.2011 9:07:09   
choirgirl
Drage zene puno vam hvala na podrsci!!!!!

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2258
3.12.2011 10:20:36   
ferrero07
Choigirl zao mi je stvarno i znam kako ti je... i ja se jos ne usudjujem radit test al ja sam ves rekla MM da nije uspjelo jer me vec stomak boli danima i pripremam se za user posted image jer danas "bi trebala" stic....                                                                             Pingvina zelim ti puno srece.... nadajmo se... bice i nama aBd user posted image .... 

Neposredna veza do poruke: 2259
3.12.2011 10:23:29   
Pingvina
ferrero, hvala ti draga!!!!
Znas, zenice koje su user posted image  kazu da ih je stomak isto bolio kao kad treba da dodje ona prokletnica...ali nije dosla.Nadam se najiskrenije da si se i ti bespotrebno brinula i da ce umjesto user posted image  doci user posted image user posted image  iuser posted image .

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...

(odgovor članu ferrero07)
Neposredna veza do poruke: 2260
3.12.2011 10:55:34   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: Pingvina

ferrero, hvala ti draga!!!!
Znas, zenice koje su user posted image  kazu da ih je stomak isto bolio kao kad treba da dodje ona prokletnica...ali nije dosla.Nadam se najiskrenije da si se i ti bespotrebno brinula i da ce umjesto user posted image  doci user posted image user posted image  iuser posted image .

To je 100% tačno. Provjereno. Ne gubite nadu drage moje ženice, bebice će stići aBd. Btw i mene je poslije svake inseminacije stomak bolio, ma baš baš bolio, a tako je bilo i kad sam ostala trudna, mislila sam nema ništa od bebe i čekala svakog trena da dobijem, ali na sreću vještičurina nije došla.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2261
3.12.2011 13:25:17   
ferrero07
Vec od ponedjeljka me boli i pisala sam vec da je svaki tren ocekujem.... i da ne zaboraavim juce me bolio lijevi jajnik.... ono "zigalo" me.... Pa ne znam...... iako mislim da nije uspjela inseminacija ipak se nadam...  jace je od meneuser posted image ... 

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2262
3.12.2011 14:16:53   
ajla86
curke u ponedeljak radim svoju prvu inseminafciju....neockujem nista....samo opusteno i laganini jer ipak ce biti sto biti mora...nocs isem u kafanu da proslavim jajnu stanicu koja se razvija fino....sutra navee4ce dernek kod mene uz rostilj sa prijateljima koji ce mi biti podrska....mogul mahmurna raditi inseminacijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.12.2011 20:10:45 >

Neposredna veza do poruke: 2263
3.12.2011 14:34:47   
gerberka
IZVORNA PORUKA: ferrero07

Vec od ponedjeljka me boli i pisala sam vec da je svaki tren ocekujem.... i da ne zaboraavim juce me bolio lijevi jajnik.... ono "zigalo" me.... Pa ne znam...... iako mislim da nije uspjela inseminacija ipak se nadam...  jace je od meneuser posted image ... 

mene je kad se zakacilo zigao lijevi jajnik, ono zatezanje, ziganje..ja mislila upala a ono beba user posted image sretno draga user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 2264
4.12.2011 8:12:53   
ena0002
Cure sretno user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2265
4.12.2011 11:54:28   
ferrero07
Cure drage hvala vam puno..... kako koji dan prolazi a user posted image ne dolazi, vise se nadam ali se bojim i veceg razocarenja ako dodje........ Zelim i vama takodje od srca user posted image ....

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2266
4.12.2011 22:46:08   
Pingvina
choigirl-jel ujutro radis testic???
Neka uz tebe bude sva sreca svijate.Cvrsto drzim fige za user posted image user posted image ...user posted image

Neposredna veza do poruke: 2267
5.12.2011 1:09:32   
ferrero07
Choigirl sretno ujutro sa testom, i ja moram..... I da nam budeuser posted image .                                                                                               ajla86 sretno i tebi sutra i da uspije od prvi put.....  I uskoro sve bile "bebele"user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2268
5.12.2011 8:24:11   
Pingvina
Sretno ferrero..sretno ajla..Do Bog da bude hairli i uspjesno i jednoj i drugoj i da su plusici "pred vratima"!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 2269
5.12.2011 10:42:34   
choirgirl
Bila sam jutros u bolnici, vadila krv, javice mi rezultate oko podne...Pa cu znati definitivno na cemu sam.
Sretno ferrero, je l i ti danas radis test?

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2270
5.12.2011 12:58:05   
ajla86
sve uradzeno.....mislila sam da je to nesto opasnije....niti boli niti traje dugo.zadovoljna sam....imala sam folikule u subotu jednu 23 mm i 12 mm endometrij 12 mm danas radzena inseminacija a nije ultrazvuk?????????????????? kad mogu raditi beta hcg da znam sta je i kako je

Neposredna veza do poruke: 2271
5.12.2011 13:09:58   
ledy blue
Choi nadam se da ce reyultat biti user posted image
Ajla86 meni nikada nije radjen uz na dan insiminacije...zelim ti da bude uspjesno...Jel ti doktor naglasio ...da podebljate veceras i ujutru akcijom??
A sad za test ne znam...ja sam jednostavno cekala dan ocekivane user posted image .eto strpljenje mi je jaca strana user posted image ..

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 2272
5.12.2011 13:30:08   
ajla86
a jeste ali muz dezurni 24 sata a ja ujutru radim...necem se vidjeti prije sutra naveceuser posted image user posted image user posted image user posted image ocito nema sanse jel de za user posted image ali sta cu....

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 2273
5.12.2011 13:50:20   
ivanai
Ajla86 trebala bi imati odnos danas obavezno meni je doktorica naglasila da je to obavezno zbog rizika od vanmatericne jel u toku odnosa u jajovodu se stvara trenje od kojeg jajna celija izlazi van a u toku inseminacije toga nema. choigirl jesu li stigli rezultati drzim ti fige.

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 2274
5.12.2011 13:55:05   
choirgirl
Drage moje samo da potvrdim da je kod mene definitvno negativno.
Sta je tu je, sad bar znam da je gotovo, obustavljam utrogestane i jedva cekam da user posted image dodje:);) eto ima i to:) I onda idemo dalje, spremati se za zadnji pokusaj.
Vrijeme leti, moja slijedeca inseminacije ce bit vec za 2 sedmice... Idemo dalje...

Ostalim curama puuuno sreceee zelim i da nas obraduju plusicem.

Ajla, meni nisu nikad radili ultrazvuk na dan inseminacije. Da li neko zna je l ima neki specifican razlog za ovo?
A za betu; kod mene rade tacno 2 sedmice nakon inseminacije.

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *