|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijasporo, sreco? Tugo?
5.12.2011 11:57:14   
mube
ma skoro svaki tvoj post malo naginje ka hvalisanju ili tebe ili tvoje familije..bez ljutnje..

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 451
5.12.2011 11:57:25   
veeseelaa
zakuha se na ovoj temi, a jutro je djelovalo bezbrižno user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 452
5.12.2011 11:58:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Ne kontam kakva je frtutma u snizeenoj robi,ne znam kako je dole po tim Sarajevskim ducanima nisam odavno bila ali ovdje npr  u radnju dodje nova roba ta ista roba je za dvije sedmice snizena jer dolazi druga roba ,fakticki oni vise zarade na snizenju nego na pravim cijenama....Ako je skupo jedino sto valja samo zato sto je neki Kurt Pedersen napravio skicu  jbg onda i kakvi su uopste ljudi koji te gledaju samo kroz marku...
Danci zive od  akcija,pa i ja sa njima,zasto da budem budala i kupim recimo nesto danas kad znamda ce to sutra sniziti i onda kupim to sto sam htjela otatak ostavim Adiju na knjizicu

tzv tilbut...
al ja nikada nisma cijene poklona gledala...

moja tetak donese stavrno lijep stavri i djeci i meni i suprugu...
znam d aje uzela na tilbutu a milion sma joj puta rekla...više volim da imaš novaca za sebe...nemoj trošoto meni je dovoljno d ate vidim...al jok ta meni na tilbutu kupila i jorgan i jastuke i sve živo kad sma s eudavala...oprmeila me smao takouser posted image

Tilbud se to zove u dk user posted image a evo primjera sad za Bozic od hrane do bijele tehnike,garderobe,igracaka drzava je svojim drzavljanima obezbijedila to snizenje  da si mogu kupiti poklone,hranu za Bozic,Novu sto znaci dobro nama a dobro i njima,ali prava snizenja dolaze tek u januaru jer sva roba narucena za decembar koja nije prodana ide na akciju jer vec dolazi polako roba za proljece...Tako sam ja sebi predprosle godine za 50% kupila bracni krevet platila sam ih oko 3500km,sto znaci za pola cijene a imam garanciju 15 godina,da mu rikne feder ili malo zaskripi dobijem nove...

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 453
5.12.2011 11:58:26   
mube
ma jok,kakvi zakuhalo bas je opustena konverzacija..

Neposredna veza do poruke: 454
5.12.2011 12:00:18   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mube

ma skoro svaki tvoj post malo naginje ka hvalisanju ili tebe ili tvoje familije..bez ljutnje..

naravno... šta da ja radim kad imam divne odnose sa mamom i bratom, kad je tema o tome moram reći kako stvari stoje... šta je tu je, hB a nešto se ne sjećam da sam o imovini pričala user posted image niti da sam prijavljivala šta sam u skorije vrijeme kupila itd A mnogima su se čestitale i kupovima kuće, stana, auta itd Meni niko nije ništa čestitao, jer nisam ni pisala o tome... a pazaraila sam i ja poneštouser posted image
na temi šta ste posljednje kupili sebi haman da se nisam ni javljala itd

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mube)
Neposredna veza do poruke: 455
5.12.2011 12:00:54   
snijeg
Možda nisu ljudi iz dijaspore škrti koliko su ljudi u BiH navikli da im se daje.
Vrijeme je da svi shvatimo da svako od nas ima svoj život, svoje obaveze, svoje prioritete, svoje kredite i šta me briga koliko ko, šta i cega ima! Moje je da budem domaćin gostu iz Švedske, Finske, Danske, Mostara, Sarajeva....ponudim šta imam, ne očekujem ništa, živim svoj život i nosim se sa svojim problemima i savješću. 
Pokondirenih tikava ima svugdje, a tikva je tikva bila ona u zemljama EU ili na našem Balkanu. Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu mube)
Neposredna veza do poruke: 456
5.12.2011 12:01:34   
veeseelaa
Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.

pa naravno, ja pišem ne o svima,. nego o većiniuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 457
5.12.2011 12:03:52   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: mube

naravno... šta da ja radim kad imam divne odnose sa mamom i bratom, kad je tema o tome moram reći kako stvari stoje... šta je tu je, hB a nešto se ne sjećam da sam o imovini pričala user posted image niti da sam prijavljivala šta sam u skorije vrijeme kupila itd A mnogima su se čestitale i kupovima kuće, stana, auta itd Meni niko nije ništa čestitao, jer nisam ni pisala o tome... a pazaraila sam i ja poneštouser posted image
na temi šta ste posljednje kupili sebi haman da se nisam ni javljala itd

nemoj veesela izazivat....

jesi napisla si...na svakoj tmei na kojoj se moglouser posted image

samo ja to ne doživljama kao hvalisanjeuser posted image
ja to gledam drugačijim očimauser posted image
kao info gdje su povoljni krediti hipotekarni za kupovinu stana...
il gdje je građevinski materijal povoljan uzet za graditi vikendicu itduser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 458
5.12.2011 12:05:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: snijeg

Možda nisu ljudi iz dijaspore škrti koliko su ljudi u BiH navikli da im se daje.
Vrijeme je da svi shvatimo da svako od nas ima svoj život, svoje obaveze, svoje prioritete, svoje kredite i šta me briga koliko ko, šta i cega ima! Moje je da budem domaćin gostu iz Švedske, Finske, Danske, Mostara, Sarajeva....ponudim šta imam, ne očekujem ništa, živim svoj život i nosim se sa svojim problemima i savješću. 
Pokondirenih tikava ima svugdje, a tikva je tikva bila ona u zemljama EU ili na našem Balkanu. Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.

Bas ovako lijepo napisano i meni Hanady rece da ce doci  kad bude cvjetni festival ima da joj kupim najljepsu orhideju...
Ja ne znam nikad nisam gledala jel neko dolazi s rukama u dzepovima ili nosi kesu...Mene najvise obraduje buket cvijeca,meni dosta,a sad da li neko ima porsea ili trabanta boli me ,sve dok su ljudi dobri u dusi...Dooljno da mogu s  nekim sjesti popiti kafu a da me glava ne zaboli

(odgovor članu snijeg)
  Neposredna veza do poruke: 459
5.12.2011 12:06:05   
Hanady RR

Stoga, ne treba najekstremnijim slučajevima dokazivati karakter i osobnost svih dijasporaca niti svih balkanaca.

pa naravno, ja pišem ne o svima,. nego o većiniuser posted image

a ne slažem se sa ovim...nije većina ...stvarno nije...
ja bih mogla reći eto familija pa fini u tom domenu ( što meni i nije oličje dobrote da s erazumijemo ne očekujem a nudim koliko mi je jorgan dug)

avo prijemr novostečenih prijatelja u posljednjim godinama iz švedske i slovenije...pa i njemačke...
stavrno imama pozitivna iskustav i počesto me postide ....
a dijasporci suuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 460
5.12.2011 12:06:33   
veeseelaa
al to je samo djelić user posted image imala sam napisati još ponešto, npr prije par mjeseci sam kupila auto, novi polo i nisam se pohvalila user posted image user posted image user posted image
a za kredit? pa naravno da sam pitala? mnoge su, zar ne? cijela tema o tome postoji, navela sam svrhu, jer je kamata drugačija
ajd sad lijepo mi čestitajte novi bibi user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 461
5.12.2011 12:07:01   
Anoniman
Veselice nemoj kuhati user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 462
5.12.2011 12:07:08   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: snijeg

Bas ovako lijepo napisano i meni Hanady rece da ce doci  kad bude cvjetni festival ima da joj kupim najljepsu orhideju...
Ja ne znam nikad nisam gledala jel neko dolazi s rukama u dzepovima ili nosi kesu...Mene najvise obraduje buket cvijeca,meni dosta,a sad da li neko ima porsea ili trabanta boli me ,sve dok su ljudi dobri u dusi...Dooljno da mogu s  nekim sjesti popiti kafu a da me glava ne zaboli

user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 463
5.12.2011 12:08:24   
veeseelaa

Veselice nemoj kuhati user posted image user posted image

user posted image user posted image neka malo user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 464
5.12.2011 12:09:14   
Hanady RR

al to je samo djelić user posted image imala sam napisati još ponešto, npr prije par mjeseci sam kupila auto, novi polo i nisam se pohvalila user posted image user posted image user posted image
a za kredit? pa naravno da sam pitala? mnoge su, zar ne? cijela tema o tome postoji, navela sam svrhu, jer je kamata drugačija

nek ti je sa srećom user posted image

samo polouser posted image mogla si i boljeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 465
5.12.2011 12:10:51   
Anoniman
Sretno vesela sa polom da te sluzi dugo ,kad ce slatka user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 466
5.12.2011 12:11:32   
mube
Hanady ne kuhaj ni tiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 467
5.12.2011 12:11:42   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

nek ti je sa srećom user posted image

samo polouser posted image mogla si i boljeuser posted image

Pih...polo....

Razočarala si meuser posted image

Neposredna veza do poruke: 468
5.12.2011 12:11:51   
veeseelaa
ma to je samo za po gradu user posted image hvala na čestitkama user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 469
5.12.2011 12:12:32   
veeseelaa
Pih...polo....

Razočarala si meuser posted image

user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 470
5.12.2011 12:12:58   
mube
cestitam Vesela na novom autu,ima da ti pozavide dijasporasi pogotovo ako je kupljen bez kreditauser posted image

Neposredna veza do poruke: 471
5.12.2011 12:13:30   
Anoniman
Pa moja vesela ne hvalim se ni ja koliko bi mogla,par puta uletila sa noom garderobom cizmama a rado bi pohalila soje nausnice ,samo bojim se da mi neko ne nabije na  nos sto kupujem bizuteriju a  ne dijamante jer sam u dijasporiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 472
5.12.2011 12:14:37   
veeseelaa
bez kredita naravno, hvala mube na čestitkama user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mube)
Neposredna veza do poruke: 473
5.12.2011 12:16:21   
mube
ma znala sam..ima se moze se jeldeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 474
5.12.2011 12:16:38   
veeseelaa

Pa moja vesela ne hvalim se ni ja koliko bi mogla,par puta uletila sa noom garderobom cizmama a rado bi pohalila soje nausnice ,samo bojim se da mi neko ne nabije na  nos sto kupujem bizuteriju a  ne dijamante jer sam u dijasporiuser posted image

user posted image   pih kakva je raja i toga bi bilo user posted image ma treba sve reći šta je ko kupio, ev ja sad odoh obići neke teme da ne idem više OT user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *