|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijete - molim vas hitno za savjet
1.12.2011 16:09:52   
Emica_sa
izbaci omeksivac,ja ga nikako ne koristim

Hello, it's me...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 951
1.12.2011 16:16:47   
niki83
Skorpija, ja bih ljekaru, nikad ne znamo sta prdstavlj taj osip, jos ako ima i nekih drugih simptomauser posted image

N&N

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 952
1.12.2011 16:29:12   
Anoniman
Skorpija ako je koprivnjaca obavezno vodi doktoru posto ona zna "napasti" i disajne organe i nateći ždrijelo, ne bih da te prepadam ali za koprivnjacu se ide dr.

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 953
1.12.2011 16:33:05   
aya 05
Škorpija,kasikicu flonidana ili lostopa ako imas .Ako je bas po cijelom tijelu odvedi ljekaru,mozda treba dobiti i injekciju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 954
2.12.2011 19:15:19   
ziki
Nemirka je ukocio vrat prije nekih sat vremena, place, vristi, kad zaboli mene boli koliko place. U hitnu nece plasi se a pedijatar ne radi popodne. Sta da mu radim da mu pomognem, stavila sam mu vuneni sal na vrat tu gdje ga boli, lezi ne mrda jer je bolan svaki pokret. Da li smijem nekom mazom da namazem, da li ineka od mama ima iskustva sa ovim

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 955
2.12.2011 19:34:24   
ziki
Nemirka je ukocio vrat prije nekih sat vremena, place, vristi, kad zaboli mene boli koliko place. U hitnu nece plasi se a pedijatar ne radi popodne. Sta da mu radim da mu pomognem, stavila sam mu vuneni sal na vrat tu gdje ga boli, lezi ne mrda jer je bolan svaki pokret. Da li smijem nekom mazom da namazem, da li ineka od mama ima iskustva sa ovim

bas mi je hitno

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 956
2.12.2011 19:34:33   
koka i po
moze li okrenuti glavu?
ovakvo ukljestenje moze biti nezgodno.moj I.ga je imao pa je primao injekcije u vrat user posted image
ja bih ti toplo preporucila da ga odvedes doktoru i to fizijatru.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 957
2.12.2011 19:40:52   
bananica
ja bih vec bila u hitnoj da sam na tvom mjestu

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 958
2.12.2011 19:42:18   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bananica

ja bih vec bila u hitnoj da sam na tvom mjestu

istouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 959
2.12.2011 19:42:29   
Anoniman
daj mu ako imas sirup Ipubrufen obavezno  za bolove . A je tako bio zglob ugano pa isla na hitnu samu mu umotali i rekli da dajem ipub . za bolove taj citav dan dok ne popusti
a ti se javi dokt opet ...

Neposredna veza do poruke: 960
2.12.2011 19:48:58   
ziki
Glavu okrece al ga boli, tj svaki pkret glave tj vrata ga boliuser posted image  Boze dragi nemam pojma ni imali fizijatar ovdje ili u Tuzli

Neposredna veza do poruke: 961
2.12.2011 19:54:09   
Hanady RR
ja sma sada zvala supruga fiziotarapeuta d apitam...ono što mi je rekao da mu odmah taj šal vuneni skineš sa vrata...ako je neki živac priklještio samo ćeš mu izazavati dodatnu bol...

on naravno svajetuje da se odmah id eu hitnu...
a pore toga d amu daš paracetamol da mu malo bol ublažiš i d amu objasniš da legne kako ga najamnje boli id rži taj položaj...

mada kaže da doktor treba to pogledati jer ipak je to dijeteuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 962
2.12.2011 19:56:09   
Anoniman
ziki, sa vratom se nije zajebavat...vodi ga odmah u hitnu

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 963
2.12.2011 19:56:10   
bananica
draga, odi ti do hitne, oni ce najbolje znati sta da radis i naravno ako bude potrebe dalje vas uputiti
user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 964
2.12.2011 20:00:42   
Nunichi
Ziki sigurno ce te uputiti na ortopediju ili fizijatriju.
Sinu moje kolegice, koji je generacija tvog sina, isto se desilo neki dan. Stavili su mu sancov okovratnik i brzo se smirio. I naravno nesto protiv bolova. Kroz par dana sve je bilo ok.

Sretno!

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 965
2.12.2011 20:02:45   
ziki
Hvala zene, mm ode do apoteke da uzme sirup, lezi i gleda crtane i ne boli ga dok miruje jer je vrlo bucar i razdragan, sal ne dozvoljava da maknem jer ga valjda popusta. A hitna, uh imam grozna iskustva sa njima pa mi se bas i ne ide al evo malo cu ga propratit jos nekih pola sata dok se mm ne vrati pa put pod noge

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 966
2.12.2011 20:13:36   
bananica
ziki, a kako mu se to desilo??

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 967
2.12.2011 20:41:53   
ziki
Pokusavao da skine duksericu i nekako povukao, dok smo ga ja i mm gledali samo dijete poce da vristi. Uh Boze dragi, sad ga mm odvede na hitnu vristi zgrada se trese a od placa je dok sam ga komplet presvluka opet bio moak, jos samo da se prehladi i sta navuce na pluca, poludecu vise.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 968
2.12.2011 20:45:47   
bananica
a joj bas mi je zao

neka su oni otisli, za svaki slucaj, da budete mirniji

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 969
2.12.2011 21:22:17   
ziki
Dosli su sa hitne, nagnijecio je misic, dali mu paracetamol i prepisali da namazamo konjski gel. Za 6 sati opet paracetamol protiv bolova. Hvala jos jednom na savjetima

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 970
2.12.2011 21:24:53   
Hanady RR
uh nemirko nemirko baš ti stoji nadimak...
da ga što manje boliuser posted image i što prije prođe

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 971
2.12.2011 21:38:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ziki

Dosli su sa hitne, nagnijecio je misic, dali mu paracetamol i prepisali da namazamo konjski gel. Za 6 sati opet paracetamol protiv bolova. Hvala jos jednom na savjetima
proce sigurno kazem i ja sam tako slicno bilo nabelajila sa vragolastim anelomuser posted image ...
Sutra ce biti abd ko nov vidjeces user posted image

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 972
3.12.2011 19:18:09   
Nedi
ziki saljemouser posted image da sto prije prođe

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 973
4.12.2011 15:28:57   
de_de
Keno vec par dana cese guzu, ja sve mislila da posljedica tvrde stolice; medjutim sinoc kad sam ga presvlacila otkrila sam da ima djecije gliste. Na netu sam nasla savjet da mu guzu namazem medom, sto sam i uradila. Jutros smo ga odveli na hitnu, oni su nas samo vratili kuci, a doktor je rekao slijedece: ma nije to nista, necu mu sad nista davat, mora izvaditi nalaze, pa tek onda lijekove da dobije. Znaci tek sutra mozemo otici pedijatru, pa onda po uputnicu za nalaze, pa cekati rezultate, pa tek onda dobiti lijekove. On je jadnik nervozan, guzu manje cese, al slabo jede.. Znate li kakv prirodni lijek koji je prikladan za dijete od 2 godine...

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 974
4.12.2011 15:32:29   
chantal
Nemam nikakvog savjeta,ali me zanima kako si primjetila da su gliste?Jel se vide u stolici ili???

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Parni čistač
cicy

Da li neka od vas ima parni cistac npr.ovaj sa top shopa mop x5 i jeste li zadovoljne sa njim,molim vas da ostavite i komentare :))

imam (38%)

nemam (62%)

Broj svih glasova: 102

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *