Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala ti Iman, ma ona je u pokretu, cijeli dan, ali glava izgori..nadam se da ce i nama tako brzo djelovati ovaj antibiotik..Odoh je uspavati, nece da se smiri, a ja iz druge smjene i moram sutra u prvu Lijepu i ugodnu vecer zelim svima
Dobra vam noc,drage moje. Ja djecaka stavila na spavanje,dragi i ja se izlezavamo,uz tv.
Niki mi smo koristili taj sirup,nama se odlicno pokazao.Bas djelotvoran. Da curica brzo ozdravi Dadada bravo za pi pi i da brzo 'sredite' anemiju. Dafri svakakvih ljudi ima,nadam se da ce sve biti ok...
tekja...ma nije nista dramaticno malokrvan...kaze malo...mislim se ja... sta jede...super je...sad cemo probati sa sokovima...zitom...suhim vocem..etc. inace ti sirupi uniste zube jos i stolicu poremete...pa tako da nisam za to...a nije ni ona rekla da mora...naravno da mu je kriticno da bih ukljucila...vise manje sva gradsk djeca su malokrvna i sama kaze
tajra...ti iscitavala temu ...ja nisam ni probala...sacu
Dadada moje dijete je i dan danas u zabludi. Misli da su grozdjice,suhe brusnice,suhe marelice bombone. A grozdjice smo bas forsirali dok je bio anemican. I sad ih ludo voli,to su nase 'grickalice'.
Kaze A danas : Mama, Aman kaki tamo ovde,u wc, na solji odma kasnije... A muz veceras krenuo do prodavnice,kaze njemu A : Bok Babi,pozdravi kuci... Mi oplakali
e niste normalni...hocete da vam se dijete ofira u raji ...mogu ti reci da vam je to pametno ...moram i ja A. uvjeriti
Kad dadada spominje željezo...našla sam danas špinat...ko da sam zlato ugledala
I napravim uljevak i to s domaćim sirom...ubilo se ovo moje čeljade...ne prestaje jesti
Sutra opet špinat samo na drugi način ...dok ga ne zamrzi!
je li to ni ti ne znas prepoznati spinat ko ni ja ...doduse sad sam naucila ...a prije toga su mi mirne duse mogli prodati persun za spinat ...neg da te obradujem...u spinatu ti nem nista vise zeljeza nego u zelenoj salati ...popaj je suplja ...pogrijesili su u zarezu...et da znas...ako meni ne vjerujes ...prosurfaj
noa tebe haman dobro gospodja slusa nije u kvarovima nisi nista morala da popravljas ..... jos te sluzi super hajd ..... tajra sta ima kod vas , kako su cure darfy amani dadada bravo za pi pi pametnica je nema sta , . NIKI brzo ozdravljenje malenoj tekja a da i ti posjetis ginica il ako ti je dosad znala nekad kasnit valjda ce biti o.k eto test je neg . nema mustuluka jos A dje je Ella-H , Marinci Mene stomak skoro malo popustio bol, odma se lakse dise :) A. po svom zijani, trci i tako .....nista posebno.
Kad dadada spominje željezo...našla sam danas špinat...ko da sam zlato ugledala
I napravim uljevak i to s domaćim sirom...ubilo se ovo moje čeljade...ne prestaje jesti
Sutra opet špinat samo na drugi način ...dok ga ne zamrzi!
je li to ni ti ne znas prepoznati spinat ko ni ja ...doduse sad sam naucila ...a prije toga su mi mirne duse mogli prodati persun za spinat ...neg da te obradujem...u spinatu ti nem nista vise zeljeza nego u zelenoj salati ...popaj je suplja ...pogrijesili su u zarezu...et da znas...ako meni ne vjerujes ...prosurfaj
Znam taj mit ...al zeznuše nas dobrano s tim popajem
Al opet, nije malo zeleniša na odmet ovih dana, a ja puno volem špinat...samo što ga ja ne razlikujem od blitve...e to mi je isto...a sad peršin
Al bi mi drago što je htjela uljevak...svašta sam u nj natrpala , mahsuz zbog nje.
blitva...spinat...haj bogati svaka cast za Iman ovaj moj je prestao i uljavak jesti ...doduse...zeljanicu je neki dan pojeo sa ocem...meni nije htio dotaci ...sto ce ti reci...na vrh glave si mi se popela