Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja Andreja jutros, pa nije bas ni jutros, oko 11.30 odvedem u Dom zdravlja kod pedijatrice da dobije uputnicu za logopeda tj. nekog ko ce mi dijete pregledati od a-z...sluh, jezik...bla...bla...kad smo vec dosli, pozalim se ja i na njegovo odbijanje hrane...tu ona odmah "hajte da uradimo ks i urin"...reko hajmo...a divota u 11.45 nigdje nikog i tako moj Andrejevic...iako prvobitno spasen od strane rr zena zavrsi u rukama laboranta koj mu za tri sec. bez suza i vriske uze krv...a prije toga smo uspjeli nekim cudom i popiskiti se u posudicu...prvo sam kontala...ma nema sanse...haj rekoh da probamo...skinem ja njega...stavim mu njegov "ponos" u posudicu...njemu smijesno...kazem mu da se popiski...tek moj Andrejevic poce piskiti ...elem...dobijemo sve nalaze za 30 min....sve ok...malo jeste malokrvan...pitala me da li da mu nesto prepise...ja odbila...rekoh, probacemo hranom...eto...sutra idemo u bolnicu na kosevo...koliko sam skontala...to ce mi jos neko od vas reci gdje tacno trebamo ORL-u
e jesi navalila andrejevića odvest doktoru e neka si vala hajd super za nalaz
nego ovo na koševu...sad ti pošaljem PP
Ja Andreja jutros, pa nije bas ni jutros, oko 11.30 odvedem u Dom zdravlja kod pedijatrice da dobije uputnicu za logopeda tj. nekog ko ce mi dijete pregledati od a-z...sluh, jezik...bla...bla...kad smo vec dosli, pozalim se ja i na njegovo odbijanje hrane...tu ona odmah "hajte da uradimo ks i urin"...reko hajmo...a divota u 11.45 nigdje nikog i tako moj Andrejevic...iako prvobitno spasen od strane rr zena zavrsi u rukama laboranta koj mu za tri sec. bez suza i vriske uze krv...a prije toga smo uspjeli nekim cudom i popiskiti se u posudicu...prvo sam kontala...ma nema sanse...haj rekoh da probamo...skinem ja njega...stavim mu njegov "ponos" u posudicu...njemu smijesno...kazem mu da se popiski...tek moj Andrejevic poce piskiti ...elem...dobijemo sve nalaze za 30 min....sve ok...malo jeste malokrvan...pitala me da li da mu nesto prepise...ja odbila...rekoh, probacemo hranom...eto...sutra idemo u bolnicu na kosevo...koliko sam skontala...to ce mi jos neko od vas reci gdje tacno trebamo ORL-u
super za malenog bas mi je drago za nalaze a sto se logopeda tice, on ti nije potreban, jer ce dijete sigurno propricati kad dodje njegovo vrijeme za to
ma bananice hocu da budem sigurna da je sve ok...da skinem sve sumnje...a ne da mi neko sutra kaze...da ste bogdo ranije reagovali ...ovako neka ga strucnjaci pregledaju...nek oni kazu svoje misljenje...pa cu se ja lako smiriti
dadada, povadi ti djetetu nalaze, neplanski?! hajde, nek' si ti to skinula s dnevnog reda. super da su nalazi dobri...
N u krevetu, kašlje i uspavljuje se. ponovo smo savili čudesni čepić u nadi da ćemo se kutarisati mrskog šlajma. ja sva nekakva slomljena. baš ne mogu da se naviknem da idem na posao i da onda preuzimam drugu smjenu kod kuće.
Doduše to znači da bih kod Karabega imala 50 % popusta
Veliko mahanje svima.. Mi smo veceras s posla, po Naimu i pedijatru, temp. 38.5, sestra je danas cuvala, kaze nije mogla skinuti je..dala joj Paracetamol sirup, ali nista..Kad ono, klasicna upala grla, i nakon konsultovanja, dr. nam propisa Augmentin je li ga ko koristio? Kaze da je pencilinski lijek.. Kako se vama pokazao? Dala nam da pijemo 4 dana, pa valjda cemo uspjeti da se izlijecimo, ako Bog da..
veče, felix biće to sve ok,ne daj se ,samo obavezno kaži dr. za te kvržice,vjerovatno će raditi uz,mamografija se kako Mala reče radi iznad 40 i po potrebi ja idem redovno na preglede ,u januaru trebam papu raditi a nedavno sam radila krv,pluća,jednom godišnje nije toliki crnjak
dadada ma neka si ti njemu uradila nalaze ne bi bila mirna da nisi
meni jedna stranka prijetila na poslu a progledala sam joj sto puta kroz prste ali eto nisam ovaj put i ja fino prijavim policiji, i dođe policajac uzme izjavu pa vidjećemo šta će biti