Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanadi nije MMR, vec MRP... Morbili, rubeola, pertusis
kod nas u kartonu piše MO-PA-RU bebacha mila tek sam sad sve procitala ja Noi ne dajem pekmez s cajem i co.. ona onako sam popije,ako bas nece onda pribjegavamo ''nasilnim'' metodama šprica i nema da nece
ovo zaboravih jucer napisati, kod nas u knjizici pise MRP
zdravo mile treba mi savjet mala mi ima skoro dvije godine i rastu joj nova tri zuba eh od jucer mi ima temperaturu koja prelazi i 38.5 bude i 38.8 i dalje nedozvoljajem da predje nekaslje nije joj zacepljen nosic onako sve uredu izgleda eh sad neznam da li to dolazi od zubica ili je nesto drugo u pitanju posto mi je skroz malaksalal i non stop spava pa me bas neki strah uhvatio nikad sa njojm nisam imala problema sa zubicima pa mi je ovo skroz nepoznato jel se vama vasoj djeci to desavalo?
e emica_sa sad skonta da ti je curica rodjena kad i ja 18.02 samo da znas su vodolije zene zeznute 4 oci moras otvoriti hahahah
Ma nije tacno...ja sam rodjena 15. i bas sam cool Bebacha....mnogo mi je drago zbog Alenovih nalaza, da tako i ostane ..nego moRel mu kosuljica , kad vec rece da ih volis?
kaze V. sad: mama ja ti vedan, daj majo soka ....pa on mi stvarno porastao, cuj on meni zedan
< Poruku je uredio tekja -- 30.11.2011 16:49:08 >