Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady nisam ni skontala post, moze jedna flasa ti poklonim, a ako ti se svidi mogu kontaktirati tetka da donese, on to pravi i prodaje. Mami2009 sam obecala jednu flasu isto.
mama2009 pa gdje ste Vi??stavrno ste zaista.....kako nam je drugarica?
tu smo, vrtic, kuca i svaki dan isto vrtimo se u krug...javni te se ponekad za skitnju....sta ima kod vas radis li gdje mi princ ko ga cuva.....zovem te veceras da se cujemo
Pa dobro je dok se vrtite princ je tu...zahebava,a cuva mama kad ja radim cujemo se svakako,pa tu kafu da pijemo
Salmy kod nje su leukociti mirni, cak sta vise na donjoj granici znaci nije upala. Hvala Bogu imamo pedijatricu koja uvijek vadi nalaze prvo pa terapiju propisuje. Rekla je ona meni da sacekam dva-tri dana pa ako ne prodje temperatura onda da je dovedem da nas posalje dalje, najvjerovatnije ORL-u i detaljnije nlaze da uradi.
Marina oce biti sladak u tome svidja mi se iak ja ne volim kravate i kosuljice a to mi je . Jelena , jel moze bilo koje vino crno-bjelo nebitno jel da?
nisam napisala da je sinoc tajo sisao Alena,po teci put.masinu i opleti a on nista,miran ko bubica vidim pricate o gornjim gospodama moje su uvjek bile cool,ja ih pravo volila al sad drugo dojenje smo morali naklo prenikut i grozno je,potpuno se smanjila,nista ne valja.
Salmy i mi idemo u odvikavanje,dosta je.nesmeta on meni u krevetu al vidim da to Ajli pocinje smetat a nemam mama da se njena prva ljubav ljuti i bude tuzna.ionako mi je osjetljiva
Bananice, opcenito crveno vino je dobro za zeljezo i krv... A kupinovo najbolje...
Izgleda da cu i ja morati poceti cugatti opet ..Danas mi se opet zanesvijestilo,pao mi mrak na oci..Narucila sam vrijeme kod hecima da izvadim krv da vidim zeljezo i jos tih nekih nalaza...Cesto mi se to desava u zadnje vrijeme ...Ne znam moze li to biti od nespavanja???
ja se zadnji put napila ono momaci za novu godinu 200/2007.i to pila cokoladni liker.razocarala se u ljubav,zivot(mos mislim s 20 god se razocarala )i u takvom stanju upoznam novu ljubav koji je kroz 4 mjeseca krunisana braka i hvala bogu traje vec 5 godina,a imamo i prekrasne plodove ljubavi
Bananice, opcenito crveno vino je dobro za zeljezo i krv... A kupinovo najbolje...
Izgleda da cu i ja morati poceti cugatti opet ..Danas mi se opet zanesvijestilo,pao mi mrak na oci..Narucila sam vrijeme kod hecima da izvadim krv da vidim zeljezo i jos tih nekih nalaza...Cesto mi se to desava u zadnje vrijeme ...Ne znam moze li to biti od nespavanja???
moze i od umora,iscrpljenosti, niskog pritiska......i meni se to cesto zna desiti, a zeljezo mi oko 25
moze i od umora,iscrpljenosti, niskog pritiska......i meni se to cesto zna desiti, a zeljezo mi oko 25
Moze biti pritisak i glaa me boli u zadnje vrijeme ,nema stari se