Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
felix rece li tebi dr.od cega su ti te kvrzice moja prijateljica je jednom dok je imala menstruaciju digla nesto tesko i tad joj iskocila kvrzica..ona je odradila sve preglede i sve je ok. pojavljuje joj se i boli je uvjek kad dobije
felix, felix...obavezno idi na uz dojke...za pocetak...mlada si...ne treba tebi mamografija jos....
pa kucu onda isla sam na uzv tad mi dokt rekao da ce proci kad rodim -tad cura bila kao kad budem dojila ja dojila nisam i ovo mi ostalo .
nista se ne brini, da je bilo nesto alarmantno vec bi te tada uputio dalje, odi na pregled, spomeni dr i za to, pa ce ona najbolje znati sta i kako dalje
neka bona, sta si se prepala, samo polako, vidjet ces da to nije nista
felix rece li tebi dr.od cega su ti te kvrzice moja prijateljica je jednom dok je imala menstruaciju digla nesto tesko i tad joj iskocila kvrzica..ona je odradila sve preglede i sve je ok. pojavljuje joj se i boli je uvjek kad dobije
meni su rekli hormoni kao kaki je vakat doso niko nece da jede kajamak mlijeko mlecne proizvode sto je jako zdravo to me prvo pito jedesli ml.proizv reko ne nasmijo se Rekao mi , da grudnjak ne nosim sa zicama da ga ne skidam kad spavam niposto jer se dojke opuste to daje tezinu pa zato jos vise te boli mene boli pred mengu da ruku dic ne mogu kako rece to su neki cvorici ko ciste tako nesto al kao nista opasno radila uzv .
felix...taj uz davno bio...kvrzice mogu mijenjati oblik, velicinu i sastav...trudnoca puna hormonalnih reakcija mogla je ili poz. ili neg. uticati na te kvrzice...otidji na uz...a dr. ce nakon pregleda znati treba li te slati na punkciju i patohistolosku analizu istih ili ne...vec sam ti o ovome pisala
prvo da napisem da sam ludaaa od srece. Alenov nalaz pluca odlican,nema nista,cisto hemoglobin 102,ko i prije 20 dana.s obzirom da nije pio sirup ja skrozz sretna
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
prvo da napisem da sam ludaaa od srece. Alenov nalaz pluca odlican,nema nista,cisto hemoglobin 102,ko i prije 20 dana.s obzirom da nije pio sirup ja skrozz sretna
ma kod Karabega po nove cice i vozdra. doduše meni nije pravio Karabeg ali ja sam zadovoljna . jesu se malo smanjile od dojenja ali su i dalje k'o pišta!
bebacha super za nalaze a ja bih sad kod Karabega samo me malo prpa
i kupih taj grudnjak u lindexu,hmmm pa otkida.....jos tigrasti kaze mm ma kupicemo jos koji kad ti tako dobro stoji
rekoh li ti ja .... tigriceeeeeeeeee (zamisli da je ovo tigar )
ja te neznam licno ali na slici koju sam vidjela sta ce tebi Karabeg???' izgledas boli glava,i sto ti treba onaj grudnjak...... ja sam ravna dibidus,i onaj se ubio za mene
bebacha super za nalaze a ja bih sad kod Karabega samo me malo prpa
i kupih taj grudnjak u lindexu,hmmm pa otkida.....jos tigrasti kaze mm ma kupicemo jos koji kad ti tako dobro stoji
rekoh li ti ja .... tigriceeeeeeeeee (zamisli da je ovo tigar )
ja te neznam licno ali na slici koju sam vidjela sta ce tebi Karabeg???' izgledas boli glava,i sto ti treba onaj grudnjak...... ja sam ravna dibidus,i onaj se ubio za mene
e pa to je taj čarobni efekat..da svi misle kako sam boli glava (a ono nisam zaoprave )
Felix zao mi je zbog "gospodje" aBd da to rijesis sto prije i da bude u najboljem redu... I ja moram raditi papa test Bebacha, odlicnoooo hB da je sve ok kod djecaka
Idacha Ljubi djecake drage i cim mognes ,cesce nam se javi... Bebacha Joj pricate o cicama. Moje su bile savrsene prije trudnoce.Taman. U trudnoci narasle i dan danas tako ''stoje'' Sad imam problem,sto sam mrsavija ,one sve vece i vece... Mislim,izgledaju vece...
Mahanje i od nas... ja djecu uspavala pa da malo dusom dahnem...Ana mi i danas ima temperaturu ali ne prelazi 38 , ako sutra bude imala moracu je voditi opet dr. Bas mi nije jasno ovo njeno stanje, kontam da je kakva upala upala bi se uvecavala pa bi rasla i temperatura, ali jok njoj od petka temperatura do 38, samo u nedjelju vece jednom bila 39. Luka slini, ihnaliram ga pa bude pola sata dobar pa opet jovo na novo i sve tako.
Sto se tice poprsnih bubulojica ja ih bas tko mogu nazvati, kod mene saka jada ni lindex nepomaze Felix zelim brzo ozdravljenje, a dobro ti bananica rece kupinovo vino ti je lijek za sve. Meni tetak neki dan donio deset_ litara domaceg i posto sam jutros popila poslednji antibiotik sutra se bacam na kupinovo vino, ujutru i uvece mala casica rakijska, a moze i vise i sve boljke nestanu. Ja sam sa kupinovim vinom kao djevojka zeljezo sa 3 povecala na 17 samo za mjesec dana po dvije male casice dnevno tako da se opet bacam na tu terapiju.
< Poruku je uredio jelenaT -- 30.11.2011 14:20:17 >
Samo da vam javim za cepice.Ja sam obisla sve drzavne i privatne apoteke u KS, Mostaru, Tuzli,Zenici, Breza ,Visoko i sl., nigdje nema, jednostavno ti cepici nemaju licencu da se uvezu i BiH, tako mi rece teta u apoteci iako oni imaju dobavljace iz Slovenije. Obisla sam citavu Dalmaciju-nema, prijatelji Zagreb-nema, Mariboro-nema, Beograd i N.Sad-nema, Budva, Herceg Novi-nema. Zamolia bi forumasice iz svedske, holandije, Bbelgije, austrije da vide ima li tamo Bronhopulmin-proizvodjac slovenija i Ozopulnim-proizvodjac Italija da li tamo ima, da nam kupe i posalju ( sad pojma nemam mogu lise lijekovi slati postom), mi cemo platiti postarinu i poslati pare preko banke... Eto, izvinite na duzini posta, ali bas su mi prijeko potrebni ovi cepici