Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
al nužno su nam zlo...sa njom sam zadovoljna za sada zaista...i vjeruj mi da sam svjedokom da je do sada milion grešaka svojih kolegica isparvila..
Vjerujem ti, ali ovu Aidinu (opet!) nije htjela... Ma hajde, sto kazes, nuzno zlo!
Selebriti, ne provociram, naprotiv, kad su meni bile moje krasne male, ja sam bila sretna! I jos stajale lijepo.... uh... i da, uvijek sam pricala kako ne volim velike sise.. I eto ti ga, samo pricaj...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
drugarice, ako nađeš, javi, ima nas još . Ja nasla neki na snizenju u BBI u Lisci, 30KM, krasan, ne smanjuje, ali se protivi gravitaciji
ia ja sma ovaj uzela na sniženju
Draga moja, reci mi da ti kazem... U trudnoci krenule rasti, pa samo kvasale... Esma dojila samo 6 mjeseci, znaci vec preko godinu ne doji, dzaba, one stoje kako stoje... A s mamine strane su mi sve zene sisate plaho, sa tatine ravne, ja sve kontala da sam na ove tatine... sta bi ne znam.
Hanady, znaci i ti si kupila, ma divni su, odavno ljepsi nisam nasla u ovim nasim velicinama
ja sam isprobala sve te carobne grudnjake al nista veselila se trudnoci sto zbog bebe sto zbog mita o velikim grudima ćorak..dobih prekrasnu bebu,20 kg viška al sike ostadose na istom
joj moram ići...al da začas ispričam fol sa košpama iz lubenice... kod moje seke najbolja frendica totalno nerazvijena cura bila... ja dođem s aposla a one sa fax-a kod nas na balkonu i svaki hebeni dna jedu lubenicu...i ova žensak nešta čoprka onu lubenicu, pa izdvaja košpe, pa pljucka ...meni išla na živce... I ja mrtvaozbiljna kažem ''M što bona bacaš košpe pa do njih rastu sise'' jao kad je jadna cura stala jesti košpe...jedno 3-4 dana ona je jadn avadila i s anašij komada košpe i rukama gurala u uasta onda smo i prestali jesti pa smo prešli na kokice njih nije pljuckala pa sma je pustila na miru
joj, i meni su bile odlične dok sam dojila..pa jos kada nadodje mlijeko..dekolte boli glava...a sada...ispuhale i iste kao sto su bile trudnoce dok sam bila curetak ali dobro, zato imam pozadinu mašala pa se ne žalim
IZVORNA PORUKA: marijanna . Bananice moja prijateljica 89.godiste napipa kvržicu i ode na pregled,kad tamo tumor, sreca dobrocudni ,svaka bi žena trebala raditi samopreglede dojki i jednom godisnje ici na mamografiju jer kad se otkrije na vrijeme sve se može izljeciti..
ja imam dvije kvrzice na obe dojke , bole me kad trebam dobiti ...... bila sam kod dokt za to al nisam isla nikad na mamografiju to nema kod nas ima u doboju . Pa videcu sa ginickom , kad budem isla po papa test sta stim?Ja sam za to ispila lekova i lekova jos kao djevojka , dok sam bila al se nije nimalo povuklo O jado moja jesam sva "trofac"
ama niste vi mene skontale moje nisu micale s mjesta,malesne bile i ostale cak i ono malo dok sam dojila
koji ti broj nosiš? probaj s lindexom vjeruj mi...samo nadjes svoj broj..imaju pravo malih..ja nosim inače 75B i taj sam uzela i sada mi je dva broja veći..ma tri broja brat-bratu....
ama niste vi mene skontale moje nisu micale s mjesta,malesne bile i ostale cak i ono malo dok sam dojila
koji ti broj nosiš? probaj s lindexom vjeruj mi...samo nadjes svoj broj..imaju pravo malih..ja nosim inače 75B i taj sam uzela i sada mi je dva broja veći..ma tri broja brat-bratu....
ma i ja kupim 75B nema manjih brojeva nisam nigdje vidjela lindexov ves kod nas moram pisati narudžbu za Norway inace mi tetka donese ves i stvarno je per deri
nisamuser posted image user posted image user posted image samo sam kupila 2 veca grudnjaka jer sam bila preko leđa ko Hulk Hoganuser posted image user posted image user posted image
i bolje ti je, nisi dozivjela onu tugu kad su pocele da ispuhavaju
joj, i meni su bile odlične dok sam dojila..pa jos kada nadodje mlijeko..dekolte boli glava...a sada...ispuhale i iste kao sto su bile trudnoce dok sam bila curetak ali dobro, zato imam pozadinu mašala pa se ne žalim
Pa to je, bona, bitnije.
Selebriti, jasta nego recept. Tako sam i kukala na svoju čičkavu kosu, kad eto ti ga i tu, na porodu se nesto desilo sa kosom, sad je UZAS, ni ravna ni ono lijepo cickava, nego uzas neki s kojim ne znam sta bih
Ja ove svoje 90D bih evo sada mijenjala za 75B prije trudnoce...MM ne bi...pa eto...makar neko sretan sa njima
Znaci nisam jedina sa ovim brojkama. Jos sto je najtuznije, one 75B stajale ravno, ove vise li vise--osim sa ovim liscinim grudnjakom, samo ih ne kupih vise, pa se tacno vidi kad je na pranju