Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
no frks ali Boga ti me napomeni, jer ću ja do januara to šesnaest puta zaboraviti
Hvala .A napomenut cu te ja, na pp i poslat cu ti sliku cepica
Selma od koliko djeca smoju korititi te češiće...koliko stara mislim.... i još jedno pitanje tačan naziv i porizvođača da mi poašlješ na PP il ovdje molim te...da naručim i ja sebi od kolegica iz EU...nek se nađe
mogu i bebe. postoje 2 varijante tih čepića, za djecu i odrasle
ja sma javila sa dkolegioci ove nazive u sloveniji i zamolila da mi porvjeri jel ima... Kod nas sara (zaovina curica) pati se sa šlajmom užas...sve njoj pomogne da se smiri brohitis al u njoj šlajm stoji pa stoji...malo malo upali s ei bolesnas
Mala mi smo to trebali uraditi jos prije godinu,ja zvala nije bilo termina,pa onda opet zvala nije bila dr tu,nesto nije dugo radila,onda se ja porodila,i to se razvuklo,sad bi trebala,ali bas se pitam na sto ce to liciti jer smo prosli put snimali 20 minuta,ne ostaje nista drugo nego klizma
ja sma javila sa dkolegioci ove nazive u sloveniji i zamolila da mi porvjeri jel ima... Kod nas sara (zaovina curica) pati se sa šlajmom užas...sve njoj pomogne da se smiri brohitis al u njoj šlajm stoji pa stoji...malo malo upali s ei bolesnas
ja nisam u životu vidjela onoliki šlajm koji je iz djeteta izašao jutros. ako imaš bilo koga da ti ih nabavi, obavezno. ne znam za Sloveniju ali znam da ih u Italiji ima 100%
evo i slika, s tim da su ovi za odrasle a na dječijim piše bambini
moja cura se sinoć ispovraćala k'o velika. kašljala, kašljala i u ponoć počeše ključevi. tako sam imala neplansko mijenjanje posteljine,, pranje itd. onda je nestalo vode, pa se Nađa razbudila i dozivala tatu nekih 45 min. jutros sam uredno zakasnila na posao sat vremena jer nije mi palo na pamet da se dižem u pola 7 i da budim dijete.
kako sam joj sinoć stavila čepić, jutros se pofino ukakila i ja je operem i stavim novi ćepić. nakon 10 minuta se ponovo ukalila i to sami šlajm izbacila. nadam se da će uspjeti izbaciti sve ono iz sebe u narednih par dana jer se baš muči sa kašljem.
Moja curica,u subotu dobila temp koja je u noci isla do 39,5,ali ona nista jela normalno,igrala se,nije ni kasljala,ma nista,i ja je odvela u Vrazovu u nedjelju,dr pregladala pluca,cista,grlo isto cisto,a njoj temp bas divjala,i sama nakon 24 sata prestala i vise se nije ni vracala,nista mi nije jasno
ne zelim da sad ispadne kao reklama...ja bih, ili ako hocete oticicu ja jer idem stalno, otisla kod Dine...apoteka na cvili...ona je pravo poslovna zena...nabavice sve sto trazite
dadada ako mi kolegica javi da nema u sloveniji poašljem te ja kod dine
cure baš vam hvala...baš sma zabrinuta za saru...više je van vrtića nego u njemu...malo malo inhalacije...mislim ne mogu s epreviše mješati dijetetu je godina i pol...al mi žao patnje... brat joj s epatio do 3 godine a nju mori i više...slabo i spava skoro pa nikako... mi njoj smirmo onim lukom i jabukom, al ona nikako ne izbaciju pa ni na stolicu
dobro jutro svima Moj M je jutros dobro 3 dan vrtica jos smo dobro samo sto mi sinoc javi kolegica ciji mali ide u vrtic sa mojim da je dobio temeperaturu sinoc pa sam se ohladila. Emica_sa to bas cudno kod tebe da nisu zubici u pitanju ili mozda neka kratka virozica pa se organizam na brzinu izborio ima cudnih viroza pravo, kod mog M zadnja 7 dana trajala i to temperatura grozno visoka 40 i to samo iza ponoci a po cjeli dan nema temperaturu sve normala i tako 7 dana. ludi virusi
Joj sad ja na telefon mami pirčam za čepiće...i kako ih namjervam nabaviti... a ona kostatuje...ma nije moguće da ti nemaš žrtvu da za tebe skače po Italiji de ti dobro razmisli
sad sam zvala u apoteku Dina i nemaju. pitala sam mogu li nabaviti jer ih proizvode u Italiji i rekla mi je teško ali da će pokušati i da je nazovem oko podne. do tada će provjeriti postoji li mogućnost da se naruče. zamolila sam i rodicu da pogleda ima li ih u Beču. ako bude, zamolit ću je da ponese šleper pa ćemo se rastaliti
dobro jutro svima Moj M je jutros dobro 3 dan vrtica jos smo dobro samo sto mi sinoc javi kolegica ciji mali ide u vrtic sa mojim da je dobio temeperaturu sinoc pa sam se ohladila. Emica_sa to bas cudno kod tebe da nisu zubici u pitanju ili mozda neka kratka virozica pa se organizam na brzinu izborio ima cudnih viroza pravo, kod mog M zadnja 7 dana trajala i to temperatura grozno visoka 40 i to samo iza ponoci a po cjeli dan nema temperaturu sve normala i tako 7 dana. ludi virusi
teki, ne mora to ništa značiti. kod mene Nađa jedina fasovala virus kada mo završili u bolnici, sva djeca prošla bez ikakvih posljedica. sve ti je to do imuniteta. iako mi vaspitačice kažu da su svi prehlađeni, sline, kašlju...
ja sad malo googla o tim cepicima.Mogu se naci i u Zagrebu,neka apoteka na Dolcu,al su oko 100kn.e sad dosta ih hvali,kao da su dobri.neki se zele da oslije pece guza.dosta ih takode pise da ih doktori ne preporucuju jer su dosta agresivni.imaju za dojencad,djecu i odrasle.ima i sirup.moze se svasta o njima procitat na google
jutro i od mene.. vidim pisete o ovim cepicima e bome cu ih i ja pokusati nabaviti..moj maleni je od maja mjeseca na inhalacijama samo smo fulili septembar mjesec i evo od juce opet a zadnje su bile 17 oktobar..ja cu vise poluditi!!! pun je slajma..malo malo pocne kasljati i dr nam samo moze inhalacije dati ili injekcije al eto prvo probamo sa inhalacijama..u nedjelju bili na rodjendanu u igraoni i on se oznojio,mi ga fenom osusili i obukli toplo zrak do njega nije mogao ali eto on se prehladio..odmah poceo kasljati,promukao i juce dr kaze laringitis..i antibiotik i flonidan..i eto upravo se spremamo na inhalacije.. boze dragi pa zar moze biti tako osjetljiv..???cak sam kupila i onaj denivit plus i to mu usput dam da vidim hoce li imati ikakvog efekta...
ja sad malo googla o tim cepicima.Mogu se naci i u Zagrebu,neka apoteka na Dolcu,al su oko 100kn.e sad dosta ih hvali,kao da su dobri.neki se zele da oslije pece guza.dosta ih takode pise da ih doktori ne preporucuju jer su dosta agresivni.imaju za dojencad,djecu i odrasle.ima i sirup.moze se svasta o njima procitat na google
ja sam ih evo probala i pokazali su se super. doduše tek smo ih sinoć počele koristiti ali već izbacuje šlajm tako da efekta imaju. dijete mi se danima muči. a kao je malo guza bude pekla, Bože moj! zato kada se pokaki sve miriše na borovinu
jutro ja dosla dobila sam jezikovu juzu papa test sam trebala odma ponavljat ja ga vadila prije 9mjes nije bio nimalo uredu katastrofalan bio da bi meni tad tad ginic samo dao terapiju nista rekao i kuci me posao ja nisam znala njega nema vise oso u pemziju menja ga neka mlada ginicka jako fina dodjem zena se zaibreti za papa odma me posalje odem izvadim pa posle papa opet njoj na pregled kod mene utroba uzasna upale puno , gric mi nije dobra posledice posle poroda jer je bio skracen uzas jedan Kaze ti si podlozna upalama jer zbog grlica i niske maternice (to nisam znala dosad) Kaze , da ja samo zalecim upalu ne izlecim do kraja Za dvi hevet bit ce papa test , cisto sumnjam da ce biti o.k Pa opet njoj s papa ,ako opet ne bude o.k sve tako dok ne bude uredu raditi ga Kud imam sa strane davno sam ja to brijala se i osto mi ko ciboljak podkozni to ognoji pa izadje pa nestane i sve tak u krug I tvdo ispod ko zrno Kaze moguce od izbrijavanja i da ne raste vise jer bi morala sjeci ooo boze jesam baksuz o boze , Pitam je dal bi ja smjela zatrudniti ponovo kaze ne sada dok sve ne izlecis do kraja niska mi maternica grlic i nije sigurna da bi mi bila bolja trudnoca od druge (niska ) Ugl idem lecim se ovaj puta pa sta bude .