Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
poci, u guzu Meni je te cepice preporucila pedijatrica, ona veli da odavno nije vidjela bolji i efikasniji lijek za izbacivanje slajma Zovu se Bronhopulmin, a imaju neki i Ozopulmin, bijelo-zelena kutija, proizvodjac Gorica slovenacka.Ja nazalost nisam mogla naci u BiH i susjednim drzavama Moja kolegicaje nabavljala iz Italije, pa predpostavljam da ih ima samo u drzavama EU
nisam imala pojma za ovo..idem u SLO pocetkom januara aBd pa cu bas pogledati i kupiti
nanika izvini vidjela sam ja da si ti pitala i ja budala nista ni ne odgovoim.zakrecenjanje ne zamjeri
kako su tvoji pilicijeli ono cura imala naznake opstruktivnog bronhitisa ja samo mogu da kucam u drvo moj Igor je super, samo su prehladice bile aktuelne do sada ali i to bez temp pa se nadam da ce tako i ostati. zivio singular
kako su tvoje ruke,jeli zaraslo
tiki ja sam pitala jer ima mama koje daju na svoju ruku bez konsultacije sa pedijatrom zato...jer nasa ped npr preporucuje omegu a ne D3. ona je meni cak prosle godine za Luku govorila da ne bi bilo lose izvaditi neke minerale iz krvi,njihov odnos pa da se vidi da li trebaju d3 kapi djetetu.
sinoc u neka doba mi naumpala ellaH reko Boze gdje zena nema je jedno mjesec vec,znam da se trebala seliti pa valjda se zbog toga ne javlja ...
Ella javi se
jelena druze ne daj se,proci ce i zima pa ce i djecica biti veca i tebi ce biti lakse i bice aBd zdraviji
Jutro,mene laptop nesto zeza zadnjih dana,jedva sam ga pokrenula
procisti ga malo ,meni pomaze izbrisi kukise ...
A ja sam nadrljala skocilo mi nesto u uhu,taman na ulazu u uho u kanalicu,ne znam jeli bubuljica ili nesto drugo ali boli ko djavo,ne mogu da spavam na toj strani....
Jutro,mene laptop nesto zeza zadnjih dana,jedva sam ga pokrenula
probaj vratiti na neki prethodni datum,preko safemoda.ja se nisam mogla konektovati prije par dana i samo vratila15tak dana unazad i radi sada opet. nece ti se nista izbrisati
marina da imas rivanola da malo stavis obloge da ti izvuce
< Poruku je uredio MALA1994 -- 30.11.2011 9:32:52 >
Jutro i od padobranaca .. Kako ste mi svi redom veliki i mali ? Laydika ti si mu glavi nekoliko dana ne znam zašto, valjda mi u podsvjesti ona kafa što nikako da popijemo Jesi mi dobro?
ma jesam,njemu stavi kapicu prije nego sto zaspi,ali mi je problem da zaspi,prosli put je zaspao meni u rukama i sestra krenula da stavi jastuk ispod moje ruke i on se probudi nakon 10 min.kad se nisam ubila....
ali srecom zubcevicu je dovoljno i 10min da ocita tako da nije bilo problema.
sad ziva ne znam sta cu,ranije ga probuditi i zamoliti zumru da mu da klizmu nema mi druge.
Izgleda bubuljica i to ona mjesecna ,sad sam slikala uho ,posto ne mogu da vidim nista sa ove strane ali je podkozna,kako boli bridi mi citavo uho,a nemam rivanola,Imam neku dk kremu pa cu malo namazati
jutro.nemam kad citat,jel bilo sta vazno Alen je juce poslije podne i danas super,drugo djete,veseo,ne kaslje,nekad malo se zakaslje al bas se osjeti slajm.jutros ga doktorica pregleda i kaze pluca cista.znaci bila sam u prav,onu u ponedeljak je bila cista prehlada,sreca pa sm se uspjeli izborit. vadili nalaze,snimili pluca.i sad sam ko na iglama.brine me kakav ce bit hemoglobin i nalaz pluca.ovo je orvi put da ga radimo poslije upale pluca.noge ne osjecam od nervoze
Eno ja joj u glavi, pssssssst neko ce sta pomisliti Iduce sedmice aBd zavrsavamo posao pa cu imati vremena za kafu...
pa nek misli... zar nam glava ne služi za to ???? i sama sam se smijala kad sam napisala post ali kontam šta me briga, onome koga se tiče svatiće šta je autor htio reći .... hajde može i ja ću imati manje obaveza..
no frks ali Boga ti me napomeni, jer ću ja do januara to šesnaest puta zaboraviti
Hvala .A napomenut cu te ja, na pp i poslat cu ti sliku cepica
Selma od koliko djeca smoju korititi te češiće...koliko stara mislim.... i još jedno pitanje tačan naziv i porizvođača da mi poašlješ na PP il ovdje molim te...da naručim i ja sebi od kolegica iz EU...nek se nađe
jutro.nemam kad citat,jel bilo sta vazno Alen je juce poslije podne i danas super,drugo djete,veseo,ne kaslje,nekad malo se zakaslje al bas se osjeti slajm.jutros ga doktorica pregleda i kaze pluca cista.znaci bila sam u prav,onu u ponedeljak je bila cista prehlada,sreca pa sm se uspjeli izborit. vadili nalaze,snimili pluca.i sad sam ko na iglama.brine me kakav ce bit hemoglobin i nalaz pluca.ovo je orvi put da ga radimo poslije upale pluca.noge ne osjecam od nervoze
hB da je dobro i aBd biće i nalazi uredu.. Probaj ako možeš bar malo da se opustiš znam da brineš ali radi malenog jer djeca osjete kad smo zabrinuti.... držim fige
poci, u guzu Meni je te cepice preporucila pedijatrica, ona veli da odavno nije vidjela bolji i efikasniji lijek za izbacivanje slajma Zovu se Bronhopulmin, a imaju neki i Ozopulmin, bijelo-zelena kutija, proizvodjac Gorica slovenacka.Ja nazalost nisam mogla naci u BiH i susjednim drzavama Moja kolegicaje nabavljala iz Italije, pa predpostavljam da ih ima samo u drzavama EU
Ozopulmin su italijanski čepići i samo ih ima u Italiji. ja sam od prijateljice dobila 5 komada i stavila Nađi sinoć i jutros. nisam mogla da vjerujem šta iz djeteta izlazi. sada sam u potrazi ko će mi ih donijeti iz Italije.