Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vece a haman i laku noc od mene....jedva cekam da se spustim u prnje.... Jutrosnja epozida me sustigla Lana spava, brzo je zaspala a ja mahalusa da prosnjuham sta ima i odoh....
nidje nikog . ahhhhh ..... moj A. jos ne spava hm nista cudno . Ja zadrijemala sinoc nisam spavala slabo, sve su sanse da cu ja prije njega zaspat -nista cudno nije i nebi bio,prvi puta da uspava mamu . Sutra kod ginica, uf boze slagala bi kad bi rekla da mi nije malo "prpa" . Amani, kako je drug bebacha jesul djeca danas bolje .
i ja sam spremna za spavanje. ne mogu nikako da se naviknem na ovo rano ustajanje i trčanje po kući, spremanje, jaslice, posao...i onda obrnutim rasporedom.
stavila sam Nađi onaj čepić od borovih iglica da vidim hoće li izvuči šlajm
Mi bili na dva rodjendana... obojica deda danas "slave"... djevojcice ostale na konaku... ja veceram Hanady poslasticu (Hvala ti, mila )... i cekam da se mm istusira... pa razumijete sto cu vam u istom postu pozeljeti i
laku noc
Jul 20th
...just because it burns doesn't mean you're gonna die you gotta get up and try try try!
hvala na pitanju, sve super, maloprije dosli kuci, D spava, a ja odmaram uz caj jesam penzioner teski
kod tebe?
ima svega nista dobrog nazebla sam odakle bog me ubio ako znam koda napolju spavam kak sam hafifna , ... Samo ti udri po caju kad mozes meni se gadi na njega ... Lady, hocu abd sutra na sistemaski ljubi L .lijepu . Tajra uzivaj s muzicem i pusa curkama lijepim Leena laku noc tekja jest ti bilo ruzno ajd neka je drago mi je :)
Mi bile na krofnama, popismo kafu s atajrić... pa malo do BBI...uh u konzumu naletimo na sniženje igračaka...pa fol kupimo raji poklone neke za paketiće jer smo mi sve to sebi kupile po stvarnim cjenama
al dobro...lijepo je da i sami dobije hrčka konačno
Moja djeca tek zaspala... ima da se roknem sto neko rece danas na forumu . Luka zaspao u pola osam kao i uvijek i dijte se u osam probudilo i sve do maloprije preplakao, zacepio mu se nos i uhvatili ga grcevi, stenje, mlati nogicama, stomacic kao kamen...dok se nije isprduckao nije zaspao... jos jednom cu da kazem zivjela camomila, cim sam djetetu dala dijete isprduckalo i zaspalo. Ja svakim danom sve ozbiljnije i ozbiljnije razmisljam na totalni trelazak lijecenja homeopatijom, sve do sad sto sam probala extra mi je bilo.
Uh i moja je nesto veceras jedva zaspala. Plakala je uzasno, stid me komsija. Jelena molim te kod koga uzimas te homeopatske pripravke? I ja bih da probam, a sve se neckam ... ne znam.
Mama imas u hrasnom u Džamijskoj apoteku koja prodaje homeopatske pripravke, a ladyblue ima dobru homeopaticu koja je inace pedijatar pa ako hoces da se posavjetujes mozes kod nje jer je extra.
Ja sam koristila homeopatske pripravke za bol uha, za rast zubica, za grceve i za temperaturu. Kad mi novalgetol injekcija Ani nije skinula temperaturu sa 40 homeopatske bobice jesu.
Ja sam standrard, osim što me danas žena na parkingu dva put htjela ubiti ...prvo mi je priklještila vrata dok sam vadila I iz AS, pa sam zagalamila...pa je umjesto u rikverc ubacila u prvu pa me nabila autom...ja haman na šajbi završila...na sabahu se isvađah ko ludača...i to prrd vrtićem...i svašta joj rekoh...sad mi žao, starija je od mene...al brate navrla ko luda
Gdje si nabavila cepice??? Ja sam obisla citavu BiH, prijatelji Srbiju, C.Goru, Hrvatsku cak i Sloveniju ( iako je proizvodjac Slovenija) nisu nasli u apotekama
Gdje si nabavila cepice??? Ja sam obisla citavu BiH, prijatelji Srbiju, C.Goru, Hrvatsku cak i Sloveniju ( iako je proizvodjac Slovenija) nisu nasli u apotekama
poci, u guzu Meni je te cepice preporucila pedijatrica, ona veli da odavno nije vidjela bolji i efikasniji lijek za izbacivanje slajma Zovu se Bronhopulmin, a imaju neki i Ozopulmin, bijelo-zelena kutija, proizvodjac Gorica slovenacka.Ja nazalost nisam mogla naci u BiH i susjednim drzavama Moja kolegicaje nabavljala iz Italije, pa predpostavljam da ih ima samo u drzavama EU